Julkaise: Instagram-kuvien merkitseminen
Päivitetty yli viikko sitten

Henkilöiden ja tuotteiden merkitseminen Instagram-kuviin.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Mikä se on?

Merkitse ihmisiä ja tuotteita Instagram-kuvajulkaisuihin!

• Henkilöiden merkitseminen - Merkitse tuotemerkkejä, julkkiksia ja vaikuttajia tai anna UGC-hyvitystä valokuvatunnisteiden kautta suoraan Engagesta.

• Tuotteiden merkitseminen - Merkitse tuotteet suoraan Instagram-tuotekaupastasi.

Miten se toimii? (Vaiheittainen opas)

1. Siirry vasemmanpuoleisen navigointipalkin kohtaan Engage

2. Valitse Julkaise

3. Klikkaa oikeassa yläkulmassa Luo

4. Valitse Julkaisu

5. Lisää Valitse sometilit -osiossa Instagram-tili(t), jolle haluat tehdä julkaisun

6. Napsauta Lisää resurssi -vaihtoehtoa Yleinen julkaisutyökalu -osiossa.

7. Lataa kuva

8. Kun olet ladannut kuvan, napsauta Muokkaa Instagram-kohtaisessa julkaisujen muokkaustyökalussa, joka löytyy näytön oikeasta reunasta Julkaisun esikatselu -kohdasta.

9. Valitse avattava Instagram-tunnisteet pudotusvalikko

10. Napsauta nähdäksesi jokaisen merkintäkelpoisen kuvan pikkukuvan ja käytetyt henkilömerkinnät. Valitse Lisää Instagram-merkintöjä.

Ihmisten merkitseminen

Jos haluat merkitä ihmisiä, suorita ensin edellä mainitut vaiheet 1-10 ja sitten seuraavat vaiheet:

1. Uudessa 'Lisää Instagram-merkintöjä' -moduulissa on kaksi pääosaa: Kuvagallerianäkymä ja Merkintäluettelo

1. Kuvagallerianäkymä (ylhäällä)

• Avaa merkintälaatikko napsauttamalla kuvan tiettyä aluetta

• Merkinnät lisätään juuri siihen pikseliin, joka on valittu

• Kirjoita sen Instagram-tilin tarkka nimi, jonka haluat merkitä. Tilin hakuruutu näyttää vain tarkat osumat

• Tilit, jotka eivät palauta tarkkaa vastaavuutta, sisältävät Näytä tili -vaihtoehdon, jolla voit tarkastella kahvaa natiivissa Instagramissa.

• Siirry seuraavaan liitetiedostoon napsauttamalla kuvan vasenta/oikeaa nuolta

• Yksittäiseen julkaisuun voidaan lisätä enintään 20 yksilöllistä henkilömerkintää

2. Merkintäluettelo (alla)

• Kun kuvaan lisätään merkintöjä, ne näkyvät kuvan alla olevassa Henkilömerkinnät-osiossa

• Poista merkintä napsauttamalla X

Tuotteiden merkitseminen

Suorita ensin vaiheet 1-10 ja suorita sitten seuraavat vaiheet, kun haluat merkitä tuotteen:

1. Uudessa 'Lisää Instagram-merkintöjä' -moduulissa on kaksi pääosaa: Kuvagallerianäkymä ja Merkintäluettelo

• Kuvagallerianäkymä (ylhäällä)

• Avaa merkintäruutu napsauttamalla kuvan tiettyä aluetta.

• Luettelo Instagram-kaupassasi saatavilla olevista luetteloista tulee näkyviin.

• Luettelot on luotava ja täytettävä Instagramin kautta.

• Jos Meltwaterissa ei ole luetteloita, varmista, että Instagram-kauppaan on linkitetty aktiivinen luettelo.

• Napsauta luetteloa nähdäksesi luetteloon sisältyvät tuotteet.

• Tuotteet tulee lisätä luetteloihin Instagramin kautta.

• Jos tuotteita ei ole näkyvissä, varmista, että valitussa luettelossa on aktiivisia tuotteita.

• Hakutoiminnolla voi etsiä tuotteita tarkan tuotenimen tai sisältötunnuksen perusteella

• Valitse tuote, jonka haluat merkitä.

• Kirjanmerkit lisätään tarkkaan valittuun pikseliin.

• Siirry seuraavaan liitettyyn kuvaan napsauttamalla kuvan vasenta/oikeaa nuolta.

• Yhteen julkaisuun voidaan lisätä yhteensä enintään 20 yksilöllistä kirjanmerkkiä (ihmiset + tuote)

• Merkintäluettelo (alla)

• Kun kuvaan lisätään kirjanmerkkejä, ne näkyvät kuvan alla olevassa Tuotekirjanmerkit-osiossa.

• Poista kirjanmerkki napsauttamalla X-merkkiä.

FAQ

Kysymys: Mitä Instagram-tilejä voidaan merkitä merkinnällä "Ihmiset"?

Kun etsit Henkilömerkintöjä, Instagramin API näyttää vain hakusanojen tarkat osumat. Jos haluat esimerkiksi merkitä Niken, sinun on kirjoitettava koko tilin nimi (Nike) löytääksesi ja valitaksesi oikean tilin.

K: Onko eri tilityypeillä erilaiset säännöt henkilöiden merkitsemistä varten?

Kyllä, Creator- ja Business-tilien, julkisten tilien ja yksityisten tilien välillä on eroavaisuuksia

• Creator- ja Business-tilitnäytetään henkilömerkitsemisen pudotusvalikossa kuvan kera

• Creator- ja Business-tilien asetukset eivät välttämättä salli henkilömerkitsemistä, jolloin kaikki julkaisut, joissa yritetään merkitä kyseinen tili, epäonnistuvat.

• Julkiset henkilökohtaiset tilit eivät näy vaihtoehtona henkilömerkitsemisen avattavassa kentässä. Nämä tilit voidaan kuitenkin silti merkitä.

• Tilit, jotka eivät näytä tarkkoja osumia, sisältävät Näytä tili -vaihtoehdon, jolla voi tarkastella tiliä suoraan Instagramista käsin.

• Henkilökohtaisten tilien asetukset eivät välttämättä salli henkilömerkitsemistä, jolloin kaikki julkaisut, joissa yritetään merkitä kyseinen tili, epäonnistuvat.

• Yksityisiä henkilökohtaisia Instagram-tilejä ei voi merkitä, vaikka tilit seuraisivat toisiaan.