Explore: Avainsanahaun muuntaminen laajennetuksi hauksi
Päivitetty yli viikko sitten

Explore-hakuja on kahdenlaisia: Avainsanat ja Laajennettu.

Avainsana - Kirjoita termit syöttöruutuihimme, ja järjestelmämme luo haun puolestasi. Tätä vaihtoehtoa suositellaan yksinkertaisiin hakuihin tai niille, joille alusta on uusi.

Laajennettu - Luo Boolean-haku käyttäen AND, OR, NOT ja muita operatoreita tarkempien hakutulosten saamiseksi (katso täydellinen luettelo Boolean operatoreista). Tämä sopii parhaiten edistyneille käyttäjille, jotka tuntevat Boolean-syntaxin.

Avainsanahaut voidaan muuntaa laajennetuiksi hauiksi. Tällaisia muunnoksia voi tapahtua, kun haluat tarkastella hakua kirjoitetussa muodossa tai kun sinulla on paljon muokattavaa.

Ennen kuin voit muuntaa avainsanahaun laajennetuksi hauksi, sinun on ensin luotava avainsanahaku. Lisätietoja avainsanahaun luomisesta.

Voit muuntaa avainsanahaun laajennetuksi hauksi noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Valitse vasemmanpuoleisesta navigointipalkista Explore

2. Valitse hakusanahaku, jonka haluat muuntaa laajennetuksi hauksi. Tämä merkitään Tyyppi-kohtaan haun nimen oikealle puolelle

3. Valitse oikeasta yläkulmasta Toiminnot

4. Napsauta kohtaa Muuta laajennetuksi hauksi

5. Valitse Tallenna

Uusi laajennettu haku kirjoitetaan nyt Booleanilla kolmen syöttöruudun sijaan.

Huomautus: Hakusi tulokset eivät muutu. Tämä on vain erilainen tapa tarkastella aiemmin luomaasi hakua.

💡 Vinkki

Tarvitsetko lisää apua? Voit ottaa meihin yhteyttä Live Chatin kautta tai tutustua asiakasyhteisöömme.