Miten jaan artikkeleita?

Opi lähettämään artikkeleja sähköpostitse, lataamaan niitä ja jakamaan sosiaalisessa mediassa

Whitney W. avatar
Tekijä: Whitney W.
Päivitetty yli viikko sitten

Olitpa jakamassa artikkeleita sisäisesti tai sosiaalisille kanavillesi, voit hallita kaikkea sisältösi levitystä alustalla. Aloita valitsemalla järjestelmästä, missä jaat sisältöä:

Jaa sähköpostilla

Asiakirjojen jakaminen työpöydän alustalta sähköpostitse:

1. Avaa artikkelien tuoreimmat-kohta

2. Valitse artikkelit valintaruudulla Voit valita korkeintaan 100 asiakirjaa yhdessä sähköpostissa jaettavaksi

3. Valitse Jaa-kuvake

4. Seuraavat kentät on täytettävä Jaa dokumentit -lomakkeessa:

• Vastaanottajan sähköpostiosoite - Tämä latautuu kehystettynä ääriviivana, kun osoite on kirjoitettu, ja eri osoitteet on lisättävä erikseen omilla kehystetyillä ääriviivoilla.

• Aiherivi

* Jos lähetät Jaa asiakirjat samalle sähköpostiosoitteelle kuin Lähettäjä: -kentässä, suosittelemme, että valitset Käytä oletus Meltwater-sähköpostiosoitetta väärentämisen välttämiseksi.

5. Valitse Lähetä.

Jaa sähköpostilla -vianmääritys

Voit tarkistaa muutaman alueen, jos et ole onnistunut valitsemaan Lähetä-painiketta:

• Varmista, että Vastaanottaja- ja Aiherivi-kentät on täytetty.

• Tarkista, että valitsemasi sisältö on yhteensopiva jakamisominaisuuden kanssa. Jos valitsemasi artikkelit ovat harmaana Jaa dokumentit -ponnahdusikkunassa, tämä tarkoittaa, että niitä ei voi jakaa. Jos haluat lisätietoja siitä, miksi tiettyä artikkelia ei voi jakaa, ota yhteyttä tiimiimme ja kerro heille artikkelin tiedot alustan Ohje-painikkeesta löytyvän live-chatin kautta.

Jos olet jakanut sähköpostin, mutta se ei ole saapunut vastaanottajan osoitteeseen:

• Vastaanottajan sähköpostipalvelin tai roskapostisuodattimet ovat saattaneet estää tämän. Käytä Meltwaterin oletussähköpostiosoitetta -painikkeen käyttäminen voi auttaa estämään tämän.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Dokumentin jakaminen alustalta suoraan sosiaalisen median kanaville on mahdollista Facebookissa, Twitterissä ja Linkedinissä. Kukin somekanava kehottaa sinua kirjautumaan sisään omalle alustalleen ja seuraamaan sitten kehotuksia artikkelin julkaisemiseksi hallinnoimallasi sivulla, kuten yritysprofiilissasi.

1. Vie osoitin artikkelin päälle

2. Lataa valikko valitsemalla ellipsit

3. Valitse sosiaalisen kanavasi Julkaise-valinta

4. Noudata alkuperäisen sosiaalisen median kanavan ohjeita

Jaa uutiskirjeellä tai uutissyötteessä

Vasemmanpuoleisen navigaation Jaa- välilehdessä Newsletter ja Newsfeed ovat ylimääräisiä työkaluja, jotka auttavat levittämään sisältöä tärkeille sidosryhmille.

Jos haluat lisätietoa asiakirjojen jakamisesta brändätyn uutiskirjeesi kautta, tutustu Uutiskirjeen käytön aloittaminen -artikkeliin.

Saat lisätietoja artikkeleiden jakamisesta verkkosivustollesi tai internetiin uutissyötteen kautta tutustumalla Uutissyötteen käytön aloittaminen -artikkeliin.

Jakaminen mobiilisovelluksen kautta

Tarkastellessasi artikkeleita mobiilisovelluksessa, voit jakaa ne myös tien päällä muiden Meltwater-käyttäjien ulkopuolella jokaisen asiakirjakortin jakokuvakkeen kautta. Jakamisvaihtoehtoihin kuuluvat sähköposti, teksti ja kaikki puhelimeesi asennetut verkot tai sovellukset.

Jaa viemällä sisältö Exceliin

Jos haluat viedä sisältösi Excel-laskentataulukkoon, joka voidaan sitten jakaa, tutustu alla oleviin ohjeisiin: tutustu tähän artikkeliin.

1. Lataa Monitorissa tai Exploressa artikkelit, jotka haluat viedä.

2. Valitse artikkelit käyttämällä valintaruutua. Jos olet käyttänyt Valitse kaikki -valintaa ja luettelossasi on yli 25 artikkelia, huomioi hälytys, jossa on kehotus "Valitse kaikki".

3. Valitse pikatyökaluriviltä Vie-kuvake.

4. Excel-raportti lähetetään sitten sähköpostitse osoitteeseen, jota käytit sisäänkirjautumiseen alustalle JA sinulle ilmoitetaan hälytyksellä, mistä voit ladata raportin.

Jos haluat lisätietoja sisällön viennistä, tutustu tähän artikkeliin.