Meltwater Engage -mobiilisovellus
Päivitetty yli viikko sitten

Tervetuloa tutustumaan Engage-mobiilisovelluksen ohjeisiin. Alla oleva artikkeli sisältää ohjeet sovelluksen lataamisesta, keskusteluihin osallistumisesta, julkaisujen hyväksymisestä sekä Instagram-tarinoiden ja -karusellien julkaisemisesta. Lue lisää alta!

Sovelluksen lataaminen

Engage-mobiilisovellus on saatavana sekä iOS- että Android-laitteille. Se on Melwater-mobiilisovelluksesta erillinen sovellus ja vaatii erillisen latauksen. Kun olet ladannut sovelluksen, voit kirjautua sisään Meltwater-tilisi kirjautumistiedoilla.

Meltwater Engage -sovellus iOS-laitteelle

Meltwater Engage -sovellus Android-laitteelle

Huom: Näet tiedot vain, jos sinut on määritetty Engage-käyttäjäksi. Lisätietoja käyttöoikeuksien päivittämisestä löytyy tästä artikkelista.

Sovelluksen esittelyvideo

Keskustelut

Engage-mobiilisovelluksella voit olla helposti vuorovaikutuksessa Keskustelut-välilehden verkkoversiossa näkyvän sisällön kanssa ja vastata siihen. Mobiilisovelluksessa käytettävät keskustelut, kuten kommentit tai vastaukset, näkyvät verkkosovelluksessa ja päinvastoin, jolloin voit vastata mihin tahansa huolimatta siitä, että kannettava tietokoneesi on lähellä.

Yläpalkista voit suodattaa sometilin, viestityypin ja viestin tilan mukaan nähdäksesi sinulle tärkeimmät keskustelut. Nämä virtaviivaiset näkymät auttavat sinua reagoimaan ensin kiireellisimpiin keskusteluihin.

Mobiilisovellukseen sovelletaan samoja verkkosovellukseen sovellettavia sovellusliittymän rajoituksia, kuten Instagram-vastausten ei tykkäämistä. Valitettavasti nämä ovat sosiaalisten kanavien rajoituksia, ja meidän on noudatettava niiden sääntöjä.

Merkitse valmiiksi

Keskusteluun vastaamisen jälkeen se merkitään automaattisesti valmiiksi sekä mobiili- että verkkosovelluksessa. Viestit, jotka eivät vaadi toimenpidettä, voidaan merkitä valmiiksi valitsemalla keskustelun vieressä oleva valintaruutu. Jos viesti on merkitty valmiiksi verkkosovelluksessa, tila näkyy myös mobiilisovelluksessa.

Julkaise

Julkaise-välilehti koostuu sisällön kalenterisyötteen näkymästä, joka tarjoaa näkymän ajoitettuun ja julkaistuun sisältöön. Käyttäjät voivat muokata viestin yksityiskohtia, kuten aikataulua, tekstiä, tehtäviä ja tunnisteita.

Publish koostuu yläosassa olevasta suodatinpalkista, viikkokohtaisesta kalenterinäkymästä ja julkaisusyötenäkymästä.

Suodattimia ovat:

• Tänään - siirry tähän päivään

• Kuukausi - pyyhkäise/napauta kalenteripalkin päiviä

• Sometilit - yhdistetyt sometilit

• Sisältötyypit - Kaikki, Osoitetut, Minulle osoitetut, Hyväksytyt, Ei-osoitetut, Hylätyt

• Tila - Luonnos, Ajoitettu, Julkaistu

• Tagit

Näytä viestin tiedot

• Napauta mitä tahansa ajoitettua julkaisua nähdäksesi viestin tiedot.

• Yläosassa oleva banneri ilmaisee viestin tilan (ajastettu vs. julkaistu).

• Kaikki media näytetään kanavakohtaisesti. Napsauta mediaa tarkastellaksesi sitä karusellissa tai koko näytön tilassa.

Viestin tietojen muokkaaminen

• Jos käyttäjällä on pääsy kaikkiin viestissä oleviin sometileihin, hän voi muokata tietoja. Jos hänellä ei ole pääsyä yhteen tai useampaan sometiliin, hän voi tarkastella mutta ei muokata. Sen sijaan hän näkee viestin tietojen yläosassa vain katseltavissa olevan bannerin. Tämä koskee myös verkkoa.

• Käyttäjät, jotka voivat muokata, näkevät lisäys- ja muokkauspainikkeet (kynä) Tiedot-osiossa.

• Käyttäjät voivat muokata aikaa tai muuttaa julkaisun luonnokseksi.

• Sisällön osoittaminen tai uudelleenosoittaminen valinnaisella muistiinpanolla

• Tunnisteiden lisääminen/muokkaaminen julkaisuissa

• Voit muokata kaikkien viestien tekstiä kerralla tai jokaisen yksittäisen viestin tekstiä kanavakohtaisesti. Tee tekstimuutoksia ja klikkaa Käytä.

Julkaise sisältöä liikkeellä ollessasi

Engage-mobiilisovelluksen kolmannen välilehden alareunassa, jossa lukee Julkaise, käyttäjät löytävät oikeasta alakulmasta 'Luo'-painikkeen (saatavilla iOS- ja Android-käyttöjärjestelmissä).

Aloita uuden julkaisun suunnittelu napsauttamalla Luo .

Ensimmäisenä valitaan sometilit. Nämä ovat niitä samoja sometilejä, jotka ovat käytettävissä Meltwater-tilillä verkon kautta. Toiminnallisuutta ja rajoituksia (esim. vain yksi Twitter-tili kerrallaan) sovelletaan.

Kun käyttäjä on napsauttanut Käytä-painiketta, hän voi aloittaa julkaisun laatimisen. Tämä julkaisu julkaistaan kaikille valituille somekanaville. Täältä käyttäjät voivat kirjoittaa julkaisun tekstin sekä liittää kuvia, gif-kuvia, videoita tai linkkejä julkaisuun.

Kun kaikki näyttää hyvältä, siirry seuraavaan vaiheeseen napsauttamalla Käytä oikeasta yläkulmasta.

Seuraavassa ruudussa on sekä ehdollisia että valinnaisia ominaisuuksia.

• Voit tarvittaessa muokata jokaista julkaisua somekanavakohtaisesti tästä ruudusta. Mukautettuihin julkaisuihin tulee räätälöidyt kansiot, aivan kuten Meltwaterin verkkoversiossa.

• Jos virheitä esiintyy, Meltwater ilmoittaa käyttäjälle asiasta. Virheet on ratkaistava ennen kuin jatkat.

Viimeisellä ruudulla käyttäjä voi valita, milloin hän haluaa julkaista julkaisunsa, sekä määrittää sen toiselle käyttäjälle tarkistettavaksi, ja sekä merkitä että jättää muistiinpanoja.

• Julkaise nyt

• Jos julkaisun tila on "määritetty", et voi valita "julkaise nyt" -vaihtoehtoa.

• Ajasta päivämäärä ja kellonaika

• Tallenna luonnoksena

Kun valinta on tehty, valitse oikeassa yläkulmassa Julkaise/Ajasta/Tallenna, niin pääset takaisin kalenteriin.

• Jos olet napsauttanut Julkaise-kohtaa, sinun on 'vedettävä' kalenteria alaspäin päivittääksesi ja nähdäksesi julkaisun julkaistuna.

Julkaistut, ajastetut tai luonnoksiksi tallennetut julkaisut näkyvät sekä mobiilikalenterissa että Meltwaterin verkkoversion kalenterissa.

Hyväksynnät Publishissa

Engage-mobiilisovelluksella voit hyväksyä sinulle määritetyt julkaisut tien päällä. Omat tehtävät -välilehdellä näet nopeasti hyväksyntääsi odottavat julkaisut yhdessä striimissä.

Julkaisujen hyväksyminen:

• Siirry kohtaan Omat tehtävät

• Valitse julkaisu tarkastellaksesi sisältöä kanavoittain, mitä tahansa resurssia, kuten kuvia tai videoita, tai tehtävähuomautuksia.

• Hyväksy tai hylkää julkaisu.

• Jos hylkäät, lisää huomautus selityksineen tai muutosehdotuksineen. Käyttäjä, joka on määrittänyt viestin sinulle, saa sähköpostiviestin, jossa kerrotaan, että julkaisu on hylätty.

Omat tehtävät -striimissä julkaisut näkyvät aikajärjestyksessä julkaisupäivän mukaan. Julkaisuluonnokset ja julkaisupäivämäärän ohittaneet julkaisut näkyvät alareunassa luomispäivämäärän mukaisessa järjestyksessä. Julkaisupäivämäärän ohittaneissa julkaisuissa ilmoitetaan siitä bannerilla.

Esittelyvideo hyväksynnöistä

Instagram-tarinoiden ja -karusellin julkaiseminen

Instagram-tarinoiden ja -karusellien julkaisemiseen käytetään mobiilisovelluksen ilmoitusten työnkulkua. Luonti ja ajoitus tehdään Meltwaterin Julkaise-työkalun kautta. Saat sitten push-ilmoituksen Meltwater Engage -mobiilisovellukseesi julkaistaksesi Instagram-sovelluksen kautta. Voit tarkastella koko prosessia alusta loppuun lukemalla tämän ohjekeskuksen artikkelin.

Kun on aika julkaista tarinasi tai karusellisi joko ajoitettuna ajankohtana tai heti, saat julkaisustasi push-ilmoituksen mobiililaitteeseesi Meltwater Engage -mobiilisovelluksen kautta. Pääset tarinaan myös mobiilisovelluksen Omat tehtävät -välilehdeltä.

Voit tarkastella tarinasi tai karusellisi tietoja mobiilisovelluksessa ja valita sitten Julkaise Instagramissa. Tämä siirtää sinut Instagram-mobiilisovellukseen, jossa suoritat prosessin loppuun ja julkaiset tarinan tai karusellin.

1. Saat push-ilmoituksen 10 minuuttia ennen valitsemasi aikataulun mukaista aikaa.

2. Voit avata Engage-mobiilisovelluksesi tai avata sen suoraan ilmoitustasolta.

3. Sinut siirretään Omat tehtävät -kohtaan, jossa kaikki tarinasi ja karusellisi näkyvät.

Vinkki: Omat tehtävät näyttävät kaikki kyseisen päivän ajoitetut tarinat, joten voit käyttää mitä tahansa kyseisen päivän tarinaa riippumatta siitä, milloin se on ajoitettu julkaistavaksi. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että sinun ei tarvitse odottaa ilmoitusta, jos haluat julkaista alun perin suunniteltua aiemmin (tai myöhemmin).

4. Klikkaa julkaisuasi esikatsellaksesi ajoitettua viestiä.

5. Klikkaa Näytä tiedot nähdäksesi julkaisun sisältämän tekstin. Tämä teksti kopioidaan automaattisesti leikepöydällesi.

6. Valitse Jatka Instagramiin.

7. Saat ponnahdusmuistutuksen, joka kehottaa sinua varmistamaan, että olet kirjautunut sisään puhelimessasi oikealle Instagram-tilille ennen kuin jatkat. Jatka klikkaamalla Selvä. Voit myös valita, että tätä muistutusta ei enää esitetä.

8. Instagram avautuu automaattisesti julkaisueditorissa. Voit tehdä haluamasi muutokset Instagramissa. Julkaisusi teksti kopioidaan automaattisesti leikepöydälle, joten voit liittää sen suoraan Instagramiin.

9. Noudata Instagram-tilillä jakamisen tai julkaisemisen tyypillistä menettelyä.