Tervetuloa käyttöoppaaseen tilisi käyttäjien hallinnasta!

Haluatko lisätä tai poistaa käyttäjän tililläsi? Lue alla oleva asetus käyttäjän asetusten hallitsemiseksi tai muuttamiseksi:

Kuinka lisään uuden Käyttäjän?

Tutustu tähän tuoteoppaaseen, jossa opastetaan, miten nämä vaiheet näkyvät näytölläsi.

• Valitse tili

• Valitse Hallinnoi käyttäjiä

• Klikkaa sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Lisää käyttäjä -painiketta.

• Täytä Lisää käyttäjä -lomake. Lisätietoja käyttäjäoikeuksista on tämän artikkelin lopussa.

• Once created, the new user will be sent an email invitation requesting that they set their password.

• Valitse aikavyöhyke käyttäjän alkuasetusten aikana, jotta saat raportteja oikeaan aukioloaikaan.

• Valitse Tallenna

Nyt kun olet lisännyt käyttäjän, katso tämä tuoteopas, joka opastaa sinua lisäämään henkilön tiivistelmäraporttien vastaanottajaluetteloon.

Kuinka poistan Käyttäjän?

Tutustu tähän tuoteoppaaseen, jossa opastetaan, miten nämä vaiheet näkyvät näytölläsi.

1. Siirry kohtaan Hallinnoi käyttäjiä

2. Klikkaa toimintopainiketta (kolme pistettä päällekkäin käyttäjärivin oikeassa reunassa) ja valitse "Poista"

Eri käyttäjätyypit: Ylläpitäjät ja Katsojat

1. Ylläpitäjätvoivat luoda, muokata ja poistaa hakuja sekä dashboardeja. He voivat myös päivittää muita käyttäjäasetuksia, kuten lisätä käyttäjiä ja määrittää käyttäjiä someprofiileihin Meltwater Engagessa.

2. Katsojat voivat tehdä ad-hoc-hakuja, mutta eivät voi tallentaa niitä. He voivat myös määrittää omat raporttinsa ja personoida sitä, miten he käyttävät sovelluksen sisältövirtoja.

Vain ylläpitäjät voivat vaihtaa käyttäjätyyppiä. Tämän voi tehdä seuraavasti:

• Siirry Hallinnoi käyttäjiä -sivulle

• Valitse luettelossa olevan käyttäjän kohdalta kolmen pisteen pudotusvalikko ja valitse Muokkaa

• Päivitä valinta Käyttäjien rooli -kohdassa

• Valitse Tallenna

Jos käyttäjä on sisäänkirjautunut Meltwateriin tämän muutoksen aikana, pyydä häntä kirjautumaan ulos ja antamaan käyttäjätunnuksensa uudelleen, jotta muutokset päivittyvät hänen tilillään.

Jos haluat lisätä toisen Hyväksytyn lähettäjän lehdistötiedotteiden jakeluvaihtoehtoihisi, tutustu näihin ohjeisiin.

Näin autat uutta käyttäjää pääsemään alkuun

Nyt kun uusi käyttäjä on lisätty, hänelle on myös lähetetty sähköposti, jossa häntä kehotetaan kirjautumaan sisään järjestelmään ja asettamaan salasana. Suosittelemme jakamaan Aloita uutena käyttäjänä -artikkelin (linkki), jotta uusi käyttäjä pääsee alkuun sujuvasti.

Tämä artikkeli toimii ohjeena uusille käyttäjille ja sisältää linkkejä koulutusmateriaaleihin, videoihin ja alustan perusosa-alueisiin, joihin heidän kannattaa tutustua.