Kampanjan luominen Klearissa
Päivitetty yli viikko sitten

Heti kun aloitat uuden vaikuttajaprojektin suunnittelun, tarvitset paikan, jossa voit järjestää ja seurata kaikkea. Tämä tehdään luomalla ainutlaatuisia kampanjoita Klearissa. Käytät jokaista kampanjaa kutsuaksesi vaikuttajia mukaan, kommunikoidaksesi vaikuttajiesi kanssa suoritteista, hyväksyäksesi sisältöä, käsitelläksesi maksuja ja mitataksesi kampanjasi vaikutusta.

Kampanjan hallinta on jatkuva prosessi, joten kun olet luonut kampanjallesi perustan, sinun on tarkasteltava kampanjaasi usein uudelleen.

Oppimistavoitteet:

• Luo kampanja

• Määritä seurattavat avainsanat ja kampanjailmoitus

• Oletusarvoisten kampanjan seurannan avainsanojen määrittäminen

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Edellytykset

Jotta voit toteuttaa vaikuttajakampanjan, sinun on löydettävä ja rekrytoitava vaikuttajia osallistumaan kampanjaan. Voit käyttää Klearin Discovery-hakukoneen ja Klearin rekrytointisivujen yhdistelmää löytääksesi ja tarkastellaksesi uusia vaikuttajia, jotka haluat kutsua uuteen kampanjaan.

Jos haluat vahvistaa kiinnostuksen vaikuttajien kanssa ennen kuin lisäät heidät suoraan kampanjaan, voit käyttää Klearin yksilö- ja joukkosähköpostitoimintoja tavoittelusähköpostien lähettämiseen.

Kampanjan luominen

1. Napsauta Kampanjat-välilehteä ja paina +Uusi kampanja -painiketta

2. Täytä kampanjan nimi annettuun kenttään ja paina enter-näppäintä. Nyt kampanjasi perusta on valmis!

Kampanjaseurannan ja ilmoitusten määrittäminen kampanjaa kohden

1. Napsauta Viimeistele asetus -painiketta asettaaksesi seurannan avainsanat, määrittääksesi ilmoitusten asetukset ja luodaksesi tiedotteen.

2. Kirjoita #Seuratut avainsanat -osioon @käyttäjätunnuksia, #hashtageja tai avainsanoja ja paina enteriä. Voit lisätä tai poistaa seurattuja avainsanoja milloin tahansa. Tämä varmistaa, että voit seurata kampanjan vaikuttajien tekemiä julkaisuja.

3. Napsauta kellokuvaketta kytkeäksesi sähköposti-ilmoitukset tärkeistä tapahtumista kampanjan aikana päälle/pois päältä.

4. Valitse Kampanjaportaali-osiossa Luo tiedote. Jos et ole vielä valmis täyttämään tiedotetta, se ei ole vaatimus tässä vaiheessa. Käy täällä saadaksesi lisätietoja tiedotteen laatimisesta ja vaikuttajien kutsumisesta kampanjaasi.

Kun kampanjasi on luotu, näet sen aktiivisten projektien luettelossa Kampanjat-välilehdellä.

5. Kampanjakortin oikeassa alakulmassa olevan kebab-kuvakkeen avulla voit palata asetuksiin, lisätä suosikkeihin, lisätä kansion, poistaa ilmoitukset käytöstä tai arkistoida kampanjan.

Huomautus: kampanjan arkistointi poistaa sen käytön tililläsi.

Oletusarvoisen kampanjan seurannan määrittäminen

Vaihtoehtoisesti voit määrittää oletusseurannan avainsanat tilin asetuksissa, jos käytät samoja seurannan avainsanoja useissa kampanjoissa. Oletusavainsanoja sovelletaan KAIKKIIN kampanjoihin kussakin työtilassa, ja nämä eivät ole käyttäjäkohtaisia. Voit asettaa oletusarvoiset avainsanat seuraavasti:

1. Siirry tiliasetuksiin, napsauta Raportointi- välilehteä ja vieritä Kampanjan seurannan avainsanat -osioon

2. Kirjoita haluamasi avainsanat annettuun ruutuun ja paina enter-näppäintä joka kerta.

3. Kun olet ottanut sen käyttöön, oletusavainsanat asetetaan automaattisesti jokaista uutta kampanjaa varten. Huomautus: nykyisiin kampanjoihin ei vaikuteta eikä niitä päivitetä.

4. Uusissa kampanjoissa oletusavainsanasi näkyvät automaattisesti seuratuissa avainsanoissasi. Voit säätää avainsanoja poistamalla oletusavainsanoja tai lisäämällä uusia avainsanoja kampanja-asetuksissa.

5. Voit palata tilisi asetuksiin milloin tahansa päivittääksesi oletusavainsanoja.