Artikkelien jakaminen Meltwaterista

Opi lähettämään artikkeleja sähköpostitse, lataamaan niitä ja jakamaan sosiaalisessa mediassa.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Olipa kyse artikkeleiden jakamisesta sisäisesti tai sosiaalisessa mediassa, voit hallita kaikkea sisältösi jakelua alustan sisällä.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Sähköpostitse jakaminen

Asiakirjojen jakaminen työpöydän alustalta sähköpostitse:

1. Avaa mikä tahansa sisältövirta, joka sisältää artikkeleita (esim. Explore-hakuja, Monitoroi-osion sisältövirtaa)

2. Valitse artikkelit valintaruudulla Voit valita korkeintaan 100 asiakirjaa yhdessä sähköpostissa jaettavaksi

3. Valitse Jaa

4. Täytä kaikki pakolliset kentät, jotka on merkitty *-merkillä

1. Vastaanottajan sähköpostiosoite - Tämä latautuu kehystettynä ääriviivana, kun osoite on kirjoitettu, ja eri osoitteet on lisättävä erikseen omilla kehystetyillä ääriviivoilla.

2. Aiherivi

Huomautus: jos lähetät 'Jaa-dokumentteja' sähköpostitse samaan sähköpostiosoitteeseen kuin Lähettäjä-kentässä, suosittelemme valitsemaan oletusarvoisen Meltwater-sähköpostiosoitteen väärentämisen välttämiseksi (share-content@meltwater.com).

5. Valitse Lähetä

Sähköpostilla jakamisen vianmääritys

Voit tarkistaa muutaman alueen, jos et ole onnistunut valitsemaan Lähetä-painiketta:

• Varmista, että Vastaanottaja- ja Aiherivi-kentät on täytetty.

• Tarkista, että valitsemasi sisältö on yhteensopiva jakamisominaisuuden kanssa. Jos valitsemasi artikkelit ovat harmaana Jaa dokumentit -ponnahdusikkunassa, tämä tarkoittaa, että niitä ei voi jakaa. Jos haluat lisätietoja siitä, miksi tiettyä artikkelia ei voi jakaa, ota yhteyttä tiimiimme ja kerro heille artikkelin tiedot alustan Ohje-painikkeesta löytyvän live-chatin kautta.

Jos olet jakanut sähköpostin, mutta se ei ole saapunut vastaanottajan osoitteeseen:

• Vastaanottajan sähköpostipalvelin tai roskapostisuodattimet ovat saattaneet estää tämän. Meltwaterin oletussähköpostiosoitteen käyttäminen -painikkeen käyttäminen voi auttaa välttämään tämän

Jakaminen sosiaaliseen mediaan

Dokumentin jakaminen alustalta suoraan sosiaalisen median kanaviin on mahdollista Facebookissa, X:ssä (aiemmin Twitter) ja LinkedInissä. Jokainen sosiaalisen median kanava kehottaa sinua kirjautumaan sisään omalle alustalleen ja seuraamaan sitten kehotteita julkaista artikkeli hallinnoimallesi sivulle, kuten yritysprofiilillesi.

1. Avaa mikä tahansa sisältövirta, joka sisältää artikkeleita (esim. Explore-hakuja, Monitoroi-osion sisältövirtaa)

2. Vie hiiren osoitin jaettavan artikkelin päälle

3. Valitse kebab-valikko

4. Valitse somekanavasi Julkaise-valinta

5. Noudata alkuperäisen sosiaalisen median kanavan ohjeita

Jaa uutiskirjeellä tai uutissyötteessä

Uutiskirjeet ja uutissyöte ovat lisätyökaluja, jotka auttavat levittämään sisältöäsi tärkeille sidosryhmille. Uutiskirje-välilehti löytyy vasemmanpuoleisesta navigointipalkista, ja uutissyötteet löytyvät vasemmanpuoleisen navigointipalkin Sisältö-pudotusvalikosta. Lue lisää uutiskirjeistä ja uutissyötteistä.

Jakaminen mobiilisovelluksen kautta

Tarkastellessasi artikkeleita mobiilisovelluksessa, voit jakaa ne myös tien päällä muiden Meltwater-käyttäjien ulkopuolella jokaisen asiakirjakortin jakokuvakkeen kautta. Jakamisvaihtoehtoihin kuuluvat sähköposti, teksti ja kaikki puhelimeesi asennetut verkot tai sovellukset.

Jakaminen viemällä sisältö Exceliin

Jos haluat viedä sisältösi Excel-taulukkoon, jonka voit jakaa, katso alla olevat ohjeet. Lisätietoja sisällön ja tietojen viennistä.

1. Avaa mikä tahansa sisältövirta, joka sisältää artikkeleita (esim. Explore-hakuja, Monitoroi-osion sisältövirtaa)

2. Napsauta niiden artikkelien vasemmalla puolella olevia valintaruutuja, jotka haluat viedä. Jos olet käyttänyt rastita kaikki -vaihtoehtoa ja luettelossasi on yli 25 artikkelia, huomioi varoitus, joka kehottaa valitsemaan kaikki.

3. Klikkaa Latausasetukset

4. Valitse CSV-lataus

5. Excel-raportti lähetetään sitten sähköpostitse osoitteeseen, jota käytit sisäänkirjautumiseen alustalle JA sinulle ilmoitetaan hälytyksellä, mistä voit ladata raportin.