Omistettujen sometilien poistaminen
Päivitetty eilen

On monia syitä, miksi sinun on ehkä poistettava Meltwateriin yhdistetyn tilin yhteys. Jos sen on alun perin yhdistänyt kollega, joka ei ole enää sosiaalisen median tiliesi ylläpitäjä, tai jos sinun ei enää tarvitse hallinnoida kyseistä tiliä, saattaa olla aika poistaa kyseinen yhteys.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Kun tili poistetaan

Someprofiilien poistaminen tarkoittaa, että profiilien tietoja ei enää löydy järjestelmästä. Näihin sisältyvät kaikki raportit, aiemmat julkaisut ja mahdollisuus julkaista uutta sisältöä kyseisessä profiilissa. Nämä tiedot on myös poistettu tietokannasta.

Jos haluat yhdistää saman tilin uudelleen tulevaisuudessa, suosittelemme harkitsemaan uudelleen profiilin poistamista, koska kaikki aiemmat Engage-tiedot eivät enää tule näkyviin.

Omistetun sometilin poistaminen

Jos haluat poistaa yhdistetyn omistetun tilin, varmista, että sinulla on ylläpitäjän oikeudet Engageen, joka löytyy 'Käyttäjien hallinta' -tiliasetuksista. Noudata alla olevia ohjeita myöntääksesi ylläpitäjän oikeudet:

1. Valitse vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista Tili

2. Valitse Hallinnoi käyttäjiä

3. Valitse käyttäjä, jolle myönnät hallintaoikeuden

4. Valitse nuoli Tili-kohdassa

5. Valitse Ylläpitäjä

6. Valitse Tallenna käyttäjä

Voit poistaa yhdistetyn tilin seuraavasti:

1. Valitse vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista Tili

2. Valitse Some-tilit

3. Valitse sivun yläosasta Omat yhteydet -välilehti

4. Siirry profiiliin, jonka haluat poistaa

5. Valitse kebab-valikko oikealta puolelta

6. Valitse Poista