Explore-työkaluihin tutustuminen: Analyysit-välilehti

Sosiaalisen median analyysit antavat hauistasi paremman yleiskuvan ja auttavat visualisoimaan sosiaalisen median dataa

Whitney W. avatar
Tekijä: Whitney W.
Päivitetty yli viikko sitten

Analyysi-välilehti antaa syvempää tietoa ja mahdollistaa sosiaalisen median tietojen visualisoinnin. Tutustu alla kuvattuihin widgetteihin:

Mainintojen trendi lähdetyypin mukaan

Tämä widget näyttää toiminnan trendin lähteittäin kullekin päivälle valitsemallasi ajanjaksolla. Jos ajanjakso on alle 7 päivää, Explore näyttää widgetissä tunnin erittelyn.

Mainintojen kokonaismäärä - tarjoaa kaikkien mainintojen kokonaismäärän kaikista lähteistä valitulla päivämäärävälillä.Se sisältää myös delta-trendin, joka kertoo määrän prosentuaalisen muutoksen edelliseen ajanjaksoon verrattuna.

Päivittäinen keskiarvo- tarjoaa kaikkien mainintojen keskiarvon kaikista valitsemasi ajanjakson lähteistä, kuten alla on esitetty.Keskimääräinen päiväkohtainen määrä on hyödyllinen vertailuarvo ja voi auttaa havaitsemaan epätavallisia volyymipiikkejä. Se sisältää myös delta-trendin, joka kertoo määrän prosentuaalisen muutoksen edelliseen ajanjaksoon verrattuna.

Jos haluat nähdä tietyn lähteen mainintojen määrän tiettynä päivänä valitsemallasi ajanjaksolla, vie hiiren osoitin työkalun kyseisen kohdan päälle. Voit tarkentaa tiettyyn lähteeseen ja päivämäärään klikkaamalla kyseistä kohtaa työkalussa. Explore-moduuli päivittää kyselyn ajanjakson ja suodattaa lähteen mukaan, ja sisältövirta ja työkalut vastaavat näitä ajanjaksomuutoksia.

Osallistumisten trendi lähdetyypin mukaan

Tämä widget näyttää osallistumisten määrän per päivä eriteltynä eri somelähteiden mukaan. Kun widgettiä klikataan, käytetään valitun lähdetyypin ja päivämäärän suodattimia.

Kokonaisosallistuminen - näyttää tykkäysten, uudelleentwiittausten jne. kokonaismäärän ja prosentuaalisen muutoksen edelliseen kauteen verrattuna.Twitter-tilillä voi olla useita useita julkaisuja kyselysi avainsanoilla valitsemallasi aikavälillä. Suodatamme pois kaksoiskappaleet saadaksemme yksilöllisten kirjoittajien määrän.

Tämä widget täydentää Osallistumisten määrä yhteensä -mittaria sallimalla käyttäjien trendata osallistumisia lähdetyypin mukaan. Erittelemällä osallistumiset somelähteen ja trendien mukaan voit helposti tunnistaa osallistumisten huiput ja laaksot.

Eniten kiinnostusta herättänyt sisältö

Tämä widget näyttää hakutulokset, jotka ovat herättäneet eniten kiinnostusta (esim. tykkäykset, uudelleentwiittaukset jne.) käyttäjien keskuudessa.

Top maat

Tämä widget näyttää mainintojen jakauman maan mukaan, johon käyttäjä lähetti maininnan.

Vie hiiren osoitin tietyn maan päälle nähdäksesi esiintymien määrän. Voit nähdä kaikki tietyn maan maininnat klikkaamalla maata.

Voit myös rajata hakua osavaltio/maakunta- tai paikkakuntatasolle Maa-kohdan vieressä olevasta avattavasta valikosta widgetin oikeassa yläkulmassa.

Suosituimmat toimitukselliset lähteet

Tämä widget näyttää useimmin esiintyvät toimitukselliset julkaisut.

Voit avata kunkin lähteen viemällä osoittimen lähteen päälle ja avaamalla sen.

Jaetuimmat linkit

Tämä widget näyttää sosiaalisen median linkit, jotka esiintyvät useimmin artikkeleissa ja julkaisuissa.

Voit avata kunkin linkin viemällä osoittimen linkin päälle ja klikkaamalla sitä.

Suosituimmat blogit

Tämä työkalu näyttää blogit, jotka näkyvät tuloksissasi yleisimmin.

Suosituimmat subredditit

Tämä työkalu näyttää subredditit, jotka näkyvät tuloksissasi yleisimmin.

Tätä voidaan käyttää tunnistamaan kuunneltavia subredditejä ja mahdollisesti keskusteluihin osallistumiseen.

Suosituimmat foorumit

Tämä työkalu näyttää foorumit, jotka näkyvät tuloksissasi yleisimmin.

Huomioitavaa:

YouTube-tiedot on jätetty näiden visualisointien ulkopuolelle sen käytäntöjen mukaisesti.

Kukin widget voidaan viedä valitsemalla latauskuvake "Lataa CSV" kunkin yksittäisen widgetin oikeasta yläkulmasta.

Lisätietoja muista Explore-välilehdistä löytyy alla olevilta sivuilta: