Dashboard-raporttien luominen ja muokkaaminen
Päivitetty eilen

Nämä raportit ovat yksilöityjä sähköpostijakeluja, jotka toimittavat Explore-hakujen uusimmat mediatulokset suoraan sähköpostiisi.

Dashboard-raportit ovat automaattisia sähköpostiviestejä, jotka on suunniteltu pitämään sinut ajan tasalla klassisten dashboardien uusimmista tuloksista. Vain Meltwater-tilin käyttäjät voivat vastaanottaa dashboard-raportteja.

Tämä artikkeli sisältää seuraavat aiheet:

Ennen dashboard-raportin luomista

Dashboard-raportit perustuvat myös Explore-hakuihisi. Kun olet luonut haun, sinun on nyt luotava Classic-dashboard. Kun olet luonut Classic-dashboardin, voit luoda automaattisen dashboard-raportin. Lue lisää Classic-dashboardista.

Dashboard-raportit

Dashboard-raporttien luominen

1. Siirry vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Raportti-pudotusvalikkoon

2. Valitse dashboard-raportit

3. Valitse oikeassa yläkulmassa Luo raportti. Jos tämä painike ei toimi, sinun on ehkä tyhjennettävä välimuisti tai avattava Meltwater Chromen incognito-ikkunassa.

4. Anna raportille otsikko

5. Valitse Classic-dashboard, jolle haluat luoda raportin

6. Valitse HTML tai PDF sen mukaan, miten haluat näyttää sisällön

7. Valitse vastaanottajat, jotka saavat dashboard-raportin - Vain Meltwater-tilin käyttäjät voivat vastaanottaa dashboard-raportteja

8. Valitse päivä, jolloin haluat saada raportin

9. Valitse Tallenna

Dashboard-raporttien muokkaaminen

1. Siirry vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Raportti-pudotusvalikkoon

2. Valitse dashboard-raportti

3. Vie hiiri sen dashboard-raportin päälle, jota haluat muokata. Valitse lyijykynäkuvake

4. Muuta asetuksia tarpeidesi mukaan

5. Valitse Tallenna

Dashboard-raportin tarkasteleminen

Dashboard-raportit toimitetaan suoraan sähköpostiisi. Nämä sähköpostit tulevat osoitteesta report@reports.meltwater.com. Jos et saa dashboard-raportteja, lue lisää sähköpostin toimitettavuuden vianmäärityksestä .

Dashboard-raportin tilauksen peruuttaminen

Vastaanottajat voivat helposti kieltäytyä vastaanottamasta dashboard-raportteja. Jos haluat peruuttaa tilauksen, napsauta sähköpostin alaosassa olevaa peruutuspainiketta.

Huomautus: et voi poistaa tilauksen peruutuslinkkiä dashboard-raportista

• Kun käyttäjä peruuttaa tilauksen, hän ei saa raportin tulevia versioita ja hänet poistetaan vastaanottajalistalta.

• Käyttäjät, jotka peruvat tilauksen, saavat vahvistussähköpostin, jossa vahvistetaan heidän onnistunut tilauksen peruuttamisensa.

Dashboard-raportin uudelleentilaaminen

Jos joku peruuttaa tilauksen vahingossa ja haluaa tilata uudelleen, raporttia on muokattava. Voit lisätä vastaanottajan uudelleen seuraavasti:

1. Siirry vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Raportti-pudotusvalikkoon

2. Valitse dashboard-raportit

3. Vie hiiren osoitin sen raportin päälle, johon haluat lisätä vastaanottajan. Valitse lyijykynäkuvake

4. Rullaa alas

5. Lisää vastaanottaja(t) Valitse vastaanottajat -osiossa