Sisällön lataaminen manuaalisesti kampanjaan
Päivitetty yli viikko sitten

Kampanjan koko sisällön ja mittareiden saatavuus on tärkeää, jotta brändit voivat seurata vaikuttajakampanjoidensa edistymistä ja arvioida niiden onnistumista.

Jos haluat raportoida kampanjan onnistumisesta, mutta et pysty tallentamaan sisältöä automaattisesti, voit ladata sisältöä manuaalisesti.

Manuaalinen prosessi on tällä hetkellä käytettävissä Instagram-julkaisuille, keloille ja tarinoille, Facebook-julkaisuille ja -tarinoille, YouTube-videoille, TikTokille, Pinterestille, Twitterille ja blogeille.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Sisällön manuaalinen lataaminen

Voit ladata sisältöä manuaalisesti seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Kampanja-asetukset

2. Klikkaa Manuaaliset julkaisut -osiossa +Lisää julkaisu kampanjaan

3. Valitse oikea verkko

4. Täytä kunkin verkoston osalta pakolliset ja/tai valinnaiset kentät, joihin voit ladata vaikuttajilta keräämäsi sisällön:

1. Kirjoita julkaisun URL-osoite Twitteriä, Facebookia, YouTubea ja Pinterestiä varten.

2. Valitse Instagramissa vaikuttajasi ja lataa sitten joko kirjoittamalla julkaisun URL-osoite tai valitsemalla hänen täytetystä syötteestään

3. Valitse TikTokissa vaikuttajasi ja valitse lataustapa joko 'Valitse syötteestä' tai 'Lisää julkaisu manuaalisesti'

4. Jos kyseessä on Instagram-tarinat, Facebook-tarinat tai blogi, lataa julkaisutiedosto, valitse vaikuttaja, julkaisupäivä ja täytä mahdolliset ylimääräiset/valinnaiset tiedot.

5. Lisää ne kampanjaasi

Manuaalisesti ladatun sisällön hallinta

Kun sisältösi on ladattu manuaalisesti, kyseinen sisältö löytyy kampanjan asetuksista.

1. Siirry kohtaan Kampanja-asetukset

2. Napsauta Manuaalisten julkaisujen hallinta nähdäksesi kaikki kampanjassa lisäämäsi tai poistamasi julkaisut

3. Voit poistaa kaikki manuaalisesti lisätyt julkaisut tästä näkymästä

Vaikuttajien manuaalinen tarinoiden lataaminen

Klear tarjoaa myös keinon, jolla tunnistamattomat vaikuttajat voivat ladata Instagram-tarinoita suoraan kampanjaan, johon heidät on kutsuttu.

Jos olet vaikuttaja, ja haluat ladata tarinoitasi manuaalisesti, noudata näitä ohjeita:

1. Siirry kampanjatiedotteeseen

2. Napsauta sivun alareunassa Lataa Instagram-tarina manuaalisesti kampanjaan

3. Uusi ikkuna avautuu, jossa voit täyttää asiaankuuluvat tiedot, kuten tarinan julkaisupäivän ja mittarit, kuten tavoittavuuden, näyttökerrat, vastaukset ja napautukset takaisin

4. Lisäksi voit lisätä luottamusta sinun ja brändin välillä lisäämällä kuvakaappauksen Instagram-tarinoiden tiedoista

5. Kun olet ladannut tarinasi, se lisätään automaattisesti kampanjan mittausvälilehdelle