Podcastien seuranta Meltwaterissa

Olemme äskettäin laajentaneet yhteistyötämme TV Eyesin kanssa sisältämään podcast-sisällön.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Podcast Monitoring on maksullinen lisäosa. Jos haluat lisätietoja tämän lähdetyypin lisäämisestä, ota yhteyttä tilivastaavaasi.

Suosituimmat podcastimme ovat peräisin Yhdysvaltojen suurimmasta podcast-hakemistosta. Tuhansia uusia jaksoja lisätään päivittäin käytettäväksi hakuihin.

Käytössäsi on noin 25 000 podcastia, ja määrä kasvaa jatkuvasti (90 % yhdysvaltalaisia, 10 % kansainvälisiä). Näihin kuuluu 16 kieltä ja murretta, mukaan lukien englanti, ranska, espanja, saksa ja italia. Voit tarkistaa tietyt lähteet Apple Podcast -hakemistosta.

Tämä opas kattaa

Podcast-kohtaisen haun rakentaminen

Podcast-haun rakentaminen on samanlaista kuin sosiaalisen median tai toimituksellisen haun rakentaminen, mutta siihen liittyy on muutamia yksityiskohtia, jotka on pidettävä mielessä.

Voit luoda podcast-kohtaisen haun seuraavasti:

1. Valitse vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista kohtaa Explore

2. Napsauta kohtaa Luo tarkennetun haun alta

3. Lisää hakusana käyttäen avainsanoja tai lauseita, joita haluat seurata Podcastit-osiossa

4. Valitse Lähdetyyppi Suodatin-siirtymispalkista

5. Klikkaa Podcast

6. Valitse Haku.

7. Napsauta Tallenna

Saatavilla olevat katsaukset

Jos seuraat podcasteja, sinulla on käytössäsi seuraavat tiedot:

• Podcastin otsikko

• Podcastin julkaisupäivä

• Podcastin kuvaus

• Linkki lähteeseen

• Linkki audiotiedostoon

• Podcastin kesto

• Tarkka avainsanan maininta ja toisto

💡 Vinkki

Tarvitsetko lisää apua? Voit ottaa meihin yhteyttä Live Chatin kautta tai tutustua asiakasyhteisöömme.