Uutiskirjeanalytiikan käytön aloittaminen
Päivitetty tällä viikolla

Meltwater tarjoaa tietoja siitä, onko uutiskirje toimitettu onnistuneesti, onko vastaanottaja avannut sen ja napsauttiko vastaanottaja jotain uutiskirjeessä.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Analytiikan alkuasetukset

Kun lähetät uutiskirjeitä Meltwaterin kautta, saat käyttöösi kattavan analytiikan. Nämä tiedot auttavat sinua ymmärtämään yleisöäsi paremmin, arvioimaan sisältösi tehokkuutta ja tekemään tietoon perustuvia päätöksiä sitoutumisasteen parantamiseksi.

Huomautus: Jos lähetät uutiskirjeitä henkilökohtaisesta sähköpostiosoitteestasi, emme voi seurata kyseistä analytiikkaa.

Ennen uutiskirjeiden lähettämistä sinun on ensin vahvistettava sähköpostiosoitteesi ja määritettävä itsesi hyväksytyksi lähettäjäksi. Noudata seuraavia ohjeita tehdäksesi niin:

1. Valitse vasemmanpuoleisen navigointipalkin Tili-pudotusvalikko

2. Valitse Tiedotteen lähetysosoite

3. Napsauta Lisää uusi sähköpostitili

4. Täytä kaikki pakolliset kentät, jotka on merkitty *-merkillä

5. Valitse Tallenna

6. Klikkaa OK.

7. Siirry sähköpostin saapuneet-kansioosi ja avaa Meltwaterin vahvistussähköposti

8. Napsauta Vahvista sähköposti

9. Tämän jälkeen sinut ohjataan takaisin Meltwater-tilisi Hyväksytty lähettäjä -osioon uuteen välilehteen

10. Klikkaa OK.

Jos haluat lähettää uutiskirjeitä, lue lisätietoja uutiskirjeiden käytön aloittamisesta.

Uutiskirjeen analytiikan löytäminen ja tarkasteleminen

Nyt kun sinut on lisätty hyväksytyksi lähettäjäksi ja lähetät uutiskirjeitä kuin ammattilainen, on aika sukeltaa syvemmälle ja tutustua Meltwaterin tarjoamiin monipuolisiin analyyseihin. Nämä tiedot ovat ratkaisevia, kun haluat ymmärtää yleisösi osallistumista ja kehittää strategiaasi entistä parempien tulosten saavuttamiseksi.

Löydät uutiskirjeesi analytiikan seuraavasti:

1. Napsauta vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista Uutiskirjeet

2. Siirry lähettämiesi uutiskirjeiden versioon

1. Uusi!

2. edellinen versio

3. Klikkaa Näytä kaikki

4. Valitse uutiskirje, jonka analytiikkaa haluat tarkastella

5. Uudessa ponnahdusikkunassa näkyvät kaikki kyseisen uutiskirjeen jakelut

6. Vie hiiren kursori tietyn jakelun päälle

7. Valitse kebab-valikko

8. Napsauta Näytä analytiikka