Kaikki kokoelmatHallinnoi sosiaalisen median profiilejasi Engagen avullaKeskustelut
Keskustelut: Saapuvien sosiaalisen median viestien määrittäminen
Keskustelut: Saapuvien sosiaalisen median viestien määrittäminen
Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty tällä viikolla

Keskustelujen osoittamisen avulla voit varmistaa, että oikealle tiimin jäsenelle ilmoitetaan saapuvista keskusteluista ja että tämä vastaa niihin. Määritä saapuvat pyynnöt oikealle tiimikaverille, jotta yleisösi saa tarvitsemansa tuen.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Edellytykset

Ennen kuin osoitat sosiaalisen median viestisi, varmista, että osoitetulla käsittelijällä on käyttäjätili Meltwater Engagessa. Näet käyttäjäluettelon seuraavasti:

1. Napsauta vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Tili-pudotusvalikkoa

2. Klikkaa kohtaa Hallinnoi käyttäjiä

Julkaisun osoittaminen

Nyt kun olet varmistanut, että osoitetulla käsittelijällä on tili ja asianmukaiset käyttöoikeudet

1. Avaa vasemmanpuoleisesta navigointipalkista Engage-pudotusvalikko.

2. Napsauta Keskustelut

3. Vie hiiri vasemmalla olevassa Tuoreimmat-osiossa sen viestin päälle, jonka haluat osoittaa tiimikaverille, tai avaa oikealta puolelta julkaisu, johon täytetään tiedot.

4. Klikkaa kebab-valikkoa

5. Valitse Määritä.

6. Valitse käsittelijä pudotusvalikosta ja lisää kommentti, joka lähetetään sähköpostitse tehtävän kanssa.

7. Lähetä tehtävä ja sosiaalisen median julkaisu sähköpostitse käsittelijälle valitsemalla Käytä.

Kun keskustelu on osoitettu, tieto siitä näkyy viestin yläpuolella sisältövirrassa ja kommentin tai vastauksen alla viestin tietoikkunassa.

8. Keskustelun osoittaminen uudelleen toiselle tiimikaverille

1. Valitse kebab-valikko

2. Klikkaa Siirrä toiselle

3. Valitse uusi tiimikaveri.

Itselle osoitettujen viestien käsittely

Käsittelijänä, jolle jokin julkaisu on osoitettu, saat sähköposti-ilmoituksen sinulle osoitetusta sosiaalisen median julkaisusta sekä tiimisi jäsenen mahdollisesti lisäämät kommentit.

Tehtävän käsitteleminen:

1. Valitse Näytä tehtävä sähköpostiviestisi alaosasta.

2. Sinulle määritetty keskustelu latautuu Engagen Keskustelut-osioon.

3. Klikkaa kebab-valikkoa tai kohtaa Määritetty henkilölle avataksesi määritysmodaalin, jossa näet muistiinpanot ja voit tarvittaessa osoittaa kohteen toiselle henkilölle.

Voit myös osoittaa julkaisun hyväksynnän jollekulle muulle seuraavasti:

1. Klikkaa kebab-valikkoa

2. Kun olet valinnut toisen henkilön tarkastamaan sisällön, tämä saa sähköpostiviestin ja voi lähettää hyväksyntänsä seuraamalla yllä olevia ohjeita.

Kaikkien osoitettujen ja osoittamattomien julkaisujen tarkasteleminen

Voit helposti tarkistaa kaikki määritetyt, sinulle määritetyt sekä määrittämättömät sisällöt.

1. Valitse suodatinpalkista avattava Sisältö -valikko ja valitse yksi kolmesta vaihtoehdosta.

2. Valitse suodatin

1. Kaikki

2. Tehtävät

3. Omat tehtävät

4. Ei-määrätyt

Huom. Vaikka keskusteluja voi osoittaa uudelleen, tämä ei rajoita sitä, kuka voi vastata kommenttiin tai vastaukseen.