Julkaise: Sisällön merkitseminen

Kirjanmerkkien avulla voit ryhmitellä sosiaalisen median julkaisut Julkaise-näkymässä ja luoda mukautettuja tulosraportteja.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Tunnisteiden lisääminen sosiaalisen median sisältöön sopii mainiosti kampanjan hallinnointiin, sisällön järjestämiseen ja raportointiin. Kuka tahansa Meltwater-käyttäjistäsi voi hallita valittuja kirjanmerkkejä, jolloin voit tehdä yhteistyötä koko sosiaalisen median tiimisi kanssa.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Edellytykset

Ennen sosiaalisten viestien merkitsemistä, sinun on ensin luotava Kirjanmerkit-kansio. Tee näin:

1. Napsauta vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Sisältö-pudotusvalikkoa.

2. Valitse Kirjanmerkit

3. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa Luo kirjanmerkki -painiketta

4. Anna kirjanmerkille nimi

5. Valitse Luo

Sosiaalisen median julkaisujen merkitseminen Julkaise-näkymässä

Voit merkitä sosiaalisen median julkaisun Julkaise-näkymässä seuraavasti:

Olemassa olevan julkaisun merkitseminen

1. Napsauta vasemmanpuoleisen navigointipalkin avattavaa Engage-valikkoa

2. Valitse Julkaise

3. Valitse luonnosteltu, ajastettu tai julkaistu viesti, johon haluat lisätä kirjanmerkin

4. Siirry Kirjanmerkit-osioon

5. Klikkaa avattavaa valikkoa

6. Valitse Kirjanmerkit, jotka haluat lisätä julkaisuun

7. Klikkaa Sulje

Uuden viestin merkitseminen

Voit merkitä julkaisun myös sen luomisen aikana.

1. Napsauta vasemmanpuoleisen navigointipalkin avattavaa Engage-valikkoa

2. Valitse Julkaise

3. Napsauta Luo

4. Valitse Julkaisu

5. Luo julkaisu asianmukaisesti

6. Siirry kohtaan Kirjanmerkit

7. Valitse Kirjanmerkit, jotka haluat lisätä julkaisuun

8. Klikkaa Julkaise nyt, Tallenna luonnos tai Ajasta

Kirjanmerkkien tarkistaminen Julkaise-näkymässä

Kun olet merkinnyt sisällön, voit suodattaa kalenterinäkymän sisältämään vain tietyt kirjanmerkit.

1. Napsauta vasemmanpuoleisen navigointipalkin avattavaa Engage-valikkoa

2. Valitse Julkaise

3. Valitse näytön yläreunassa olevasta suodatinpalkista Kirjanmerkit

4. Napsauta niiden kirjanmerkkien vasemmalta puolelta valintaruutua, jotka haluat näkyville kalenterinäkymässä.

5. Klikkaa OK.

6. Kalenterisi täyttyy uudelleen vain valitsemiesi kirjanmerkkien sisällöllä

Raporttien luominen kirjanmerkeistä

1. Napsauta vasemmanpuoleisen navigointipalkin avattavaa Engage-valikkoa

2. Napsauta Mittaa

3. Siirry Vanhat somemallit -osioon

4. Napsauta Näytä lisää

5. Valitse Monikanavaiset kirjanmerkit -osiosta vaihtoehto Mittaa kirjanmerkit

6. Klikkaa Lisää kirjanmerkki

7. Napsauta niiden kirjanmerkkien vasemmalta puolelta valintaruutua, jotka haluat näkyville kalenterinäkymässä.

8. Klikkaa OK.

9. Raportin lataaminen

1. Valitse oikeasta yläkulmasta Toiminnot

2. Valitse latausvaihtoehto

1. Excel

2. PDF

3. Jaettava dashboard

Huomautus: Kun Mittaa-osiossa kirjanmerkkien analytiikka ei sovellu oikein dashboardeihin, siihen voi olla useita eri syitä. Yksi syy voi olla bugi, jota pyrimme korjaamaan. Toinen liittyy ajoitukseen ja tietojen määrään. Molemmissa tapauksissa ole kärsivällinen ja odota hetki, ennen kuin lataat dashboardisi uudelleen.