Tässä oppaassa käsitellään hyväksyttyjen lähettäjien lisäämistä ja Meltwaterilta saamiesi sähköpostien asetuksia. Tervetuloa mukaan!

Sähköpostilla on keskeinen rooli useissa Meltwaterin työnkulkuissa. Tässä artikkelissa opit seuraavat:

Hyväksytyn lähettäjän määrittäminen

Tutustu johonkin näistä tuoteoppaista, jotka opastavat sinut seuraavien vaiheiden läpi näytölläsi: opas lehdistötiedotelähetyksille tai opas uutiskirjeiden lähettäjille.

• Valitse vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista Asetukset

• Valitse Hyväksytyt lähettäjät

• Valitse oikeassa yläkulmassa oleva violetti Uusi sähköpostitili -painike (jos et näe tätä, tarkista käyttäjäasetuksesi varmistaaksesi, että sinut on määritetty ylläpitäjäksi)

• Täydennä lähettäjän lomakkeeseen nimesi, sähköpostiosoitteesi ja yrityksesi tiedot.

• Valitse Tallenna

• Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa lukee Vahvistussähköposti lähetetty osoitteeseen (lisää oma sähköpostiosoitteesi tähän). Huomaa, että alla olevassa GIF-tiedostossa esimerkkinä käytetty sähköpostiosoite on help@meltwater.com

• Avaa sähköpostilaatikossasi osoitteesta approvedsender@returnpath.mediaoutreach.meltwater.com lähettämämme sähköpostiviesti, jonka otsikossa lukee "Vahvista sähköpostiosoitteesi", ja klikkaa kohtaa "Vahvista sähköpostiosoite" vahvistaaksesi, että omistat antamasi sähköpostiosoitteen

• Kun olemme käsitelleet tiedot, voit lähettää sähköpostiviestejä Meltwaterin kautta

Hyväksyttyjen lähettäjien parhaat käytännöt

• Yrityksen sähköpostiosoitetta käyttämällä varmistat, että kohdeyleisösi tietää, keneltä lähettämäsi viesti on. Tämän vuoksi suosittelemme vahvasti, että et käytä yksityistä sähköpostiosoitetta (esim. jane.doe@gmail.com) tai yleistä yrityksen sähköpostiosoitetta (esim. press@companyname.com)

Hyväksytyn lähettäjän vianmääritys

Et saanut Meltwaterin hyväksymissähköpostia

Jos et ole saanut vahvistussähköpostia, joka on luotu hyväksytyn lähettäjän asennusvirran kautta, suorita seuraavat vaiheet:

1. Tarkista vielä kerran, että hyväksyttyyn lähettäjävirtaan syötetty sähköpostiosoite on oikea

2. Tarkista antamasi sähköpostiosoitteen roskapostikansiosta, että viesti ei ole joutunut sinne.

Jos sähköposti joutui roskapostikansioosi tai et saanut sitä lainkaan, jaa tämä sallittujen luettelon ohje IT-osastosi kanssa. Se kattaa vaiheet, jotka heidän on suoritettava Meltwaterilta lähetettyjen sähköpostien optimaalisen toimituksen varmistamiseksi.

Ota yhteyttä tiimiimme Live Chat -palvelun kautta Ohje-painikkeessa, jos sinulla on kysyttävää.

Sähköposteja ei toimiteta tai siirryt Roskaposti / Roskaposti-kansioon?

Meltwater käyttää kolmannen osapuolen sähköpostin jakelupalvelua sekä Influencer outreach- että analytiikkatietoihin. Tämä auttaa meitä varmistamaan optimaalisen sähköpostin toimitettavuuden, mutta on joitain vaiheita, jotka voit ottaa parhaaksi käytännöksi ja lisätä henkilökohtaista sähköpostin toimitettavuutta, kuten lisätä IP-osoitteemme luetteloon ja määrittää SPF- ja DKIM-tietueet.

Kun puhumme sähköpostin toimitettavuudesta, tarkoitamme sähköposteja, jotka tekevät siitä aiotulle vastaanottajalle eivätkä päädy heidän roskapostikansioihinsa. Kun lähetät sähköpostia Meltwaterilta, käytämme sähköpostin peitettä niin, että sähköposti näyttää olevan peräisin sinulta yleisen sähköpostiosoitteen sijaan. Tämä mahdollistaa vastausten toimittamisen suoraan postilaatikkoosi, mutta voi tuoda esiin joitain monimutkaisuuksia, jos organisaatiossasi on parannetut suojausominaisuudet väärennösten estämiseksi.

Sähköpostihujauksella tarkoitetaan sähköpostin otsikon väärentämistä niin, että viesti näyttäisi tulevan joltakulta muulta tai jostakin muusta lähteestä kuin varsinaiselta lähettäjältä. Ihmiset avaavat todennäköisemmin sähköpostin, jos he uskovat, että sen on lähettänyt luotettava taho.

Sähköpostin toimitettavuuden parantamiseksi (eli pehmeiden palautusten minimoimiseksi) tarvitaan vahvistusprosessi. Meltwater mahdollistaa validoinnin asettamalla SPF / DKIM-tietueet luotetun sähköpostikumppanimme kautta.

Mitä tarkoittavat IP Whitelisting ja SPF/DKIM?

Yhteenveto:

IP-luetteloon lisääminen on menetelmä, jolla voit varmistaa, että tietyltä IP-osoitteelta tulevat sähköpostit saapuvat aina postilaatikkoonsa. SPF ja DKIM ovat suojausmenetelmiä, joita käytetään tavallisesti roskapostikysymysten torjunnassa. SPF: n ja DKIM: n määrittämistä pidetään hyvänä käytäntönä markkinointiviestien lähettämiseen, koska se varmistaa paremman toimitettavuuden vastaanottajan postilaatikkoon.

Lisätietoja:

Samoin kuin tapaa lisätä yhteyshenkilö sähköpostiosoitteeseesi, IP-luettelossa sallitaan tiettyjen IP-osoitteiden lisääminen sallittujen lähettäjiesi luetteloon. Tämä varmistaa, että saat aina sähköpostit sallituilta IP-osoitteilta Saapuneet-kansioon eikä roskapostikansioon. Kun lisäät Meltwaterin IP-osoitteen luetteloon, se varmistaa, että Meltwaterin sähköpostit, kuten tiivistelmäraportit ja uutiskirjeet, toimitetaan Saapuneet-kansioon.

SPF on sähköpostin todennusstandardi, joka vertaa sähköpostin lähettäjän todellista IP-osoitetta luetteloon IP-käyttäjistä, joilla on valtuudet lähettää kyseiselle toimialueelle. Valtuutettu luettelo sisältyy toimialueen DNS-tietueeseen.

SPF-tietueita käytetään roskapostin torjuntaan, koska ne kertovat vastaanottajapalvelimelle, mitkä IP-osoitteet on validoitu lähettämään kyseiseltä toimialueelta. DKIM on myös DNS-tietue, jonka avulla vastaanottavat isännät voivat vahvistaa lähettävän verkkotunnuksen aitouden digitaalisen allekirjoituksen avulla.

SPF- ja DKIM-tietueiden määrittäminen näyttää sähköpostisi vastaanottajille, että olet sellainen kuin sanot olevasi.

Tulet huomaamaan, että jos pidät SPF: n ja DKIM: n päivitettynä, sinulla on parempi toimitettavuus vastaanottajille. Jos huomaat, että sähköpostisi joutuvat usein roskapostikansioihin tai niitä ei toimiteta, puuttuvat tai vanhentuneet SPF / DKIM-tietueet ovat usein syyllisiä. Lisäksi SPF- ja DKIM-tietueiden saaminen auttaa rakentamaan hyvän lähetysmaineen heidän toimialueellaan.

Kuinka IP Whitelisting ja SPF/DKIM määritetään?

Tietueiden määrittämiseen liittyy kolme pääasiallista vaihetta:

1. Pyydä tietueita alustalla, 2. Pyydä IT-asiantuntijaa päivittämään sähköpostisi tietueet ja 3. Verkkotunnuksesi tila alustalla on muuttunut "Vahvistetuksi"

• Valitse alustan vasemmalla puolella olevasta navigointipalkista Asetukset

• Valitse Hyväksytyt lähettäjät

• Jos sinulla ei ole hyväksyttyjä lähettäjiä luettelossa eikä mitään tietoja Verkkotunnukset-osiossa, lisää työsähköpostiosoitteesi hyväksytyksi lähettäjäksi. Katso tämä tuoteopasohjelma, joka opastaa sinut näiden vaiheiden läpi näytöllä, tai tutustu yllä olevaan kirjalliseen oppaaseen hyväksytyn lähettäjän määrittämisestä.

• Jos sinulla on "aktivoituja" hyväksyttyjä lähettäjiä, valitse Määritä verkkotunnus -painike vahvistamattoman verkkotunnuksen kohdalla. Huomaa, että et voi vahvistaa yleisiä verkkotunnuksia, kuten @gmail.com, @yahoo.com, @hotmail.com tai @comcast.net.

• Erityiset CNAME-tietueesi avautuvat uudelle sivulle, ja URL-osoite voidaan lähettää IT-asiantuntijallesi. CNAME-tietueet sisältävät sekä SPF- että DKIM-tietueet.

Tiedot, jotka lähetetään IT-asiantuntijalle tai sähköpostiohjelman johtajalle:

1. Pyydä heitä lisäämään sallittujen osoitteiden luetteloon seuraavat tiedot, jolla varmistat, että saat Meltwaterin sinulle lähettämät viestit.

2. URL-osoite tietyille CNAME-tietueillesi

3. Tämä linkitetty sivu, jossa luetellaan Meltwaterin IP-osoitteet

• Kun IT-asiantuntijasi vahvistaa, että sekä SPF- että DKIM-tietueet on otettu käyttöön, tarkista tila Meltwaterissa. Huomaa, että päivittäminen voi kestää 24–48 tuntia.

• Valitse alustan vasemmalla puolella olevasta navigointipalkista Asetukset

• Valitse Hyväksytyt lähettäjät

• Verkkotunnuksesi muuttuu muotoon " Tämä verkkotunnus on vahvistettu ".

Muut suositukset:

• Kun IT-tiimi on lisännyt sinut luetteloon, lähetä testisähköposti yhdelle vastaanottajalle organisaatiosi sähköpostiosoite (sisäinen) ja yhdelle vastaanottajalle, jolla on eri verkkotunnus (ulkoinen).

• Jos sähköpostit eivät menneet perille, ilmoita IT-osastolle ja pyydä heitä ottamaan yhteyttä tukeemme. Ohjeet tähän annetaan sallittujen osoitteiden dokumentaatiossa.

Huomaa: Kun IT-osasto on tehnyt tarvittavat vaiheet, voit lisätä itse muita hyväksyttyjä lähettäjiä, joilla on sama verkkotunnus (@companyname.com).

Sähköpostiasetussuositukset lehdistötiedotteiden lähettämiseen

Kun hyväksytyn lähettäjän määritys on valmis, voit heti hyötyä sähköposti-analyysistamme, joka kertoo sinulle, miten vastaanottajat käyttävät sisältöäsi. Esimerkiksi opit, mitkä toimittajat, jotka ovat kiinnostuneita sävelkorkeistasi, mikä puolestaan auttaa sinua suunnittelemaan jatko-ohjeita ja mahdollisesti miettimään uudelleen kohdentamista ja tulevaisuuden sävelviestejä suorituskyvyn parantamiseksi.

Suuri määrä viestejäsi palautetaan toimittamattomina

Toimittamattomien viestien suureen määrään voi olla monia eri syitä. Lue alta lisää toimittamattomista osoitteista ja toimittamattomista viesteistä.

• Kovat palautukset johtuvat yleensä väärin syötetyistä sähköpostiosoitteista, vanhentuneista sähköpostiosoitteista (esim. Sähköpostiosoitetta ei enää ole) jne. Kovat palautukset ovat hyvä osoitus luettelon laadusta ja niiden tulisi olla alle 2%.

• Pehmeät palautukset laukaistaan usein vastaanottajan sähköpostipalvelimen roskapostiasetuksissa tai suojausasetuksissa. Nämä turvatoimet on otettu käyttöön estämään sähköpostin väärentäminen . Pehmeät palautukset voivat olla hyvä osoitus viestin sisällön laadusta ja osuvuudesta.