Hakutulosten kohdistaminen ja tarkentaminen
Sisällön poistaminen Explore- ja Monitoroi-osioiden tuloksista
Sisällön poistaminen Explore- ja Monitoroi-osioiden tuloksista

Piilota tai poista epäolennaiset artikkelit, somejulkaisut ja leikkeet hakutuloksista.

Whitney W. avatar
Tekijä: Whitney W.
Päivitetty yli viikko sitten

Tervetuloa oppaaseemme, jossa käsitellään sisällön poistamista tuloksista Explore- ja Monitoroi-osioissa. Joskus saatat haluta poistaa hakuihin liittyvää sisältöä, koska se on epäolennaista tai vääristää raportointia. Jos haluat poistaa artikkeleita, somejulkaisuja tai leikkeitä hakutuloksistasi, käytettävissäsi on myös seuraavat vaihtoehdot:

Piilota-toiminnon käyttäminen

Piilota-kuvake poistaa valitut artikkelit tuloksistasi koko alustalta Explore- ja Monitoroi-osioissa.

'Piilota'-toiminnon käyttäminen:

1. Lataa sisältövirta Explore tai Monitoroi -osioissa

2. Valitse poistettavat artikkelit valintaruudun kautta.

3. Valitse Piilota-kuvake.

Piilotus voidaan myös kumota, jos haluat sisällyttää artikkelin myöhemmin.

Kumotaksesi piilotuksen:

1. Valitse sisältövirran otsikosta Piilotetut artikkelit.

2. Valitse näkyväksi tuotava artikkeli valintaruudun kautta.

3. Valitse Näytä

4. Palaa takaisin sisältövirtaan tarkastellaksesi näkyviä artikkeleita.

Huomaa: tämä poistaa kyseisen sisällön kaikista muista hakukansioista, viedyistä laskentataulukoista, koontinäytöistä ja raporteista.

Avainsanojen/sisällön päivittäminen

Jos haluat poistaa tietyn sisällön tai varmistaa, että et näe sitä, lisäämällä NOT-lausekkeen voit mukauttaa hakukyselyäsi Exploressa siten, että tiettyjä avainsanoja ei sisällytetä tuloksiin.

Jos muodostit hakukyselysi Exploressa avainsanahakua käyttäen, voit lisätä sanoja "Ei mikään näistä" -ruutuun. Jos artikkeli tai julkaisu sisältää tähän ruutuun lisätyn sanan, artikkeli tai julkaisu poistetaan.

Jos olet rakentanut hakukyselysi Exploressa käyttäen laajennettua hakua, joka tunnetaan myös nimellä Boolean, voit lisätä NOT-lausekkeen Booleaniin. Jos haluat lisätietoja Boolean-lausekkeesta ja not-lausekkeen luomisesta, tutustu oppaaseen Boolean - Aloitusopas.

Suodatinasetusten päivittäminen

Näetkö somejulkaisuja, vaikka haluat nähdä sisältövirrassasi vain uutismediaa? Tai ehkä haluat nähdä sisältöä vain tietyllä kielellä? Sinun on päivitettävä suodatinasetukset.

Suodattimien päivittäminen:

1. Siirry Explore-hakuun

2. Napsauta haluamaasi suodatinta suodatinpalkissa

3. Valitse tai poista valintaruudut haluamiesi suodattimien kohdalta

4. Päivitä tulokset valitsemalla Hae .

Katso lisätietoja käytettävissä olevien suodatinvaihtoehtojen käyttämisestä kohdasta Suodattimien käyttö Exploressa.