Kaikki kokoelmatHallinnoi sosiaalisen median profiilejasi Engagen avullaKeskustelut
Keskustelut: DALL-E ja tekoälypohjainen kirjoitusavustaja
Keskustelut: DALL-E ja tekoälypohjainen kirjoitusavustaja

Luo tekoälyn luomia kuvia ja tekstiä Keskustelut-osiossa DALL-E:n ja tekoälypohjaisen kirjoitusavustajan avulla.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty eilen

Käytä DALL-E:a, ChatGPT-pohjaista tekoälykuvageneraattoria, Keskustelut-osion medialataustyökalun kautta luodaksesi ainutlaatuisia kuvia, ja hyödynnä tekoälypohjaista kirjoitusavustajaa peitotaksesi kirjoittajan blokin ja muotoillaksesi kiinnostavampaa sisältöä!

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

DALL-E:n ja tekoälyavustajan yleiskatsaus

DALL-E

DALL-E voi olla korvaamaton apuväline sisällön luomisprosessin aikana, sillä sen avulla voit tehdä seuraavaa:

Voit luoda omaperäisiä julkaisuja, jotka osallistavat yleisöä - Alkuperäiset kuvat osallistavat todennäköisemmin yleisöä ja herättävät positiivisempia brändivaikutelmia kuin valmiit kuvituskuvat.

Voit luoda paljon vaikuttavaa sisältöä - DALL-E-kuvageneraattori toimii tiimisi jatkeena ja luo kuvia sekunneissa, mikä auttaa tiimejä luomaan paljon vaikuttavaa sisältöä.

Voit säästää kustannuksia ja nopeuttaa luovaa prosessia - Lähes 40 prosenttia Meltwaterin asiakkaista ulkoistaa sisällöntuotannon rajallisten resurssien vuoksi. DALL-E-kuvageneraattori auttaa tiimejä säästämään kustannuksia ja nopeuttamaan luovaa prosessia pitämällä suuremman osan tarvittavasta työstä yrityksen sisällä.

Voit poistaa luovuuden esteet ja rajoitukset - Kun luovuus on jumiutunut, DALL-E-kuvageneraattori tarjoaa tarvittavaa inspiraatiota. Sinun ei enää tarvitse omata luovia taitoja, kuten kuvasuunnittelua, luodaksesi ainutlaatuisia ja kiinnostavia kuvia. Kuka tahansa voi luoda ainutlaatuisia ja kiinnostavia kuvia syöttämällä vain tekstiä kuvageneraattorille.

AI-tekoälyavustaja

Tekoäly, eli AI, on ihmisen älykkyyden simulointia koneissa, erityisesti tietokonejärjestelmissä. Yksinkertaistettuna se on tietokoneen tai koneen kyky ymmärtää ja tehdä päätöksiä saamansa tiedon perusteella. Tähän voivat kuulua esimerkiksi puheen tunnistaminen, luonnollisen kielen ymmärtäminen ja ennusteiden tekeminen.

ChatGPT on "tekoäly, joka on koulutettu avustamaan erilaisissa tehtävissä.". Tarkemmin sanottuna se on kuitenkin kielimalli, joka on suunniteltu tuottamaan ihmisen kaltaista tekstiä ja keskustelemaan ihmisten kanssa.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ChatGPT:n käyttäminen edellyttää, että esität mallille kyselyn tai pyynnön syöttämällä sen tekstiruutuun. Tekoäly käsittelee tämän pyynnön ja vastaa käytettävissä olevien tietojen perusteella.

DALL-E:n käyttäminen Keskustelut-osiossa

Voit käyttää DALL-E:a Keskustelut-osiossa seuraavasti:

1. Napsauta vasemmanpuoleisen navigointipalkin avattavaa Engage-valikkoa

2. Napsauta Keskustelut

3. Siirry osallistumiseen, johon haluat lisätä kommentin tai vastata

4. Napsauta Lisää resurssi

Liitetyt linkit ovat käytettävissä vain Facebookissa, LinkedInissä ja X:ssä (tunnettiin aiemmin nimellä Twitter)).

5. Napsauta DALL-E

6. Lisää kehote

7. Napsauta Luo kuvia

8. Jos haluat luoda kuvat uudelleen, valitse Luo kuvat uudelleen

9. Valitse lisättävän kuvan (kuvien) vasemmassa yläkulmassa oleva valintaruutu

10. Napsauta Näytä/Muokkaa valittua

11. Napsauta Lataa sivulle

12. Kuvasi sisällytetään nyt kommenttiin tai vastaukseen

Tekoälypohjaisen kirjoitusavustajan käyttäminen Keskustelut-osiossa

Voit käyttää tekoälypohjaista kirjoitusavustajaa Keskustelut-osiossa seuraavasti:

1. Napsauta vasemmanpuoleisen navigointipalkin avattavaa Engage-valikkoa

2. Napsauta Keskustelut

3. Siirry osallistumiseen, johon haluat lisätä kommentin tai vastata

4. Napsauta Tekoälyavustaja

5. Napsauta Luo muunnelmia, Paranna kielioppia tai Tee houkuttelevammaksi alkuperäisen tekstin alla

6. Tekoälyavustaja sisältää myös viisi optimointia:

1. Vaihda sävyä

2. Käännä

3. Paranna kirjoittamista

4. Sosiaalisen median vaihtelut

5. Markkinointimallit

7. Kun olet löytänyt haluamasi muunnelman, napsauta Käytä tätä versiota

8. Napsauta Käytä valittua tekstiä

9. Uusi teksti tulee nyt kommenttiin tai vastaukseen

Parhaat käytännöt ja optimointivaihtoehdot

DALL-E 3 - Parhaita käytäntöjä

• Ole tarkka ja yksityiskohtainen: optimaalisen kuvanlaadun saavuttamiseksi anna tarkat ja yksityiskohtaiset ohjeet. Sisällytä kuvaan sellaisia elementtejä kuin asetelma, objektit, värit, tunnelma, ihmisten määrä ja muut haluamasi yksityiskohdat.

• Ilmapiiri ja tunnelma: viestitä haluttu ilmapiiri tai tunnelma selkeästi. Käytä kuvaavia sanoja, kuten "seesteinen," "futuristinen," "kaoottinen," tai "mystinen" ohjataksesi tekoälyä tehokkaasti halutun tunnelman vangitsemisessa.

• Käytä kuvailevia adjektiiveja: käytä adjektiiveja kuvailun tehostamiseksi. Sen sijaan, että käyttäisit yleisiä termejä, kuten "kissa", valitse erityisiä kuvauksia, kuten "pörröinen, suuri, valkoinen kissa" saadaksesi eloisamman ja yksityiskohtaisemman kuvan.

• Pohdi perspektiiviä ja sommittelua: määrittele haluttu perspektiivi, olipa kyseessä sitten tietty kuvakulma, laajakuva, lähikuva tai lintuperspektiivi. Tämä opastus auttaa rajaamaan kuvan tarkasti ja vangitsemaan sen tarkoitetusta näkökulmasta.

• Määritä vuorokaudenaika ja valaistus: tarkenna valaistuksen olosuhteet, jotta kuvan tunnelma saadaan tehokkaasti määritettyä. Määritä, onko päivä vai yö, aurinkoista vai pilvistä, ja onko kuvassa jokin erityinen valonlähde, kuten kynttilänvalo tai neonvalot. Se vaikuttaa merkittävästi kuvaan tallentuvaan ilmapiiriin.

• Sisällytä toimintaa tai liikettä: jos haluat luoda dynaamisen kuvan, sisällytä kuvaukseen toimintoja tai liikkeitä. Esimerkiksi sen sijaan, että kirjoittaisit vain "lehmä," anna kiinnostavampi kuvaus, kuten "lehmä hyppää aidan yli". Se lisää kuvaan liikettä ja energiaa, mikä tekee siitä dynaamisemman ja kiehtovamman.

• Vältä kehotteen ylikuormittamista: pidä tasapaino yksityiskohtien ja ytimekkyyden välillä ohjeita antaessasi. Vaikka yksityiskohdat ovat arvokkaita, tekoälyn ylikuormittaminen liian suurella tiedolla voi johtaa sekaannukseen. Pyri selkeyteen tarjoamalla riittävästi kuvaavia elementtejä kuitenkaan ylikuormittamatta kehotetta.

• Käytä analogioita tai vertailuja: vertaukset tunnettuihin referensseihin voivat auttaa halutun mielikuvan välittämisessä. Voit esimerkiksi kirjoittaa "Van Goghin tyyliin" tai "muistuttaa kohtausta fantasiaromaanista" antaaksesi selkeät ohjeet tekoälylle.

• Määritä halutut tyylit tai teemat: määritä haluamasi erityinen taiteellinen tyyli tai teema. Voit esimerkiksi mainita "cyberpunk," "art deco" tai "minimalist" ohjataksesi tekoälyä luomaan halutun estetiikan kuvalle.

• Tarkentava lähestymistapa: älä lannistu, jos ensimmäinen yritys ei vastaa täysin visiotasi. Tarkenna kehotetta alkuperäisten tulosten avulla ja yritä uudelleen. Toistaminen johtaa usein parempiin tuloksiin, joten jatka hienosäätöä, kunnes saavutat haluamasi kuvan.

Tekoälypohjaisen kirjoitusavustajan ominaisuudet

• Sävyn vaihtaminen - Löydä inspiraatio, jonka avulla saat postaukseesi juuri oikean sävyn yleisöllesi.

• Huolehtiva

• Rento

• Keskusteleva

• Koulutuksellinen

• Empaattinen

• Innostunut

• Innostunut

• Ystävällinen

• Tiedottava

• Inspiroiva

• Ylellinen

• Ammattimainen

• Tekninen

• Nokkela

• Käännä - Käännä viestisi 13 eri kielelle tavoittaaksesi uusia tai vielä saavuttamattomia yleisöjä.

• Arabia

• Kiina (yksinkertainen)

• Kiina (perinteinen)

• Tanska

• Hollanti

• Suomi

• Ranska

• Saksa

• Japani

• Norja

• Portugali

• Espanja

• Ruotsi

• Paranna kirjoittamista

• Luo versioita - Luo kolme erilaista versiota valitsemastasi viestistä.

• Vältä noloja kirjoitus- tai kielioppivirheitä, ennen kuin julkaiset postauksesi.

• Tee kiinnostavammaksi - Voit voittaa kirjoittajan blokin ja löytää ideoita, joilla voit tehdä kirjoituksestasi kiinnostavampaa, vain yhdellä napin painalluksella.

• Sosiaalisen median vaihtelut

• Ehdota Facebook-kuvatekstiä

• Ehdota Instagram-kuvatekstiä

• Ehdota LinkedIn-kuvatekstiä

• Ehdota TikTok-kuvatekstiä

• Ehdota Twitter-kuvatekstiä

• Ehdota YouTube-kuvatekstiä

• Ehdota hymiöitä – Elävöitä postauksiasi ja tee niistä kiinnostavampia ehdotettujen emojien avulla.

• Ehdota hashtageja – Paranna postaustesi tavoittavuutta ehdotetuilla hashtageilla.

• Ehdota yhteenvetoa

• Markkinointimallit

• Houkuttele ja vakuuta yleisösi näillä kolmella todistetulla markkinointimallilla:

• AIDA: seuraa asiakkaan matkaa huomion (Attention), kiinnostuksen (Interest), halun (Desire) ja toiminnan (Action) kautta.

• BAB: keskity asiakkaan haluihin ja tarpeisiin ja lisää konversioita Before-After-Bridgen avulla.

• PAS: koe yhteyttä yleisösi kanssa emotionaalisesti Problem, Agitate, and Solution -mallin avulla (Ongelma, pahemmaksi tekeminen, ratkaisu).

FAQ

Siirtääkö tämä GPT-3-lomake tietojani kolmansille osapuolille?

Kuten osoitteessa olevassa alihankkijaluettelossa on selitetty, OpenAI ja Microsoft ovat kirjoitusavustajapalvelujen alihankkijoita. Kun tiedot syötetään kirjoitusavustimeen, ne siirretään OpenAi- ja Microsoft-tietokantaan käsittelyä varten. Meltwater on tehnyt tietojenkäsittelysopimukset OpenAI:n ja Microsoftin kanssa Meltwaterin asiakastietojen käytöstä. Katso lisätietoja alla.

• Tämä sisältö on tuotettu käyttämällä OpenAI:n ja Microsoft Azuren tarjoamia tekoälypalveluja ("AI"). Ymmärrät, että tekoälypalvelujen kautta toimitetut tiedot siirretään näille kolmansille osapuolille, jotka on lueteltu alihankkijaluettelossamme. Nämä tekoälypalvelut on suunniteltu auttamaan käyttäjiä sisällön tuottamisessa, mutta ne eivät välttämättä ole aina virheettömiä. Meltwater ei voi taata tuotetun sisällön täydellisyyttä, tarkkuutta, laillisuutta tai luotettavuutta. Sinun on tarkistettava tuotettu sisältö huolellisesti ja tehtävä siihen asianmukaiset muutokset ennen julkaisemista tai käyttöä. Olet täysin vastuussa tuotetun sisällön käytöstä, mukaan lukien kolmansien osapuolten oikeuksien mahdollinen loukkaaminen tai sovellettavien lakien rikkominen. Meltwater ei vastaa mistään tappioista, vahingoista tai haitoista, jotka johtuvat tuotetun sisällön käytöstä.

Käytetäänkö asiakastietoja OpenAI-mallien kouluttamiseen?

Ei. Emme käytä asiakastietoja Azure OpenAI -palvelun mallien kouluttamiseen, uudelleenkouluttamiseen tai parantamiseen.

Lue lisää DALL-E:sta ja tekoälypohjaisesta kirjoitusavustajasta