Kuinka määritän käyttäjiä someprofiileihin?

Valitse, ketkä Engage-käyttäjistäsi saavat julkaista ja tarkastella sisältöä kussakin someprofiilissasi.

Whitney W. avatar
Tekijä: Whitney W.
Päivitetty yli viikko sitten

Ohjeet sosiaalisen median julkaisuoikeuksien määrittämisestä Meltwater Engage -käyttäjille!

Kun valitset Engage-käyttäjistäsi ne, jotka saavat julkaista ja tarkastella sisältöä kussakin someprofiilissasi, voit segmentoida profiileja tiimisi jäsenten roolien ja vastuualueiden mukaan.

Käyttäjät, joille on määritetty someprofiili, voivat nähdä kyseisen profiilin tiedot Keskustelut-, Julkaise- ja Someanalyysi-moduuleissa. Muut eivät näe niitä. Käyttäjiä ei määritetä someprofiileihin, eivätkä he näe tietoja Engagessa, ennen kuin heidät on määritetty profiileihin.

Kuinka määritän käyttäjiä someprofiiliin?

Vahvista, että sinut on määritetty ylläpitäjäksi. Jos sinut on määritetty Katselijaksi, pyydä tilisi ylläpitäjää päivittämään käyttäjäroolisi tai suorittamaan seuraavat vaiheet.

Lisätietoja käyttäjien lisäämisestä, poistamisesta ja päivittämisestä on tässä artikkelissa.

• Varmista, että käyttäjä on lisätty alustalle Käyttäjien hallinta -toiminnolla ja että hänellä on ylläpitäjän käyttöoikeudet kohdassa Engagen käyttöoikeudet.

• Siirry siihen someprofiiliin, jonka haluat määrittää, ja napsauta "+" kohdasta Määritetyt käyttäjät.

• TAI vie hiiri sen someprofiilin päälle, jonka haluat määrittää, ja avaa kolmen pisteen valikko. Valitse Määritä käyttäjät.

• Vie hiiri niiden käyttäjien päälle, joilla on oltava käyttöoikeus tähän someprofiiliin, päivitä heidän keskustelu-, julkaisu-, someanalyysi- ja hyväksyjän käyttöoikeutensa ja valitse Määritä.

Engagen avulla voit hallita käyttäjien Engagen käyttöoikeuksia ja lupatasoa somekanavatasolla.

Tämä tarkkuustaso laajentaa aiempaa Lisäkäyttöoikeudet-ominaisuutta kaikille käyttäjille laajentamalla Engagen käyttöoikeuksia entisestään. Voit määrittää käyttäjien käyttöoikeustasot Keskusteluissa, Publishissa ja Someanalyysissa someyhteyden mukaan. Lisätietoja laajennetuista lupatasoista löytyy täältä.

Hyväksynnät Publishissa

Kun Julkaise-moduulissa pyydetään viestin hyväksyntää, vain käyttäjät, joilla on pääsyoikeus valittuihin profiileihin, voidaan valita Hyväksyjäksi.

Jos viesti on ajoitettu useille profiileille, käyttäjät, joita ei ole määritetty kaikille profiileille, eivät voi hyväksyä viestiä eivätkä näy hyväksyjien valintaluettelossa. Sisältökalenterissa käyttäjät, joille on määritetty vähintään yksi profiileista, voivat tarkastella viestiä vain lukuoikeudella.

Profiilien yhdistäminen ja uudelleen todentaminen

Vain Ylläpitäjä -käyttäjät voivat yhdistää uusia someprofiileja ja määrittää käyttäjiä someprofiileihin. Jos ylläpitäjälle on määritetty vain yhdistettyjen profiilien alajoukko, hän näkee ainoastaan kyseiset määritetyt profiilit ollessaan Engage-moduulissa, mutta hän näkee kaikki saatavilla olevat profiilit Someyhteydet-sivulla. Ylläpitäjä-tason käyttäjät voivat käyttää Omat yhteydet -sivua ja todentaa someprofiilit uudelleen.

Sähköposti someyhteyden uudelleen yhdistämiseksi lähetetään kaikille käyttäjille, joille on määritetty someprofiili, riippumatta heidän roolistaan, sekä kaikille Ylläpitäjä-käyttäjille, vaikka heille ei olisikaan määritetty kyseistä someprofiilia.