Seurantapikselin asentaminen

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Yleiskatsaus

Klear tarjoaa mahdollisuuden seurata konversioita seurantapikselin kautta. Klear-asetustesi Integraatiot-kohdasta löydät Klear Conversion Pixel -osion, jossa on Klear Tag ja Event Snippet, jotka täytyy lisätä verkkosivustolle konversioseurannan käyttöön ottamiseksi.

Klear Conversion Pixel -asetukset

Kun pikseli on asennettu, voit tarkistaa seurantapikselin tilan.

Ilmoitus Klear Conversion Pixel -osion asetuksissa

Tarpeistasi riippuen tuemme Klear Conversion Pixelin integrointia frontendissä evästeenä, ja myös backendissä.

Frontend-käyttö

Jotta voit seurata onnistuneesti konversioita, sinun on lisättävä yleinen Klear Tag, joka alustaa Klear Conversion Pixelin yksilöllisellä asiakastunnuksellasi ja siirtää jokaisen konversiotapahtuman Kleariin. Molempien osien yksityiskohdat selitetään alla, ja jokainen sisältää oppaan Google Tag Managerin käyttämiseen.

Yleistä

Evästeen nimi:

klear-aff-track

Palveluntarjoaja

klear.com

Säilyttäminen

Konversioita seurataan 30 päivän ajan viimeisestä evästeen aktivoineesta klikkauksesta.

Klear Tag

Ensimmäinen pätkä on Klear Tag, joka alustaa Klear Conversion Pixelin yksilöllisellä asiakastunnuksellasi. Suosittelemme sijoittamaan sen sivustosi <head>-tagiin.

Klear Conversion Pixelin asetuksista löydät koko tagin, mukaan lukien yksilöllisen asiakastunnuksesi:

<script>(function(k, l, e, a, r) {

if (typeof k[e] !== 'undefined') return; k[e] = [];

var el = l.createElement('script'); el.async = true;

var objQ = e !== 'klrq' ? '&o=' + e : '';el.src = a + '?id=' + r + objQ + '&klAff';

var m = l.getElementsByTagName('script')[0];m.parentNode.insertBefore(el, m);})

(window, document, 'klrq', 'https://klear.com/dist/klrTrack.bundle.js', 'UNIQUE_CLIENT_ID'); </script>

Klear Tag

Varmistaaksesi, että pikseli on lisätty verkkosivustollesi oikein, käy verkkosivustollasi kerran muutoksen jälkeen ja tarkista sitten, näkyykö pikseli liitettynä pikselinä Klear Conversion Pixel Indicatorissa tilisi asetuksissa.

Vaihtoehtoisesti voit tarkistaa onnistuneen kutsun sivulta osoitteeseen

Google Tag Manager (Klear Tag)

Jos Google Tag Manager on asennettu verkkosivustollesi, voit lisätä Klear Tagin sen avulla seuraavasti:

1. Napsauta ”Tagit”-välilehdellä ”Uusi”

2. Napsauta ”Tagien määritys” ja valitse ”Mukautettu HTML”.

3. Kopioi Klear Tag kohdasta Asetukset > Integraatiot > Klear Conversions Pixel ja liitä se HTML-syöttökenttään

4. Napsauta ”Lisäasetukset” ja valitse ”Kerran per sivu” tagien aktivointivaihtoehdoksi

5. Napsauta ”Aktivointi” ja valitse ”Kaikki sivut”

6. Tallenna tagi

7. Julkaise muutokset

Konversiotapahtuma

Jos haluat siirtää konversiotapahtuman Kleariin, sinun on kutsuttava

klrq.push(['conversion', PROPERTIES]).

Ominaisuudet on selitetty alla.

Voit tehdä tämän esimerkiksi sijoittamalla Event Snippetin sen sivun tai niiden sivujen <head>-tagien sisään, joiden konversioita haluat seurata (esim. www.example.com/thank-you-page), heti Klear Tagin jälkeen.

<script>klrq.push(['conversion', {

value: ARVO TÄHÄN,

name: NIMI TÄHÄN,

currency: VALUUTTA TÄHÄN,

picture: KUVA TÄHÄN,

items: KOHTEET TÄHÄN

}])</script>

Tapahtuman koodinpätkä

Konversiolla voi olla seuraavat ominaisuudet, jotka ovat kaikki valinnaisia:

Kohteen tyyppi

Arvon tyyppi

Kuvaus

Nimi

merkkijono

Versiokohteen nimi. Oletus: 'konversio'

Arvo

Numero

Konversion arvo (tarvittaessa alennuksen jälkeen). Oletus: 0

Valuutta

merkkijono

Konversion valuutta. ISO 4217 -valuuttakoodi. Oletus: 'USD'

kuva

merkkijono

Konversioon yhdistettävän kuvan URL-osoite

Kohteet

Konversiokohteiden joukko

Konversion sisällä olevien kohteiden joukko (katso seuraava taulukko)

kuponki

merkkijono

Kuponkikoodin nimi

Konversion ominaisuudet

Konversio voisi näyttää tältä:

klrq.push(['conversion', {

value: 10.1,

name: 'Kenkä',

currency: 'USD'

Coupon: 'KESÄALENNUS20',

}])

Esimerkki konversiotapahtumasta

Konversiot voivat sisältää kohteita. Jos konversio sisältää kohteita, kohteen ominaisuudet korvaavat konversion olennaiset ominaisuudet:

Kohteen tyyppi

Arvon tyyppi

Kuvaus

Nimi

merkkijono

Konversiokohteen nimi. Oletus: 'Konversio'

Arvo

Numero

Yhden kohteen arvo (tarvittaessa alennuksen jälkeen). Oletus: 0

kuva

merkkijono

Kohteeseen yhdistettävän kuvan URL-osoite

product_link

merkkijono

Kohteeseen yhdistettävän tuotteen URL-osoite

määrä

Numero

Tuotteen määrä. Oletus: 1

Konversiokohteen ominaisuudet

Seuraavassa esitetään, miltä konversio, jossa on kohteita, voisi näyttää:

Pyynnön otsikko

Leipäteksti

{

"clientId": "UNIQUE_CLIENT_ID",

"linkId": "KLEAR_LINK_ID",

"kuponki": "KESÄALENNUS20",

"currency": "USD",

"items": [{

"value": 9.95,

"name": "Kenkä",

"quantity": 2,

}, {

"value": 10.5,

"name": "Hattu"

}]

}

Esimerkkikonversio, jossa on kohteita (backend-käyttö)

Tärkeä huomautus: kenkien arvo on 9,95 per kohde (tuotteita on 2, joiden arvo on 9,95 per tuote alennuksen jälkeen).

Google Tag Manager (konversiotapahtuma)

Jos Google Tag Manager on asennettu verkkosivustollesi, voit lisätä Klear Tagin sen avulla seuraavasti:

1. Napsauta ”Tagit”-välilehdellä ”Uusi”

2. Napsauta ”Tagien määritys” ja valitse ”Muokattu HTML”.

3. Kopioi tapahtuman koodinpätkä Klear Conversions Pixelin asetuksista ja liitä se HTML-syöttökenttään. Korvaa halutut konversio-ominaisuudet käytettävissä olevilla ostotiedoilla. Saatat joutua pyytämään web-kehittäjää lisäämään nämä tiedot Google Tag Managerin datakerrokseen

4. Napsauta ”Lisäasetukset”. Käyttämästäsi triggeristä riippuen saatat haluta valita tagin aktivointivaihtoehdoksi ”Kerran sivua kohden”

5. Napsauta ”Aktivointi” ja määritä triggeri sen sivun tai niiden sivujen sivukatseluille, joiden konversioita haluat seurata (esim. www.example.com/thank-you-page)

6. Tallenna tagi

7. Julkaise muutokset

Backend-käyttö

Vaihtoehtoisesti edellä kuvatulle frontend-ratkaisulle voit lähettää POST-pyynnön osoitteeseen

Tätä varten sinun on ensin vahvistettava asiakastunnuksesi kutsumalla sivulta

Löydät UNIQUE_CLIENT_ID osana Klear Tagia Klear Conversion Pixelin asetuksista.. Toinen tarvittava parametri on KLEAR_LINK_ID, joka on osa Klearin seurantalinkkejä.

Klearin seurantalinkki voisi näyttää tältä:

https://www.example.com?klear_link_id=KLEAR_LINK_ID&utm_source=klear&utm_medium=influencer&utm_ campaign=ambassador_program

Varmista, että isäntäsi otsikossa on konversiosi alkuperä (sen kaupan verkkosivusto, jossa konversio tehtiin).

Pyynnön rungon on sisällettävä UNIQUE_CLIENT_ID. Pyynnön rungon on myös sisällettävä vähintään yksi edellä kuvatuista ominaisuuksista KLEAR_LINK_ID tai käytetyn kuponkikoodin nimi. Muut konversio-ominaisuudet ovat valinnaisia:

Kohteen tyyppi

Arvon tyyppi

Kuvaus

clientid

merkkijono

UNIQUE_CLIENT_ID, joka löytyy Klear Conversion Pixelin asetusten Klear Tagista (vaaditaan)

linkid

merkkijono

KLEAR_LINK_ID kyselyparametri Klearin seurantalinkeissä

kuponki

merkkijono

Kuponkikoodin nimi

Nimi

merkkijono

Konversiokohteen nimi. Oletus: 'konversio'

Arvo

Numero

Konversion arvo (tarvittaessa alennuksen jälkeen). Oletus: 0

Valuutta

merkkijono

Konversion valuutta. ISO 4217 -valuuttakoodi. Oletus: 'USD'

kuva

merkkijono

Konversioon yhdistettävän kuvan URL-osoite

Kohteet

Konversiokohteiden joukko

Konversion sisällä olevien kohteiden joukko (katso seuraava taulukko)

Konversio-ominaisuudet (backend-käyttö)

Konversiot voivat sisältää kohteita. Jos konversio sisältää kohteita, kohteen ominaisuudet korvaavat konversion olennaiset ominaisuudet:

Kohteen tyyppi

Arvon tyyppi

Kuvaus

Nimi

merkkijono

Konversiokohteen nimi. Oletus: 'Konversio'

Arvo

Numero

Yhden kohteen arvo (tarvittaessa alennuksen jälkeen). Oletus: 0

kuva

merkkijono

Kohteeseen yhdistettävän kuvan URL-osoite

product_link

merkkijono

Kohteeseen yhdistettävän tuotteen URL-osoite

määrä

Numero

Tuotteen määrä. Oletus: 1

Konversiokohteen ominaisuudet

Seuraavassa esitetään, miltä konversio, jossa on kohteita, voisi näyttää:

Pyynnön otsikko

Leipäteksti

{

"clientId": "UNIQUE_CLIENT_ID",

"linkId": "KLEAR_LINK_ID",

"kuponki": "KESÄALENNUS20",

"currency": "USD",

"items": [{

"value": 9.95,

"name": "Kenkä",

"quantity": 2,

}, {

"value": 10.5,

"name": "Hattu"

}]

}

Esimerkkikonversio, jossa on kohteita (backend-käyttö)

Tärkeä huomautus: kenkien arvo on 9,95 per kohde (tuotteita on 2, joiden arvo on 9,95 per tuote alennuksen jälkeen).