Kirjoittajat-välilehden käyttö Explore-palvelussa

Kirjoittajat-välilehdeltä saat tietoa Twitter-vaikuttajistasi

Robert B. avatar
Tekijä: Robert B.
Päivitetty yli viikko sitten

Suurin osa Explore-tuotteen kokemuksesta tarkastelee sitä, "mitä" ihmiset sanovat, kun taas Kirjoittajat-välilehti paljastaa sen, "kuka" on keskustelun takana. Selvitä vaikuttajien luettelon lisäksi myös sinulle tärkeimmistä aiheista ja yrityksistä twiittaavien ihmisten demografiset tiedot, yleisimmät ammatit ja kiinnostuksen kohteet.

Tämä välilehti korostaa keskeisiä tietoja näistä Twitter-käyttäjistä ja antaa käyttäjien lisätä joitakin tai kaikki tulokseksi saadut tilit olemassa olevaan tekijäluetteloon. Tämä on erinomainen tilaisuus tunnistaa, ketkä tärkeimmät vaikuttajat twiittaavat tietystä kiinnostavasta aiheesta.

Käyttäjät voivat integroida Kirjoittajat-välilehden työnkulkuunsa tunnistamalla ja lisäämällä helposti relevantit Twitter-vaikuttajat olemassa olevaan kirjoittajaluetteloon.

Tärkeää: Kirjoittajat-välilehti antaa tulokseksi tällä hetkellä vain Twitter-vaikuttajia.

Kirjoittajien löytäminen

Kirjoittajat-välilehti vangitsee keskusteluun osallistuvat tärkeimmät mielipidejohtajat. Jokaisessa kirjoittajan profiilikortissa on:

• Seuraajien kokonaismäärä

• Kirjoittajan seuraamien henkilöiden määrä

• Twiittien kokonaismäärä

• Auktoriteettipistemäärä: Yhtälö, johon vaikuttaa seuraajien määrä verrattuna seurattujen henkilöiden määrään. Pistemäärään voi vaikuttaa toinen piste twiittien kokonaismäärän perusteella sekä avainsanojen esiintymistiheys hakutuloksissa.

Lisää kirjoittajia "Kirjoittajaluetteloon"

Lisää kirjoittajia luetteloon joko valitsemalla Kaikki tulokset tai valitsemalla kirjoittajat yksitellen tarpeidesi mukaan. Voit suorittaa vaiheen loppuun klikkaamalla Lisää luetteloon -painiketta. Sen jälkeen sinua pyydetään lisäämään kirjoittajat olemassa olevaan luetteloon tai luomaan uusi.

• Luo uusi tekijäluettelo (1) tai valitse olemassa oleva luettelo tallennettavaksi kohtaan (2)

• Tallenna valintasi valitsemalla OK

Yksittäisen kirjoittajan lisääminen luetteloon:

• Valitse kolme pistettä kirjoittajan profiilikortista

• Valitse + Lisää luetteloon

• Valitse luettelo, johon haluat tallentaa, tai luo uusi luettelo

• Tallenna valintasi valitsemalla OK

💡Vinkki: Käytä suodatinjoukkoa tarkentaaksesi tuloksia lisää. Esimerkki: Etsitään Twitter-kirjoittajia Norjasta, jotka keskustelivat aurinkoenergiasta viime kuussa:

Tutustu tähän ohjeartikkeliin tai vaihe vaiheelta -oppaaseen koskien tekijäluettelon luomista.

Kirjoittajien tiedot ja CSV-viennit

Jokaisessa kirjoittajan profiilikortissa on:

• Seuraajien kokonaismäärä

• Kirjoittajan seuraamien henkilöiden määrä

• Twiittien kokonaismäärä

• Auktoriteettipistemäärä: Yhtälö, johon vaikuttaa seuraajien määrä verrattuna seurattujen henkilöiden määrään. Pistemäärään voi vaikuttaa toinen piste twiittien kokonaismäärän perusteella sekä avainsanojen esiintymistiheys hakutuloksissa.

Uusin twiitti: Korostaa uusimman avainsanoihin liittyvän twiitin hakutuloksissa.

CSV-viennit

Vie tärkeimmät tiedot kirjoittajaluetteloiden osalta ja ymmärrä paremmin henkilöä. Tiedot sisältävät (niihin kuitenkaan rajoittumatta): kirjoittajan tavoittavuus, maa, Twitter-auktoriteetti, mainosarvo (AVE), sävy ja henkilöhistoria. Kaikki lataukset lähetetään sähköpostitse sisäänkirjautuneelle käyttäjälle.

Yleiskatsaus kaikista visualisoinneista

Uniikkeja Twitter-tilejä

"Yksittäiset Twitter-kirjoittajat" -luku edustaa niiden kirjoittajien määrää, jotka ovat twiitanneet vähintään kerran haussasi olevasta termistä. Jos esimerkiksi yksi kirjoittaja twiittaa viisi erillistä kertaa sisältäen hakutermisi, tämä kirjoittaja lasketaan vain kerran yksittäisten kirjoittajien kokonaismäärään.

Meltwater 2021-12-07 at 12.27.25 PM

Twitter-vahvistus

Twitter-vahvistus edustaa prosenttiosuutta hakutermistäsi twiittailevista kirjoittajista, jotka ovat vahvistettuja vs vahvistamattomia. Vahvistetut käyttäjät edustavat yleensä kirjoittajia, joilla on paljon seuraajia ja vahva vaikutus. Käytännössä tämä luku näyttää, kuinka paljon keskustelua hallitsevat keskeiset mielipidejohtajat verrattuna tavallisiin Twitter-käyttäjiin.

Sukupuolijakauma

Sukupuolijakauma arvioi mies- ja naispuolisten kirjoittajien välisen jakauman. Kirjoittajien sukupuoli päätellään ML-pohjaisten malliemme avulla, jotka tarkastelevat tietoja, kuten nimeä, näyttönimeä ja profiilikuvausta.

Meltwater 2021-12-07 at 12.28.35 PM

Ikäjakauma

Ikäjakauma ryhmittelee kirjoittajat ikäluokkien mukaan. Ikäluokat ovat 13-17, 18-24, 25-34, 35-44, 45-54, 55-64 ja 65+. Kirjoittajan ikä päätellään myös ML-malliemme avulla, jotka tarkastelevat käyttäjäprofiilista saatavan ilmoitetun datan ja päätellyn datan yhdistelmää.

Yleisimmät kirjoittajien sijainnit

Yleisimmät kirjoittajien sijainnit näyttää kirjoittajien fyysisen sijainnin, kun he twiittaavat hakutermeistäsi.

Yleisimmät ammatit

Yleisimmät ammatit kuvaa hakutermistäsi twiittailevien kirjoittajien yleisimpiä ammatteja. Meltwater luo nämä tiedot analysoimalla ja etsimällä Twitter-käyttäjän profiilista löytyviä ammattitermejä. Jos yleisössäsi on tutkijoita tai akateemikkoja, voit lisätä viestiisi hienostuneisuutta ja vakavuutta. Jos suorittaessasi "kissat"-hakua löydät joukon kirjoittajia, jotka samaistuvat "eläinten pelastajaksi", tiedät kuinka tämä intohimo ja empatia on kanavoitava viesteissäsi.

Meltwater 2021-12-07 at 12.39.55 PM

Yleisimmät avainsanat biografioissa

Kunkin käyttäjän profiilissaan ilmoittamien julkisten tietojen avulla voimme suorittaa avainsanapilvivisualisoinnin näyttääksemme termien suhteellisen esiintymistiheyden. Tämä auttaa sinua löytämään malleja siitä, miten yleisösi ajattelee, kuvaa itseään tai samaistuu muun maailman kanssa. Voit käyttää näitä tietoja hyväksesi tekstissäsi, toimintakehotuksissasi ja mainoksesi sisällössä.

Meltwater 2021-12-07 at 12.42.13 PM

Yleisimmät kiinnostuksen kohteet

Yleisö ei tietenkään samaistu vain ikänsä, rotunsa ja työnsä perusteella. Varsinkin nykypäivän digitaaliset kuluttajat haluavat samaistua hengenheimolaisuuden, harrastusten ja kiinnostuksen kohteiden perusteella. Katsomalla heidän aikaisempia twiittejään ja uudelleentwiittauksiaan Meltwater voi nostaa esiin yleisösi yleisimmät kiinnostuksen kohteet. Kiinnostuksen kohteita voivat esimerkiksi olla urheilu, matkailu, tiede, elokuvat, tv jne. Luomme nämä kiinnostuksen kohteet tarkastelemalla kunkin kirjoittajan twiittien ja uudelleentwittausten aikajanaa. Näiden tietojen tietäminen voi auttaa sinua tunnistamaan tietyn yleisön yksilölliset ja yhteiset ominaisuudet, mikä taas auttaa sinua aktivoitumaan ja sitoutumaan mielekkäämmällä ja tuttavallisemmalla tavalla. Kun sinulla on tietoa yleisöäsi kiinnostuksen kohteista, voit viihdyttää, kouluttaa ja inspiroida heitä paremmin?

Meltwater 2021-12-07 at 12.43.38 PM

Top kielet

Lopuksi Meltwater näyttää sinulle hakutermeissäsi olevasta aiheesta twiittailevien kirjoittajien yleisimmät kielet. Luomme kielijakauman määrittämällä hallitsevan kielen, jota kirjoittaja käyttää twiiteissään.

Lue lisää Yleiskatsaus-välilehden työkaluista klikkaamalla tästä.

Lue lisää Analyysit-välilehden työkaluista klikkaamalla tästä.

Lue lisää Twitter-tiedot-välilehden työkaluista klikkaamalla tästä.