Tervetuloa artikkeliimme hashtagien käytöstä Instagram-viestien seuraamiseen!

Huomaa, että Instagram-viestien seuranta sisältyy Premium Social Package (PSP) -palveluumme, jos sinulla ei tällä hetkellä ole PSP: tä Meltwater-sopimuksessasi ja haluat tietää enemmän, ota yhteyttä tiimiimme Live Chat -palvelun kautta.

Jos haluat yhdistää Instagram-yritysprofiilisi ottaaksesi Instagram-seurannan käyttöön, lue tämä artikkeli, jossa asetukset esitellään vaihe vaiheelta.

Jos haluat lisää vinkkejä yrityksesi sosiaalisen profiilin hyödyntämiseen, tutustu e-kirjaamme The Marketer's Guide to Instagram Resurssi-sivumme kautta.

Seuranta Hashtagien kautta

Joulukuussa 2018 Facebook muutti palveluntarjoajien, kuten Meltwaterin, saataville asettamia tietoja, mikä on muuttanut tapaa, jolla ajattelemme Instagram-seurantaa.

Instagram antaa käyttäjien luoda 30 hashtagia, joita voidaan seurata Instagram-yritysprofiilin kautta, ja tuoda esiin kyseisiä hashtageja sisältävät viestit. Näitä hashtageja voidaan luoda Meltwaterissa TAI kolmansien osapuolten alustojen kautta, jotka on kytketty yhteen Instagram-tiliin. Jos käyttäjä luo hashtageja Meltwaterin ulkopuolella, lasketaan nämä hastagit kuitenkin sallittuun 30 hastagin kokonaismäärään. Sama hashtag voi esiintyä useilla alustoilla, mutta se lasketaan yhdeksi.

Kun hastagit on tallennettu Tilitietoihin, voit tarkentaa julkaisujen määrää kohdistamalla avainsanahakuja sosiaalisen median hakukansioissasi.

Lisättävät hashtagit

Koska hashtageja käytetään suodattamaan julkaisuja tilillesi ja hakusi avainsanat suodattavat ylhäältä päin tarkentaen toivottuja tuloksia, suosittelemme että määrität hashtagit mahdollisimman laaja-alaisesti, jotta saat enemmän näkyvyyttä.

Harkitse käyttäväsi hashtageja, jotka liittyvät seuraaviin aiheisiin:

Yrityksen nimi

Keskeiset tiedottajat

Tuotenimet

Yritykseesi liittyvät

tärkeimmät sijainnit

Kampanjoiden nimet

Yritykseen liittyvät tapahtuman nimet

Yrityksesi nimen,

palveluiden tai tuotteiden lyhenteet

Hashtagien lisääminen

• Valitse tili

• Valitse Some-tilit

• Vieritä Julkiset kanavat -välilehdellä alaspäin yhdistettyyn Instagram-yritysprofiiliisi. Jos profiilisi ei ole vielä yhdistetty, seuraa näytöllä näkyvän esittelyn vaihe vaiheelta -ohjeita.

• Valitse valikkokuvake ja valitse Hallinnoi hashtageja

• Anna jokaisen hashtagin tiedot kenttään ilman #-symbolia, valitse Lisää kullekin termille ennen seuraavaa

Hashtagien poistaminen

Poista hashtagit poistamalla valinta ruudusta, kun tarkastelet kaikkia aktiivisia hashtagejasi. Lopetamme sitten välittömästi tämän hashtagin tietojen hakemisen. Kuitenkin Facebook-ehdot mukaan kaikki hashtagit toimivat juoksevalla 7 päivän jaksolla. Joten, jos käyttäjä poistaa hashtagin 2 päivän kuluttua sen luomisesta, Meltwater lopettaa välittömästi viestien hakemisen, mutta et voi korvata tätä hashtagia vasta 7 päivää hashtagin luomispäivän jälkeen.

Yritystilien seuranta

Hashtagien lisäksi voit seurata jopa 50 Instagram Businessin vahvistamaa tiliä, kuten kilpailijoita tai vaikuttajia. Kun olet ilmoittanut @handles of Business Accounts -palvelun, jota haluat seurata, luo yksinkertaisesti haku loogisen merkkijonon kirjoittajalla: "instagramhandle" aloittaaksesi tuotemerkkiviestien seurannan. Tuotemerkkiseuranta on loistava tapa pysyä ajan tasalla alan keskusteluista ja trendeistä.

Jos haluat esimerkiksi pysyä ajan tasalla vieraanvaraisuusalasta, voit lisätä seurattavia hotelliketjujen ja matkustusvaikuttajien @tilejä. Sitten voit haun avulla nähdä, kuinka hotelliketjut reagoivat vaikuttajien julkaisemaan sisältöön.

Yritystilin lisääminen valvontaa varten:

• Valitse tili

• Valitse Some-tilit

• Vieritä alas liitettyyn Instagram-yritysprofiiliisi Julkiset kanavat -välilehdellä.

• Valitse valikkokuvake ja sitten Hallinnoi kilpailijoita

• Anna yritysprofiilitiedot kenttään ja valitse Lisää

• Valitse Ok

Toimintoloki

Toimintolokin avulla voit seurata muutoksia tilisi seurantaan lisättyihin hashtageihin ja brändien some-tileihin. Täällä voit nähdä sekä määritetyt hashtagit että brändien some-tilit, milloin ne on määritetty, ja mihin Instagram-yritysprofiiliin ne on kytketty. Tämä näkymä on erittäin kätevä, kun seuraat hashtagiesi seitsemän päivän rajoitusta, ja auttaa sinua suunnittelemaan mahdolliset muutokset.

Napsauta tätä nähdäksesi sovelluksen sisäisen opastuksen Instagram-yritysprofiilin määrittämisestä.