Klear: Muokkaa kampanjajulkaisun mittareita
Päivitetty yli viikko sitten

Muokkaa mittareita -toiminnon avulla voit päivittää manuaalisesti kampanjajulkaisun mittareita Klearin ulkopuolella kerätyillä suorituskykytiedoilla. Manuaalisesti muokatut mittarit ohittavat Klearin keräämät tulokset ja heijastavat uudet tiedot Kampanjat-osion Mittaa-dashboardeihin sekä yksittäisiin kampanjaraportteihin ja vienteihin.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Milloin käyttää muokkausmittareita

Tehosta raportointia: ihannetapauksessa kaikki mittarit kerätään kampanjoille automaattisesti, mutta se ei aina toimi täydellisesti. Jotkut kanavat vaativat vaikuttajatodennusta, mikä tekee tietojen saamisesta hankalaa, etenkin Instagram-tarinoiden osalta. Kun todennusta ei voida tehdä, Klearin True Reach -laskennan avulla saadaan selkeä yleiskuva asiasta. Joissakin tapauksissa voit kuitenkin pyytää vaikuttajilta ulkoisia kuvakaappauksia, joilla voit mitata menestystä tarkasti. Julkaisumittareiden muokkaaminen antaa enemmän joustavuutta ja hallintaa raportointiin, joten voit tallentaa kaikki tiedot suoraan Kleariin ja analysoida kampanjan suorituskykyä tarkemmin.

Tarkastele laajennettuja julkaisumittareita: Kun vaikuttajan Instagram-julkaisua mainostetaan tai IG-kela jaetaan Facebookissa, näillä alustoilla näytettävät mittarit saattavat olla korkeammat kuin mitä Klear automaattisesti seuraa (koska Klear raportoi orgaaniset Instagram-mittarit sovelluksen sisältä käsin). Jos tiimisi on otettava huomioon nämä laajennetut mittarit lisämainonnasta, voit päivittää julkaisut siten, että nämä luvut näkyvät raportoinnissa.

Muokkausmittareiden käyttäminen

Julkaisumittareita voidaan muokata valitun kampanjan Mittaa-moduulissa.

1. Etsi yksittäinen julkaisu, jonka haluat päivittää

2. Valitse Muokkaa mittareita oikeanpuoleisesta kebab-valikosta

3. Ponnahdusikkunan avulla voit päivittää mittarit käytettävissä oleviin kenttiin. Kun olet saanut kaikki päivitykset valmiiksi, paina Tallenna.

Huomautus: kun olet muokannut mittareita, Klear lakkaa päivittämästä mittareita automaattisesti ja syöttämäsi luvut pysyvät muuttumattomina.

4. Valitse vahvistavasta ponnahdusikkunasta Ohita jatkaaksesi muiden kampanjasi julkaisujen muokkaamista tai valitse Päivitä, jos haluat päivittää sivun ja nähdä uudet statsit

5. Tekemäsi muutokset päivittävät Mittaa-välilehden dashhboardien, yksittäisten kampanjaraporttien ja vientien luvut.

6. Jos muokkaat useisiin kampanjoihin tallennetun julkaisun mittareita, muutokset näkyvät kaikissa kampanjoissa.

Huomautus: muutokset näkyvät vain kampanjatasolla, eikä niitä päivitetä vaikuttajan profiilisivun sisältöön.

7. Kaikki muokatut julkaisut sisältävät manuaalisesti muokattu -merkinnän. Vie hiiri kansion päälle nähdäksesi, kuka tiimisi jäsenistä on muokannut mittareita ja milloin.

8. Käytä Nollaa-painiketta, jos haluat palauttaa julkaisun mittarit Klearin kaappaamiin tuloksiin.