Keskustelut
Hallinnoi sosiaalisen median viestejä Engagessa tunnisteiden avulla
Hallinnoi sosiaalisen median viestejä Engagessa tunnisteiden avulla

Lue, kuinka voit käyttää kirjanmerkkejä somejulkaisujen ryhmittelemiseen ja kuinka voit luoda räätälöityjä suorituskykyraportteja kirjanmerkkien avulla

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Tervetuloa tutustumaan oppaaseen tagien merkitsemisestä Engageen. Alla oleva artikkeli opastaa sinut omistamasi sosiaalisen median sisällön (Julkaise) ja kommenttien tai vastausten (Keskustelut) järjestämisessä tunnisteilla ja siitä, miten raportoidaan merkityistä viesteistä.

Tunnisteiden lisääminen sosiaalisen median sisältöön on hienoa kampanjan hallintaan, sisällön järjestämiseen ja raportointiin. Kuka tahansa Meltwater-käyttäjäsi voi hallita käytettyjä tunnisteita, jolloin voit tehdä yhteistyötä koko sosiaalisen median tiimin kanssa.

Huomaa, että nämä kirjanmerkit ovat ominaisia sosiaalisen median sisällölle Meltwater Engagessa, ja niitä voidaan tarkastella vain Engagessa. Alustalla on toisen tyyppisiä kirjanmerkkejä, joita voidaan käyttää mediaseurannan tuloksiin ja jotka löytyvät kohdasta Sisältö > Kirjanmerkit. Lisätietoja mediaseurannan kirjanmerkeistä löytyy tästä artikkelista.

Sosiaalisen median viestien merkitseminen

Tunnisteita voidaan käyttää sosiaalisen median viesteihin seuraavissa paikoissa Engage:

• Kun kirjoitat uutta viestiä, valitse 'Ajoita ja tarkista' -kohdan viimeisessä vaiheessa 'Lisää tunniste'.

Keskustelut-moduulissa:

• Lisää kirjanmerkki valitsemalla sisältövirrasta kolmen pisteen valikko.

• Kirjanmerkkejä voidaan lisätä myös joukkovalinnalla. Valitse kaikki merkittävät kommentit ja vastaukset ja klikkaa kirjanmerkkikuvaketta.

Julkaise-moduulissa:

• Voit tarkastella julkaisuihin määritettyjä kirjanmerkkejä kalenterissa katsomalla julkaisun tietoja.

• Syötenäkymässä voit muokata määritettyjä kirjanmerkkejä nopeasti.

• Voit määrittää kirjanmerkkejä takautuvasti julkaisuihin, jotka on jo ajoitettu tai julkaistu.

Kirjanmerkkien tarkasteleminen

Sisällön merkitsemisen jälkeen näet lisätyt kirjanmerkit sekä Keskustelut-moduulin sisältövirrassa että alkuperäisen viestin alla viestin tietoruudussa.

Käytä kirjanmerkkisuodatinta nähdäksesi kirjanmerkkien sisällön.

Merkitse raportteja

Mittaa-kohdassa Kanavien väliset tunnisteet -raportin avulla voit valita enintään 10 vertailtavaa tagia. Tähän raporttiin sisältyvät kaaviot ovat näyttökerrat, sitouttamiset, napsautukset ja videonäkymät sekä lopullinen taulukko, jossa on kokonaistilavuus tunnisteita kohti.

Tämä raportti voidaan jakaa ladatun PDF- tai CSV-tiedoston kautta tai jaettavana hallintapaneelina.

Huomautus: Kun Mittaa-osiossa kirjanmerkkien analytiikka ei sovellu oikein dashboardeihin, siihen voi olla useita eri syitä. Yksi syy voi olla bugi, jota pyrimme korjaamaan. Toinen liittyy ajoitukseen ja tietojen määrään. Molemmissa tapauksissa ole kärsivällinen ja odota hetki, ennen kuin lataat dashboardisi uudelleen.