Hakutulosten kohdistaminen ja tarkentaminen
Sisällön poistaminen Explore- ja Monitoroi-osioiden tuloksista
Sisällön poistaminen Explore- ja Monitoroi-osioiden tuloksista

Piilota tai poista epäolennaiset artikkelit, somejulkaisut ja leikkeet hakutuloksista.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty tällä viikolla

Ajoittain saatat haluta poistaa hakuihin liittyvää sisältöä, koska se on epäolennaista tai vääristää raportointia.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Piilota-toiminnon käyttäminen

Piilota-kuvake poistaa valitut artikkelit tuloksistasi koko alustalta Explore- ja Monitoroi-osioissa.

Artikkelien piilottaminen

1. Lataa sisältövirta Tutki- tai Monitoroi-kohdassa valitsemalla vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista Tutki tai Monitoroi

2. Valitse poistettavien artikkelien vasemmalla puolella olevat valintaruudut

3. Valitse Piilota-kuvake.

Artikkelien piilottamisen peruuttaminen

Kun olet piilottanut artikkeleita sisältövirrassa, voit peruuttaa niiden piilottamisen:

1. Valitse kebab-valikko sisältövirran yläosasta

2. Valitse Piilotetut artikkelit

3. Piilotettavaksi valitsemasi artikkelit ovat nyt ainoat artikkelit, jotka näkyvät sisältövirrassa.

4. Valitse niiden piilotettujen artikkelien vasemmalla puolella olevat valintaruudut, jotka haluat näyttää sisältövirrassa

5. Valitse Näytä

6. Sisältövirta latautuu sitten uudelleen sisältäen artikkelit, jotka olet asettanut uudelleen näkyviin

Huomaa, että tämä sulkee sisällön pois kaikista muista hakukansioista, viedyistä laskentataulukoista, koontinäytöistä ja raporteista.

Avainsanojen päivittäminen

Jos haluat poistaa tietyn sisällön tai varmistaa, että et näe sitä, lisäämällä NOT-lausekkeen voit mukauttaa hakukyselyäsi Exploressa siten, että tiettyjä avainsanoja ei sisällytetä tuloksiin.

Jos muodostit hakukyselysi Exploressa avainsanahakua käyttäen, voit lisätä sanoja Ei mikään näistä -ruutuun. Jos artikkeli tai julkaisu sisältää tähän ruutuun lisätyn sanan, artikkeli tai julkaisu poistetaan.

Jos olet rakentanut hakukyselysi Exploressa käyttäen laajennettua hakua, joka tunnetaan myös nimellä Boolean, voit lisätä NOT-lausekkeen Booleaniin. Saat lisätietoja Booleanista ja NOT-lausekkeen luomisesta tutustumalla Booleanin käytön aloittamiseen.

Suodatinasetusten päivittäminen

Näetkö somejulkaisuja, vaikka haluat nähdä sisältövirrassasi vain uutismediaa? Tai ehkä haluat nähdä sisältöä vain tietyllä kielellä? Sinun on päivitettävä suodatinasetukset.

Suodattimien päivittäminen:

1. Valitse vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista kohtaa Explore

2. Avaa haku, jonka suodattimet haluat päivittää

3. Napsauta haluamaasi suodatinta suodatinpalkissa

4. Valitse tai poista valintaruudut haluamiesi suodattimien kohdalta

5. Päivitä tulokset valitsemalla Hae .