Lähetysten seuranta ja parhaat käytännöt
Päivitetty eilen

Lähetysmedian integrointi on lisäosa, jonka avulla pääset askelen edemmäs perinteiseen mediaan kolmannella hakutyypillä: Lähetykset.

Nämä haut keräävät radio- ja televisioleikkeitä, jotka tarjoaa TVEyes. Kun avaat klipin, voit katsoa tai kuunnella alkuperäisen sisällön, lukea transkriptiota, nähdä tietoa ohjelmasta ja paljon muuta!

Broadcast Media on tällä hetkellä saatavana Yhdysvaltojen, Kanadan, Meksikon, Britannian, Espanjan, Kreikan, Italian, Ranskan, Jamaikan, Saksan, Tanskan, Japanin, Alankomaiden, Qatarin, Ruotsin, Etelä-Afrikan, Irlannin, Sveitsin, Itävallan, Singaporen, Uuden-Seelannin ja Australian markkinoilla.

Tämä opas kattaa

Lähetyskohtaisen haun rakentaminen

Lähetyshaun rakentaminen on samanlaista kuin sosiaalisen tai toimituksellisen haun rakentaminen, mutta siinä on muutama lisätieto, jotka on pidettävä mielessä.

Voit luoda lähetyskohtaisen haun noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Valitse vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista kohtaa Explore

2. Napsauta kohtaa Luo tarkennetun haun alta

3. Lisää hakujono

4. Valitse Lähdetyyppi Suodatin-siirtymispalkista

5. Klikkaa Lähetys

6. Valitse Haku.

7. Napsauta Tallenna

Avainsanojen eri versiot

Televisio- ja radiohitit vedetään sisään käyttämällä tekstitystä. Haluamme siis olla tietoisia siitä, mitä eri variaatioita avainsanasta voidaan tallentaa. Jos olet esimerkiksi urheilujoukkue, joka haluaa seurata, milloin joukkueesi voittaa - hakusanasi "won" saatetaan vetää myös sisään terminä "one", joten haluamme lisätä molemmat variaatiot hakujonoon.

Avainsanojen sulkeminen pois

Ensimmäisen lähetyshakusi jälkeen saatat löytää joitakin leikkeitä, joiden on oltava merkityksellisempiä sen kannalta, mitä haluat seurata. Voimme sulkea pois tietyt avainsanat tai lauseet käyttämällä NOT-operatoria.

Tietyn leikkeen hakeminen

Jos mielessäsi on tietty lähetysleike, voit luoda tarkennetun haun käyttämällä leikkeen tietoja.

Mahdolliset avainsanat

Jos leike sisältää esimerkiksi yliopiston professorin haastattelun, suosittelemme hakemaan hakusanoilla, kuten yliopiston nimi, professorin nimi, henkilön titteliin "professori" liittyvät termit, keskustelunaiheeseen liittyvät termit ja tutkimusaiheeseen liittyvät termit.

1. Valitse vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista kohtaa Explore

2. Napsauta kohtaa Luo tarkennetun haun alta

3. Lisää mahdolliset avainsanat

4. Valitse Haku.

Tarkenna päivämäärää

1. Valitse vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista kohtaa Explore

2. Napsauta kohtaa Luo tarkennetun haun alta

3. Lisää mahdolliset avainsanat

4. Valitse oikeasta yläkulmasta Viimeiset 7 päivää

5. Tarkenna tiettyyn täytettyyn ajanjaksoon tai napsauta Mukautettu..., jos tiedät tarkan päivämäärän.

6. Valitse Haku.

Rajaaminen radioon tai televisioon

1. Valitse vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista kohtaa Explore

2. Napsauta kohtaa Luo tarkennetun haun alta

3. Lisää mahdolliset avainsanat

4. Valitse oikeasta yläkulmasta Viimeiset 7 päivää

5. Tarkenna tiettyyn täytettyyn ajanjaksoon tai napsauta Mukautettu..., jos tiedät tarkan päivämäärän.

6. Valitse Lähdetyyppi Suodatin-siirtymispalkista

7. Napsauta Lähetys-kohdan vieressä olevaa nuolta

8. Valitse TV tai Radio sen mukaan, missä tiedät leikkeen olleen

9. Valitse Haku.

Lähetyssisällön katseleminen

Kun olet löytänyt leikkeen, jonka haluat katsoa tai kuunnella, valitse sen otsikko.

Sitten avautuu uusi välilehti, jossa on kuunneltava tai katseltava klippi, klipin litterointi ja yleisötiedot tai näyttökerrat.

Lähetysleikkeen leikkaaminen ja jakaminen

Aivan kuten toimituksellisen haun ja somehaun kohdalla käytettävissä on pikavalintoja ja muokattuja lähdevalintoja. Lähetykset-lähdetyypin kohdalla käytettävissä ovat radio ja televisio.

1. Valitse Explore-hausta leikkeen nimi, jota haluat leikata

2. Valitse ylätyökalupalkista Editor

3. Vedä itse leikkeessä olevan aikajanan vierityspalkin avulla siihen leikkeen kohtaan, josta haluat aloittaa leikatun version.

1. Huomautus: Suosittelemme seuraamaan litterointia, jotta ymmärrät tarkalleen, mitä kyseisessä leikkeen kohdassa sanotaan

4. Valitse vihreä Määritä alku -painike.

5. Toista vaihe kolme

6. Valitse punainen Määritä loppu -painike

7. Leikkeen kesto näkyy sitten sivullasi.

8. Valitse Seuraava

9. Valitse Valmis

10. Saat linkin leikattuun klippiisi. Kopioi linkki

11. Liitä uusi linkki missä tahansa muodossa, jossa haluat jakaa sen

12. Valitse Valmis

Huomautus: Nämä linkit voidaan jakaa kollegoidesi kanssa, ja ne toistavat sisältöä enintään 30 päivän ajan leikkeen alun perin lähetyksen jälkeen.

Pysy ajan tasalla lähetysmaininnoistasi

Voit saada automaattisesti ilmoituksia lähetysleikkeistäsi kahdella eri tavalla. Huomaa, että jos olet valinnut haussa muita lähdetyyppejä, saat myös näistä lähteistä osumia seuraavissa hälytyksissä.

Jokainen maininta -hälytykset

1. Valitse vasemmasta navigointipalkista Hälytykset

2. Valitse Jokainen maininta

3. Napsauta Luo hälytys

4. Klikkaa Seuraava.

5. Napsauta Lisää haku

6. Valitse haku tai haut, joista haluat saada jokaisen maininnan hälytyksen

7. Valitse Ok

8. Muokkaa sisältöasetuksia tarpeen mukaan

9. Lisää enintään 10 niiden henkilöiden sähköpostiosoitetta, jotka haluavat saada nämä hälytykset.

10. Valitse Tallenna

Sähköpostiraportit

1. Valitse vasemmasta siirtymispalkista Raportti

2. Valitse Sähköpostiraportit

3. Valitse oikeasta yläkulmasta Luo raportti.

4. Anna raportille Otsikko

5. Valitse Syötteet

6. Lisää haku tai haut, joista haluat luoda uutistiivistelmäraportin

7. Lisää tämän raportin vastaanottajat

8. Valitse Tallenna