Staattisen linkin luominen klassiseen uutiskirjeeseen

Opettele jakamaan uutiskirje linkkinä (URL-osoitteen kautta)

Robert B. avatar
Tekijä: Robert B.
Päivitetty yli viikko sitten

Staattisen URL-linkin luominen uutiskirjeen jakeluillesi antaa sinulle ja lukijoille mahdollisuuden päästä uusimpaan uutiskirjeeseen samalla URL-osoitteella.

Tämä voi antaa sinulle mahdollisuuden tarjota uusinta uutiskirjettä monin tavoin kuin vain sähköpostin jakeluun, tämä voi sisältää URL-linkin tallentamisen kirjanmerkillä merkityksi sivuksi, ruuduksi älypuhelimessa painikkeena intranetiin ... vaihtoehdot ovat rajattomat .

URL-linkin luominen

URL-osoite tuoreimpaan uutiskirjeen versioon on:

http://app.meltwater.com/api/public/newsletters/<CompanyID>/newsletter/<Newsletter ID>/latest

Yritystunnuksesi ja uutiskirjeen tunnus ovat ainutlaatuisia tunnisteita Meltwaterissa, eivätkä ne ole välittömästi tunnistettavia tai ilmeisiä. Paljasta molemmat arvot noudattamalla alla olevia ohjeita.

Helpoin tapa löytää yritystunnus on tarkastella uutiskirjeen olemassa olevan jakelun linkkiä.

• Valitse kohdassa Jaa -> Uutiskirjeet uutiskirjeesi nimi ja avaa jakeluluettelo.

• Kun viet osoittimen jakelun päälle, valitse avattavan valikon kuvake

• Valitse Näytä uutiskirje

• 1. Valitse oikeasta yläkulmasta Hae linkki -kuvake

2. Yritystunnus on sarja kirjaimia ja numeroita, jotka näkyvät linkin "http://app.meltwater.com/api/public/newsletters/"-osanjälkeen.

Uutiskirjeen tunniste:

• Valitse Uutiskirjeissä uutiskirjeesi nimi ja avaa jakeluluettelo.

• Siirry URL-osoiteriville, kopioi numero- ja kirjainsarja (korostettu sinisellä alla) selainlinkkiin uutiskirjeen "https://app.meltwater.com/outputs/newsletter/"-osan jälkeen.

Kun olet selvittänyt molemmat tunnisteet, voit luoda osoitteen joka vie aina uutiskirjeen viimeisimpään versioon.