Connect Inbox: Vaikuttajaviestinnän hallinnointi ja vuorovaikutukset
Connect Inbox: Vaikuttajaviestinnän hallinnointi ja vuorovaikutukset

Yhdistä kaikki vaikuttajien vuorovaikutukset yhdeksi lähteeksi.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Tässä tilassa avulla voit vastata, lähettää uusia viestejä ja ryhtyä toimiin kaikissa verkostosi vuorovaikutustilanteissa. Sen sijaan, että joutuisit jonglööraamaan useilla alustoilla, sinulla on nyt yksi keskitetty postilaatikko Klear-viesteille, kampanjaviesteille, sähköposteille, joukkosähköposteille ja muille asioille.

Pääset helposti käsiksi koko keskusteluhistoriaan ja vaikuttajaprofiilitietoihisi, joten sinulla on aina tarvittava konteksti viestien mukauttamiseen.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Centralized Connect Inboxin yleiskatsaus

Centralized Connect Inboxia käytetään seuraaviin:

Vaikuttajien/kampanjoiden hallinta: seuraa, kuka on valinnut tuotteita tai allekirjoittanut sopimuksia

Järjestely ja tehokkuus: kun skaalaat vaikuttajatoimiasi ja yhteydenottoja sekä kampanjoita on enemmän voit pysyä järjestyksessä, vastata nopeasti ja luoda mukautettua viestintää suhteiden luomiseksi.

Vaikuttajasuhteet ja tiimiyhteistyö: jos työskentelet yksin tai tiimissä, voit nauttia yhdestä järjestetystä tilasta viestiesi hallitsemiseksi ja päästäksesi ajan tasalle.

Centralized Connect Inboxin käyttö

Connect Inboxin käyttö

Kun vaikuttajan kanssa on uusi vuorovaikutus, ilmoitus ilmestyy oikeassa yläkulmassa olevaan Viesti-kuvakkeeseen:

1. Napsauta tiettyä viestiä nähdäksesi vuorovaikutuksen kokonaisuudessaan

2. Tai napsauta paperilentokone-kuvaketta

1. Valitse Näytä kaikki

3. Kaikki vaikuttajat Omat vaikuttajat -tietokannastasi näkyvät vasemmalla puolella. Lukemattomat viestit näkyvät ylimpänä, ja vaikuttajat viimeisimmillä viesteillä seuraavat perässä.

4. Käytä hakuriviä löytääksesi tietyn henkilön

Uusien viestien lähettäminen, vastaaminen ja kampanjatoimintojen suorittaminen

1. Jokaisessa vaikuttajanäkymässä näet koko viestintähistoriasi kaikista Klear-viesteistä, kampanjaviesteistä ja sähköposteista.

2. Käytä yläreunassa olevia painikkeita vaihtaaksesi näkymääsi nähdäksesi tietyn kampanjan viestit.

3. Käytä sivupalkkia nähdäksesi yhteystietoja, muistiinpanoja ja lisätietoja, kuten mukautettavia muuttujia, maksuja, sopimuksia jne.

4. Vastaa ja lähetä uusia viestejä viestikentän avulla.

5. Klikkaa kampanjaan lähettääksesi resursseja, kuten tiedostoliitteitä, seurantalinkkejä, sopimuksia, maksuja, kuponkikoodeja tai lahjoja.

6. Lähettääksesi uuden sähköpostin tai tehdäksesi kampanjan ulkopuolisia toimia

1. Napsauta työkalupalkin oikeassa yläkulmassa olevaa kebab-valikkoa\

2. Valitse toimintovaihtoehdoista: Lähetä sähköposti, Vieraile profiilissa, Päivitä profiili, Lisää kampanjaan, Lisää kirjanmerkki, Hae sähköposti, Hae TikTokin demografiset tiedot tai Luo PDF-raportti.

7. Joukkosähköpostin lähettäminen tai sähköpostin hakupyynnön lähettäminen

1. Valitse vaikuttajasi sivussa olevien valintaruutujen avulla ja noudata ohjeita. Jos haluat lähettää joukkosähköpostin vaikuttajille tietyissä kampanjoissa tai kirjanmerkeissä, suodata postilaatikkonäkymääsi

Connect Inboxin suodattaminen

Suodattaminen kampanjanäkymän mukaan

1. Käytä pudotusvalikkoa vaihtaaksesi Kaikki omat vaikuttajat -kohdasta tiettyyn kampanjaan.

2. Kun valinta on tehty, näet sivupalkissa vain kyseiseen kampanjaan kuuluvat vaikuttajat.

3. Käytä toimintopalkkia kampanjatoimien toteuttamiseksi kullekin vaikuttajalle tästä.

Suodattaminen kirjanmerkkien ja/tai kampanjoiden mukaan

1. Käytä suodatinpainiketta konfiguroidaksesi näkymäsi ja nähdäksesi vaikuttajat useista kampanjoista ja tietyillä kirjanmerkeillä

2. Tyhjennä valinnat valitsemalla Nollaa.