Julkaise: Instagram

Lue, kuinka voit julkaista sisältöä Instagram-tilillesi Meltwaterin Engagessa.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty eilen

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Edellytykset

Ennen Instagram-julkaisun luomista sinun on ensin yhdistettävä Instagram-tilisi tiliasetuksiisi. Lisätietoja omistettujen sometilien yhdistämisestä.

Instagram-julkaisun luominen

Voit luoda Instagram-julkaisun Engage-sovelluksessa seuraavasti:

1. Napsauta vasemmanpuoleisen navigointipalkin avattavaa Engage-valikkoa

2. Valitse Julkaise

3. Klikkaa oikeassa yläkulmassa Luo

4. Klikkaa julkaisua

5. Valitse valintaruutu sen Instagram-tilin (tai tilien) vasemmalla puolella, johon haluat julkaista julkaisun

6. Laadi julkaisu

1. Kirjoita ja muokkaa tekstiä julkaisussa. Kun lisäät @mainintoja muihin Instagram-profiileihin, sinun on syötettävä käyttäjätunnus, koska profiileista ei ole olemassa avattavaa luetteloa. Postauksen tekstissä voi olla enintään 30 hashtagia. Harkitse niiden lisäämistä ensimmäiseen kommenttiin.

1. Instagram-postaukset EIVÄT vaadi tekstiä. Kun käyttäjä lisää useamman kuin yhden kuvan, hän näkee, että julkaisupainike on käytettävissä, vaikka tekstiä ei olisi lisätty.

2. Kuvaliite. Instagram-julkaisut tukevat enintään 10 kuvaa, ja kuvan vähimmäiskoko on 600px leveydeltään.

3. Videoliitteet voivat olla kooltaan enintään 100 Mt ja pituudeltaan enintään 60 sekuntia.

4. Sekamedia: Instagram-karusellit tukevat 10 liitettä (ts. kuvia, videoita tai yhdistelmiä) sekä verkkosovelluksessa että mobiilisovelluksessa

1. Huomautus: Sekamediajulkaisuja ei tueta Instagram-tarinoille tai -keloille. Lisäksi kaikkiin kuviin ja videoihin sovelletaan samoja vahvistussääntöjä, jotka on lueteltu yllä.

5. Animoidut GIF-tiedostot

6. Emojit

7. Julkaisun tekstin pituus voi olla enintään 2 200 merkkiä.

7. Lisätäksesi ensimmäisen Instagram-kommentin

1. Valitse Muokkaa Julkaisun esikatselu -kohdasta

2. Valitse Julkaisun tyyppi

3. Lisää Ensimmäinen Instagram-kommentti

Huom: kommentit voivat sisältää enintään 300 merkkiä. Tämä on hyvä paikka lisätä hashtageja, jotta ne eivät sotke alkuperäistä postaustasi.

8. Kun olet muotoillut kaikki julkaisusi tiedot, siirry kohtaan Julkaisuajankohta ja valitse, milloin haluat, että julkaisusi julkaistaan.

1. Heti

2. Ajasta päivämäärä ja kellonaika

3. Tallenna luonnoksena

9. Valitse hyväksyntäprosessi (valinnainen). Lue lisää somejulkaisujen määrittämisestä hyväksyttäväksi.

10. Valitse Kirjanmerkit (valinnainen). Lue lisää somejulkaisujen hallinnasta kirjanmerkeillä.

Esittelyssä oleva linkki

1. Napsauta vasemmanpuoleisen navigointipalkin avattavaa Engage-valikkoa

2. Valitse Julkaise

3. Klikkaa oikeassa yläkulmassa Luo

4. Klikkaa julkaisua

5. Valitse valintaruutu sen Instagram-tilin (tai tilien) vasemmalla puolella, johon haluat julkaista julkaisun

6. Laadi julkaisu

7. Klikkaa Muokkaa julkaisun esikatselussa

8. Valitse Ota linkki käyttöön biossa. LIB-ponnahdusikkunassa oleva linkki listaa kaikki yhdistetyt ja määritetyt Instagram-tilit, joihin sinulla on oikeudet Meltwaterissa.

9. Klikkaa Ota käyttöön, jos haluat, että Meltwater luo isännöidyn sivuston automaattisesti

10. Mukautettu URL-osoite tulee näkyviin, napsauta Kopioi

Huom: URL-osoite noudattaa aina samaa muotoa: simplybio.io/tilin nimi.Tässä on esimerkki 'Linkki biossa' -tyyppisestä URL-osoitteesta: https://simplybio.io/sunnyside_beachclub1/

11. Tämän jälkeen sinun täytyy liittää URL-osoite suoraan Instagram-käyttäjätilisi biokenttään suoraan Instagramissa

Huomautus: tämä vaihe ei ole automatisoitu, eikä sitä voi tehdä Meltwaterin kautta.

Kelat

1. Napsauta vasemmanpuoleisen navigointipalkin avattavaa Engage-valikkoa

2. Valitse Julkaise

3. Klikkaa oikeassa yläkulmassa Luo

4. Klikkaa julkaisua

5. Valitse valintaruutu sen Instagram-tilin (tai tilien) vasemmalla puolella, johon haluat julkaista julkaisun

6. Napsauta Muokkaa Julkaisun esikatselu -kohdassa

7. Siirry kohtaan Julkaisutyyppi

8. Valitse Kela

Kun käyttäjä valitsee kelat, mahdollisuus valita kuvaliite poistetaan keloista, ja näkyviin tulee ilmoitus, että keloissa on oltava video. Kelat tukevat jopa 15 minuutin pituisia videoita.

9. Kelan mukauttaminen

1. Vie hiiri videoliitteen päälle

2. Valitse Muokkaa.

3. Valitse ladatusta videosta automaattisesti täytetyt viisi kuvaa tai lataa oma pikkukuva

10. Lisää ainutlaatuisia linkkejä ja ensimmäinen kommentti tarpeen mukaan

11. Valitse julkaisuaika

Yhteistyöjulkaisut

Kaksi tai useampi yhteistyökumppani voi nyt luoda yhdessä syötejulkaisun tai kelan, joka jaetaan saumattomasti jokaisen yhteistyökumppanin profiilissa samanaikaisesti.

Yksi sisällöntuottaja ottaa johtoaseman kutsumalla muita liittymään mukaan luovaan matkaan. Kun kutsu on hyväksytty, julkaisu jaetaan pyrkimyksenä tavoittaa laajempi yleisö, lisätä sitoutumista ja yksinkertaistaa yhteistyötä ja sisällöntuotantoa. Tykkäykset, kommentit ja jakamiset näkyvät kaikkien yhteistyökumppaneiden profiileissa.

Voit lisätä Instagram-yhteistyökumppaneita julkaisuun seuraavasti:

1. Avaa Julkaisun luominen -työnkulku Julkaise-osiossa

2. Valitse yksi tai useampi Instagram-profiili

3. Avaa Instagram-kohtainen luontityökalu/editori

4. Valitse Syötejulkaisu tai Kela

Huomautus: yhteistyöt eivät ole käytettävissä yleisen luontityökalun kautta tai tarinoiden kohdalla

5. Napsauta Instagram-yhteistyökumppanit

6. Lisää enintään kolme yhteistyökumppania syöttämällä Instagram-profiilin nimet. Napsauta Enter-näppäintä näppäimistöltäsi kunkin yhteiskäyttäjän käyttäjänimen syöttämisen jälkeen profiilinimien erottamiseksi

1. Huomautus: samoin kuin Instagram-mainintojen osalta, myöskään Instagram-tunnusten nimien vahvistamiseen ei ole käytettävissä hakua. Sinun on annettava Instagram-tunnusten nimet täsmälleen siinä muodossa kuin ne näkyvät Instagramissa.

1. Tämä on Instagramin API:n rajoitus

2. Julkiset tilit: julkiset tilit voivat kutsua sekä julkisia että yksityisiä tilejä yhteistyökumppaneiksi.

3. Yksityiset tilit: yksityiset tilit voivat kutsua sekä yksityisiä että julkisia tilejä yhteistyökumppaneiksi, mutta vain, jos kutsuttu tili seuraa yksityistä tiliä. Jos julkinen tili hyväksyy yksityisen tilin kutsun, julkaisu jaetaan julkisesti julkisen yhteistyökumppanin kautta. Yksityiset tilit näkevät tietoa, jossa tämä selitetään yksityiskohtaisesti, kun he kutsuvat yhteistyökumppanin ensimmäistä kertaa. Kun he vahvistavat ymmärtävänsä kuka voi nähdä yhteistyöjulkaisuja, he voivat kutsua kaikki, jotka seuraavat heitä, tekemään yhteistyötä tulevien julkaisujen parissa.

7. Lisäämisen jälkeen kaikki Instagram-yhteistyökumppanit näkyvät kaikkien julkaisujen esikatseluissa

8. Yhteistyökumppaneiden kanssa tehdyt Instagram-julkaisut julkaistaan ja ne tulevat näkyviin käyttäjilläsi tavallisen Engage-julkaisutyönkulun mukaisesti. Jotta julkaisu näkyisi myös yhteistyökumppaneiden tileillä, heidän on hyväksyttävä yhteistyökutsusi Instagramin natiivialustan kautta.

Valokuvien merkitseminen

1. Siirry vasemmanpuoleisen navigointipalkin kohtaan Engage

2. Valitse Julkaise

3. Klikkaa oikeassa yläkulmassa Luo

4. Valitse Julkaisu

5. Valitse Instagram-tili(t), jolle haluat tehdä julkaisun

6. Napsauta Lisää resurssi -vaihtoehtoa Yleinen julkaisutyökalu -osiossa

7. Lataa kuva

8. Kun olet ladannut kuvan, napsauta Muokkaa Instagram-kohtaisessa julkaisujen muokkaustyökalussa, joka löytyy näytön oikeasta reunasta Julkaisun esikatselu -kohdasta.

9. Valitse avattava Instagram-tunnisteet pudotusvalikko

10. Napsauta nähdäksesi jokaisen merkintäkelpoisen kuvan pikkukuvan ja käytetyt henkilömerkinnät. Valitse Lisää Instagram-merkintöjä.

Ihmisten merkitseminen

Merkitse tuotemerkkejä, julkkiksia ja vaikuttajia tai anna UGC-krediitti kuvamerkintöjen avulla suoraan Engagesta käsin.

Jos haluat merkitä ihmisiä, suorita ensin edellä mainitut vaiheet 1-10 ja sitten seuraavat vaiheet:

1. Uudessa 'Lisää Instagram-merkintöjä' -moduulissa on kaksi pääosaa: Kuvagallerianäkymä ja Merkintäluettelo

1. Kuvagallerianäkymä (ylhäällä)

1. Avaa merkintälaatikko napsauttamalla kuvan tiettyä aluetta

• Merkinnät lisätään juuri siihen pikseliin, joka on valittu

2. Kirjoita sen Instagram-tilin tarkka nimi, jonka haluat merkitä. Tilin hakuruutu näyttää vain tarkat osumat

• Tilit, jotka eivät palauta tarkkaa vastaavuutta, sisältävät Näytä tili -vaihtoehdon, jolla voit tarkastella kahvaa natiivissa Instagramissa.

3. Siirry seuraavaan liitetiedostoon napsauttamalla kuvan vasenta/oikeaa nuolta

4. Yksittäiseen julkaisuun voidaan lisätä enintään 20 yksilöllistä henkilömerkintää

2. Merkintäluettelo (alla)

1. Kun kuvaan lisätään merkintöjä, ne näkyvät kuvan alla olevassa Henkilömerkinnät-osiossa

2. Poista merkintä napsauttamalla X

Tuotteiden merkitseminen

Suorita ensin vaiheet 1-10 ja suorita sitten seuraavat vaiheet, kun haluat merkitä tuotteen:

1. Uudessa 'Lisää Instagram-merkintöjä' -moduulissa on kaksi pääosaa: Kuvagallerianäkymä ja Merkintäluettelo

1. Kuvagallerianäkymä (ylhäällä)

1. Avaa merkintäruutu napsauttamalla kuvan tiettyä aluetta.

2. Luettelo Instagram-kaupassasi saatavilla olevista luetteloista tulee näkyviin.

• Luettelot on luotava ja täytettävä Instagramin kautta.

• Jos Meltwaterissa ei ole luetteloita, varmista, että Instagram-kauppaan on linkitetty aktiivinen luettelo.

3. Napsauta luetteloa nähdäksesi luetteloon sisältyvät tuotteet.

• Tuotteet tulee lisätä luetteloihin Instagramin kautta.

• Jos tuotteita ei ole näkyvissä, varmista, että valitussa luettelossa on aktiivisia tuotteita.

• Hakutoiminnolla voi etsiä tuotteita tarkan tuotenimen tai sisältötunnuksen perusteella

4. Valitse tuote, jonka haluat merkitä.

• Kirjanmerkit lisätään tarkkaan valittuun pikseliin.

5. Siirry seuraavaan liitettyyn kuvaan napsauttamalla kuvan vasenta/oikeaa nuolta.

6. Yhteen julkaisuun voidaan lisätä yhteensä enintään 20 yksilöllistä kirjanmerkkiä (ihmiset + tuote)

2. Merkintäluettelo (alla)

• Kun kuvaan lisätään kirjanmerkkejä, ne näkyvät kuvan alla olevassa Tuotekirjanmerkit-osiossa.

• Poista kirjanmerkki napsauttamalla X-merkkiä.

Instagram-tarinan julkaiseminen

Verkon kautta

Voit laatia, ajoittaa ja julkaista Instagram-tarinoita suoraan Meltwaterissa ilman Engage-mobiilisovellusta.

Huomaa: kun julkaiset karusellijulkaisuja verkkosovelluksen kautta, multimediajulkaisuja (kuvia ja videoita yhdessä julkaisussa) ei tueta. Mutta jos käytät verkkosovellusta ja mobiilisovellusta yhdessä, tuemme multimediajulkaisuja.

1. Napsauta vasemmanpuoleisen navigointipalkin avattavaa Engage-valikkoa

2. Valitse Julkaise

3. Klikkaa oikeassa yläkulmassa Luo

4. Klikkaa julkaisua

5. Valitse yksi Instagram-profiili.Instagram ei salli tarinoiden julkaisemista useille käyttäjille samanaikaisesti.

6. Lisää yksi video tai kuva Instagram-tarinaasi, joko yleisen julkaisutyökalun tai Instagram-spesifisen julkaistyökalun kautta. Useiden mediaresurssien liittämistä kerralla ei tueta.

7. Valitse kanavakohtaisessa luontityökalussa Julkaisun tyyppi -pudotusvalikko.

8. Klikkaa tarinaa

1. Jos valittuna on useampi kuin yksi Instagram-profiili tai julkaisuun on lisätty useampi kuin yksi mediaresurssi, Tarina ei ole valittavissa.

2. Instagram-tarinat eivät tue kuvauksia, yksilöllisiä linkkejä tai ensimmäisiä kommentteja. Jos käyttäjä valitsee pudotusvalikosta Tarina, kaikki näille alueille tehdyt merkinnät poistetaan.

9. Instagram-tarinoilla on tietyt kuvasuhdevaatimukset, ja käyttäjiä saatetaan kehottaa muuttamaan kuvasuhdetta. Tämä voidaan tehdä sovelluksen sisäisen kuvankäsittelyohjelman kautta

10. Jatka tavanomaista julkaisuprosessia, jota kaikki muut kanavat noudattavat.

11. Instagram-tarinat näkyvät kalenterissa kaiken muun ajastetun sisällön rinnalla.

Verkon ja mobiilisovelluksen kautta

Ennen kuin voit julkaista tarinasi tai karusellisi mobiilisovelluksen kautta, sinun on ensin luotava tarina verkossa. Noudata näitä ohjeita tehdäksesi niin:

1. Napsauta vasemmanpuoleisen navigointipalkin avattavaa Engage-valikkoa

2. Valitse Julkaise

3. Klikkaa oikeassa yläkulmassa Luo

4. Valitse IG-tarina mobiilissa

5. Valitse Instagram-käyttäjä, jolle haluat luoda tarinasi tai julkaisusi

6. Valitse Seuraava

7. Valitse julkaisutyyppi: Tarinatai Karuselli

8. Napsauta Laadi

9. Valitse media ja kirjoita viestin teksti

1. Kuvan vaatimukset: PNG, JPG, GIF, enintään 6 Mt.

2. Videovaatimukset: MP4, MOV, enintään 60s.

10. Jos haluat muuttaa kuvan kokoa, käyttää tehosteita, suodattimia jne., vie osoitin kuvan päälle ja valitse Muokkaa.

11. Napsauta Tallenna

12. Kuvan esikatselussa voit näyttää gallerian klikkaamalla kuvaa

13. Klikkaa Seuraava.

14. Valitse, milloin haluat ilmoituksen

1. Heti

2. Tulevana päivämääränä ja kellonaikana

3. Tallenna luonnoksena

15. Määritä arvioija (valinnainen)

16. Tallenna ilmoituksesi

Engage-mobiilisovelluksen kautta

Nyt kun olet luonut tarinasi verkkosovelluksen avulla, voit julkaista sen Engage-mobiilisovelluksella.

Huomaa: vain tarinan tai karusellin luonut käyttäjä saa push-ilmoituksen ja tehtävän.

Voit tarkastella tarinasi tai karusellisi tietoja mobiilisovelluksessa ja valita sitten 'Julkaise Instagramissa'. Tämä siirtää sinut Instagram-mobiilisovellukseen, jossa suoritat prosessin loppuun ja julkaiset tarinan tai karusellin.

1. Saat push-ilmoituksen mobiilisovellukseesi 10 minuuttia ennen valitsemasi aikataulun mukaista aikaa

2. Voit avata Engage-mobiilisovelluksesi tai avata sen suoraan ilmoitustasolta

3. Sinut ohjataan Omat tehtävät -kohtaan, jossa kaikki tarinasi ja karusellisi näkyvät

Vinkki: omat tehtävät näyttävät kaikki kyseisen päivän ajastetut tarinat, joten voit käyttää mitä tahansa kyseisen päivän tarinaa riippumatta siitä, milloin se on ajastettu julkaistavaksi. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että sinun ei tarvitse odottaa ilmoitusta, jos haluat julkaista alun perin suunniteltua aiemmin (tai myöhemmin).

4. Klikkaa julkaisuasi esikatsellaksesi ajoitettua viestiä

5. Klikkaa Näytä tiedot nähdäksesi julkaisun sisältämän tekstin. Tämä teksti kopioidaan automaattisesti leikepöydällesi.

6. Valitse Jatka Instagramiin.

7. Saat ponnahdusmuistutuksen, joka kehottaa sinua varmistamaan, että olet kirjautunut sisään puhelimessasi oikealle Instagram-tilille ennen kuin jatkat. Jatka klikkaamalla Selvä. Voit myös valita, että tätä muistutusta ei enää esitetä.

8. Instagram avautuu automaattisesti syötteeseesi

9. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa + symbolia luodaksesi joko karusellipostauksen tai tarinan.

10. Voit tehdä haluamasi muutokset Instagramissa. Julkaisusi teksti kopioidaan automaattisesti leikepöydälle, joten voit liittää sen suoraan Instagramiin.

11. Noudata Instagram-tilillä jakamisen tai julkaisemisen tyypillistä menettelyä.

Tarinoiden tarkasteleminen Julkaise-työkalussa

Julkaisukalenterissa tarinat ja karusellit tunnistetaan mobiilijulkaisukuvakkeesta, tekstistä, jossa lukee Tarina tai Karuselli, ja Instagram-logosta.

Tarinat ja karusellit pysyvät Ajastettu-tilassa (vihreä-valkoinen sekaviiva) myös julkaisun jälkeen.

Syöte-näkymässä tarinat ja karusellit näkyvät sekä Ajoitettu- että Luonnos-välilehdillä. Ne eivät näy Lähetetyt-välilehdellä. Ne osoittavat myös olevansa mobiilijulkaisuja vasemmassa alakulmassa olevan kuvakkeen avulla.

Koska julkaiseminen edellyttää ilmoituksia mobiilisovelluksen kautta, voit jatkaa tarinan tai karusellin muokkaamista ja päivittämistä ennen ajoitettua ilmoitusaikaa tai sen jälkeen.

Huomautus: Tärkeää! Meltwater ei tunnista, mikä Instagram-profiili on sisäänkirjautunut mobiililaitteesi Instagram-sovellukseen. Jos julkaiset useammalla kuin yhdellä Instagram-tilillä, varmista että olet kirjautunut sisään Instagram-sovellukseen samalla profiililla, jonka valitsit Meltwaterissa, jotta voit julkaista tarinan tai karusellin oikealla tilillä. On parasta tehdä tämä ennen kuin klikkaat 'Jatka' Instagramissa Engage-mobiilisovelluksen kautta.

Lue lisää julkaisemisesta muilla alustoilla: