Kaikki kokoelmatMeltwater-yleiskatsaus
Monivaiheisen tunnistautumisen määrittäminen

Monivaiheinen tunnistautuminen on lisäturvakerros, jonka voit määrittää Meltwater-tilillesi.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty eilen

Monivaiheinen tunnistautuminen, joka tunnetaan myös nimellä MFA, on nyt käytettävissä profiilisivullasi Meltwaterissa. Työskentele turvallisemmin ja älykkäämmin lisätyn turvallisuuden ja suojan ansiosta. Vaikka MFA on valinnainen, se tarjoaa lisäturvaa niille, jotka ottavat sen käyttöön.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Vaatimukset

Ennen monivaiheisen tunnistautumisen käyttöönottoa Meltwaterissa tarvitset yhteensopivan todennussovelluksen. Suosittuja todennussovelluksia ovat:

• Google Authenticator

• Microsoft Authenticator

• Authy

Monivaiheisen tunnistautumisen yleiskatsaus

Monivaiheinen tunnistautuminen (MFA) on tietoturvaprosessi, joka vaatii käyttäjiä antamaan vähintään kaksi eri tunnistusmuotoa ennen järjestelmän tai sovelluksen käyttöä. MFA parantaa yritysohjelmistojen käyttäjien tietoturvaa lisäämällä ylimääräisen suojaustason pelkkien salasanojen lisäksi ja hillitsemällä tehokkaasti luvattoman käytön ja tietomurtojen riskiä.

Monivaiheisen tunnistautumisen määrittäminen

Voit ottaa monivaiheisen tunnistautumisen käyttöön seuraavasti:

1. Napsauta vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Tili-pudotusvalikkoa

2. Valitse Profiili

3. Siirry kohtaan Turvallisuus

4. Kytke päälle Ota käyttöön monivaiheinen tunnistautuminen

5. Napsauta Tallenna

6. Klikkaa OK.

7. Klikkaa Tallenna uudelleen

8. Napsauta profiilikuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa

9. Klikkaa Kirjaudu ulos

10. Kun kirjaudut uudelleen Meltwateriin, QR-koodi tulee näkyviin

11. Avaa mobiililaitteessasi todennussovellus

12. Valitse Lisää koodi

13. Napsauta Skannaa QR-koodi

14. Skannaa QR-koodi; koodi tulee näkyviin

15. Kirjoita koodi Meltwater-sovellukseen

16. Napsauta Jatka

17. Meltwater-näyttösi latautuu nyt uudelleen esiasetettuun etusivuun, ja voit jatkaa tavallisesti

Rajoitukset

Johtuen olemassa olevista SSO:n kirjautumis- ja turvallisuusvaatimuksista, MFA-kytkin profiiliasetuksissa ei tule näkyviin, jos yritykselläsi on SSO käytössä. Lisätietoja tilin asetuksista.