Sähköpostimallien luominen Klearissa
Päivitetty yli viikko sitten

Kun toteutat enemmän kampanjoita ja rekrytoit enemmän vaikuttajia, sähköpostiviestintäsi lisääntyy. Vaikka viestin sisältö muuttuu prosessin vaiheesta riippuen, voit käyttää tallennettuja sähköpostimalleja prosessin virtaviivaistamiseksi. Näin säästät aikaa uuden viestin kirjoittamiselta tai aiemmin käyttämäsi kielen etsimiseltä joka kerta. Voit lähettää sähköpostia vaikuttajille Klearissa useilla eri alueilla, kuten Discover, Rekrytoi, Vaikuttajat ja Kampanjat. Näillä alueilla pääset käsiksi kaikkiin tallennettuihin sähköpostimalleihisi, jotka auttavat sinua sähköpostiprosessissa.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Edellytykset

Jos haluat lähettää sähköpostiviestejä yrityksesi/brändisi sähköpostista, sinun on integroitava sähköpostisi Kleariin. Tämä voidaan tehdä asetusten Integraatiot-välilehdellä. Paina +Yhdistä sähköposti -painiketta ja noudata ohjeita yhteyden muodostamiseksi. Voit integroida minkä tahansa Gmail- tai Microsoft Outlook -sähköpostiosoitteen. Voit myös integroida useamman kuin yhden sähköpostiosoitteen +Yhdistä uusi sähköposti -painikkeella tehdäksesi yhteistyötä muiden tiimisi jäsenten kanssa.

Sähköpostimallit

Klear-tilillesi ladataan automaattisesti neljä valmiiksi luotua sähköpostimallia ja attribuuttivälilehti, joiden avulla pääset heti alkuun. Näihin kuuluvat kampanjakutsu, lähetykset, rekrytoinnin hakijan hyväksyntä ja rekrytoinnin hakijan hylkäyssähköposti. Voit käyttää näitä sähköpostiviestejä, luoda uusia ja hallita malleja Klearin Hallitse malleja -vaihtoehdon kautta.

Sähköpostimallien luominen ja hallinta

Voit luoda uuden mallin tai hallita olemassa olevia malleja 'Mallien hallinta' -moduulissa tai Attribuutit-välilehdessä.

1. Voit luoda uuden mallin valitsemalla +lisää malli -painikkeen

2. Käytä tilaa uuden mallin laatimiseen ja käytä Muuttujat-painiketta lisätäksesi mukautettuja kenttiä, kuten etunimen tai sometilin.

3. Kun luonnos on valmis, valitse Tallenna.

Jos haluat poistaa malleja tililtäsi, siirrä hiiren kursori sähköpostimallin päälle ja valitse roskakorikuvake.

Mallien käyttäminen Kampanjoissa

Sähköpostimallit ovat käytettävissä kunkin kampanjan Connect-osiossa.

1. Napsauta vaikuttajaa sivupalkista ja paina Mallit-painiketta alatoimintopalkista.

2. Luo uusi viesti valitsemalla malli, niin se täytetään sille varattuun viestitilaan.

Mallien käyttäminen Discoveryssä

Kun löydät uusia vaikuttajia ja tavoitat heidät aloittaaksesi yhteydenpidon, voit lähettää joko yksittäisiä sähköposteja tai joukkosähköposteja. Yksittäisiä sähköposteja voidaan lähettää suoraan vaikuttajien profiilisivuilta tai Discoveryn hakutuloksista.

1. Napsauta yksittäisen vaikuttajan profiilista tai Discovery-hakutuloksista sähköpostikuvaketta.

2. Napsauta Lähetä sähköposti -ponnahdusikkunassa Mallit-painiketta alareunassa olevista vaihtoehdoista, niin nykyiset malliasetukset avautuvat.

3. Jos haluat käyttää olemassa olevaa mallia, napsauta haluamaasi viestiä, joka ilmestyy sähköpostitilaasi.

Mallien käyttäminen Rekrytoi-osiossa

Rekrytoi-osiossa voit käyttää sähköpostimallejasi, kun lähetät joukkosähköposteja.

1. Napsauta Rekrytoi-osiossa kohtaa +Joukkosähköposti.

2. Paina sähköpostirakentajan ponnahdusikkunasta Hallitse malleja -painiketta, jos haluat käyttää olemassa olevaa mallia.