Kuinka käyttää: Työtilat

Virtaviivaista tilin organisointia, voimaannuta globaaleja tiimejä ja vähennä monimutkaisuutta kohdennetumman haun ja raportoinnin avulla.

Whitney W. avatar
Tekijä: Whitney W.
Päivitetty yli viikko sitten

Työtilat on toiminto, joka on suunniteltu yksinkertaistamaan suurempien tilien hallintaa. Voit erotella käyttäjät ja haut omiin tiimeihin johdonmukaisuuden ja organisoinnin varmistamiseksi. Maailmanlaajuiset tiimit ja yritystiimit hyötyvät Työtiloista, mutta myös pienemmät tiimit voivat hyötyä niistä.

Huomautus: Jos sinulla ei ole pääsyä Työtiloihin, ota yhteyttä Meltwaterin edustajaan.

Työtiloihin liittyviä toimintoja ovat muun muassa: Haut, hälytykset, monitoroinnin näyttökerrat, kirjanmerkit, monitoroidut (ansaitut) someyhteydet ja dashboardit.

Miten se toimii?

1. Kun sinulla on käyttöoikeus, siirry Työtilat-toimintoon vasemmanpuoleisessa navigaattorissa Tili-kohdassa.

2. Tämä käynnistää Työtilojen määritystyökalun.Aloita napsauttamalla ”Lisää työtila”

3. Lisää seuraavaksi jäseniä valitsemalla "Päivitä jäsenet". Käyttäjät voivat olla useissa työtiloissa, yhdessä työtilassa tai ei missään. Käyttäjät, joita ei ole lisätty mihinkään työtilaan, näkevät kaikki tilillä olevat resurssit. Käyttäjät, jotka on lisätty yhteen tai useampaan työtilaan, näkevät vain ne resurssit, jotka ovat siinä työtilassa, jota he käyttävät aktiivisesti.

4. Siirry seuraavaksi sovelluksen muihin osioihin lisätäksesi työtilaan Explore-hakuja, kirjanmerkkejä, monitoroituja (ansaittuja) yhteyksiä, monitoroinnin näyttökertoja ja dashboardeja.Työtilassa luodut uudet haut, dashboardit tai muut resurssit näkyvät vain kyseisessä työtilassa. Ne voidaan jakaa muihin työtiloihin tämän määritystyökalun avulla.

Huomaa: Explore-välilehdellä on neljä resurssityyppiä, joista voit valita: Haku, Mukautettavat kategoriat, Suodatinjoukot ja Kirjoittajaluettelot. Nämä resurssit voidaan jakaa tai niiden jakaminen voidaan peruuttaa vaihtopainikkeella. Jaetut resurssit ovat kaikkien käyttäjien käytettävissä missä tahansa työtilassa, jotta he voivat tarkastella ja käyttää niitä. Jakamattomia resursseja voidaan nähdä ja käyttää vain siinä työtilassa, jossa ne on luotu.

5. Kun olet luonut muutaman työtilan, voit vaihtaa niiden välillä työtilan vaihtajalla, joka löytyy yrityksen vaihtajan alapuolella navigointipalkin oikeassa yläkulmassa. Huomaa, että työtilan vaihtopainike näkyy vain, jos käyttäjä on useammassa kuin yhdessä työtilassa:

UKK:

K: Miten saan pääsyn työtiloihin?

V: Ota yhteyttä Meltwater-tilisi edustajaan.

K: Miten varmistan, että saan parhaan hyödyn irti Työtiloista?

V: Työtilat auttavat sinua jakamaan organisaatiosi tiimeihin tai ryhmiin, joilla on samankaltainen toiminta-alue, poistamaan ylimääräisen sekamelskan ja mahdollistamaan vahvemman asiakaskeskeisyyden.

• Esimerkkejä: Työtiloja voidaan luoda osastojen mukaan, kuten viestintä, markkinointi, pääkonttori, tutkimus, koulutus tai talous.

• Työtiloja voidaan jakaa myös toimiston asiakkaiden mukaan (Coke, Nike, Pepsi, Taylor Swift).

• Vaihtoehtoisesti jako voidaan tehdä maantieteellisesti (Pohjoinen, Yhdysvallat, Kanada, Etelä, Yhdistynyt kuningaskunta jne.).

K: Kuka voi nähdä työtilaan lisätyn sisällön (haut tai dashboardit, tunnisteet jne.)?

V: Jos resurssi (kuten haku) siirretään työtilaan, kyseisen työtilan käyttäjät voivat tarkastella hakua. Sitä voivat tarkastella myös käyttäjät, jotka eivät ole missään työtilassa.

K. Voiko kuka tahansa käyttää työtilojen määritystyökalua?

V: Ei. Ainoat käyttäjät, jotka voivat luoda/hallita/poistaa työtiloja, ovat käyttäjät, joilla on Käyttäjien hallinta - Ylläpitäjän oikeudet. Henkilöt, joilla on Käyttäjien hallinta - Katsoja tai Ei pääsyä -oikeudet, eivät voi määrittää työtiloja.