Attribuuttien hallinta

Kirjanmerkkien, mukautettujen muuttujien, mallien ja kampanjakansioiden keskus - löydät kaiken yhdestä ja kätevästä paikasta.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Attribuuttien hallintatyökalussa on neljä erillistä välilehteä, joissa voit muokata, poistaa tai lisätä uusia versioita kirjanmerkeistä, kansioista, sähköposteista tai muuttujista yhdestä paikasta.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Attribuuttien ymmärtäminen

Kun suoritat useampia kampanjoita, tulet lisäämään työnkulkuun uusia kirjanmerkkejä, muuttujia ja sähköpostivariaatioita. Tämä tarkoittaa, että homma voi mennä nopeasti sotkuiseksi ja sekaiseksi, varsinkin kun työskentelet tiimissä.

Nyt voit pitää kaikki tietosi järjestyksessä ja ajan tasalla työnkulun virtaviivaistamiseksi. Tämä säästää aikaa ja varmistaa samalla johdonmukaisuuden yhteydenotoissa, suunnittelussa ja kampanjanhallinnassa.

Attribuuttien käyttäminen

1. Napsauta profiilikuvaasi oikeassa yläkulmassa

2. Napsauta Attribuutit-välilehteä

3. Kaikissa välilehdissä voit lajitella sarakkeet nuolilla muuttaaksesi tietojen näyttöjärjestystä (ts. luontipäivämäärä vanhin vs. uusin)

1. Kirjanmerkit: kaikki aktiiviset kirjanmerkit tililläsi, niiden vaikuttajien kokonaismäärä, jotka olet merkinnyt kullakin, ja päivämäärä, jolloin kirjanmerkki luotiin.

• Käytä nimen vieressä olevaa pudotusvalikkoa säätääksesi kirjanmerkkiin liittyvää väriä

• Muokkaa tai poista kirjanmerkki luomispäivämäärän vieressä olevan kolmen pisteen kuvakkeen avulla

• Luo uusi kirjanmerkki 'Lisää uusi kirjanmerkki' -painikkeella

2. Muokatut muuttujat: kaikki tilisi omat muuttujat, muunnelmien määrä, niiden vaikuttajien kokonaismäärä, joille muuttuja on määritetty, ja muuttujan luontipäivämäärä.

• Jos haluat muokata tai poistaa muuttujan, käytä kolmen pisteen kuvaketta. Vaihtoehtoisesti voit muokata muuttujan nimeä napsauttamalla muuttujan sisältävää tekstiruutua.

• Käytä 'Lisää uusi muuttuja' -painiketta luodaksesi uuden muuttujan

3. Mallit: kaikki sähköpostimallisi, tiedot siitä, kuka loi kunkin version, milloin se luotiin ja milloin sitä viimeksi muokattiin.

• Jos haluat muokata tai poistaa mallin, käytä 'viimeksi muokattu' -päivämäärän vieressä olevaa kolmen pisteen kuvaketta

• Käytä alareunassa olevaa 'Lisää uusi malli' -painiketta luodaksesi uuden mallin

4. Kampanjakansiot: kaikki kansiosi, niiden kampanjoiden määrä, joihin kutakin kansiota on sovellettu ja luontipäivämäärä.

• Jos haluat muokata tai poistaa kansion, käytä kolmen pisteen kuvaketta. Vaihtoehtoisesti voit muokata kansion nimeä napsauttamalla kansion sisältävää tekstiruutua.

• Luo uusi kansio 'Lisää uusi kansio' -painikkeella