Resurssikirjasto: Löydä sisältöä - Kuinka Löydä-osiota käytetään käyttäjän tuottaman sisällön (UGC) etsimiseen ja käyttämiseen
Resurssikirjasto: Löydä sisältöä - Kuinka Löydä-osiota käytetään käyttäjän tuottaman sisällön (UGC) etsimiseen ja käyttämiseen

Tämän artikkelin tarkoituksena on auttaa sinua Löydä sisältöä -osion, Engagen UGC-ratkaisun, käytössä.

Robert B. avatar
Tekijä: Robert B.
Päivitetty yli viikko sitten

Tutustu sisältöön

Löydä sisältöä -toiminto on saatavilla resurssikirjastossa Engage-asiakkaille.Löydä sisältöä -toiminnon avulla voit hakea ja löytää käyttäjien luomaa sisältöä (UGC) tallennettujen Explore*-hakujen avulla. Sekä sisältömediaa että tekstiä voidaan sitten käyttää Julkaise-kohdassa sisällön ideointiin.

*Sinulla on oltava myös Explore-lisenssi ja vähintään yksi tallennettu haku, jotta Löydä sisältöä -toiminto toimii.

Lue lisää Löydä sisältöä- ja Käyttäjien luoman sisällön käytöstä alla olevista osioista:

Kuinka käyttää Resurssikirjaston Löydä sisältöä -toimintoa käyttäjien tuottaman sisällön löytämiseen ja tallentamiseen

1. Siirry kohtaan Engage, resurssikirjasto.Täältä löydät uuden Löydä sisältöä -osion oikeasta yläkulmasta.

HUOMAUTUS: Löydä sisältöä toimii Exploren avulla, ja se vaatii sekä Explore-lisenssin että tallennetun haun toimiakseen.

2. Valitse haku tallennettujen Explore-hakujen luettelosta.

3. Löydä sisältöä -sivu latautuu ja näyttää valittuun hakuun liittyvät sisältökortit.

• UGC-kortit lajitellaan osallistumisen kokonaismäärän mukaan alenevassa järjestyksessä.

• Löydä sisältöä -sivun UGC sisältää seuraavat lähteet:

• Sosiaaliset verkostot - Facebook, Instagram, Linkedin, Pinterest, Tiktok, Twitter ja Youtube.

• Toimituksellinen

• Blogit

4. Käytä UGC-kortin Lisää kirjastoon -painiketta tallentaaksesi kyseisen sisällön resurssikirjastoon.

5. Anna tallennetulle sisällölle nimi, valitse kansio ja valitse Lisää kirjastoon.

Monikuvaiset julkaisut tallennetaan yksittäisinä resurssikirjaston kohteina.

• Eli: Facebook-julkaisu, jossa on kaksi kuvaa nimeltä Koira, palaa kahtena kohteena resurssikirjastoon - koira (1) ja koira (2)

Käyttäjien tuottaman sisällön (UGC) käyttäminen resurssikirjastossa

• Kun UGC-sisältö on tallennettu resurssikirjastoon, sitä voi tarkastella joko luettelonäkymässä, gallerianäkymässä tai käyttäjäsisällön tiedot -näkymässä.

• Luettelonäkymässä Tyyppi-sarakkeessa lukee Käyttäjäsisältö.

• Sekä valikoimanäkymässä että käyttäjän sisältötietojen näkymässä kuviin lisätään Käyttäjän sisältö -ruutu.

• Kun olet valinnut tallennetun UGC:n tai napsauttanut sitä, voit tarkastella Käyttäjäsisällön tiedot -näkymää alla esitetyllä tavalla.

• Vasen puoli:

• Otsikko: alkuperäinen nimi, joka annettiin resurssikirjastoon lisäämisen yhteydessä (muokattavissa)

• Kuvaus: esitäytetty seuraavilla tiedoilla (muokattavissa)

• Sisällöntuottaja: {social author}

• Lähde: {native channel} {message type} / {timestamp}

• URL: {native post URL}

• Kansio: alun perin määritetty resurssikirjastoon lisäämisen yhteydessä (muokattavissa)

• Alkuperäinen sisällöntuottaja:

• Näytä somesisällöntuottajan nimi

• Mainitse sisällöntuottaja -valintaruutu

• Oletusarvo on valittu

• Jos valinta poistetaan, mainintatiedot poistetaan julkaisun tekstistä ja näkyviin tulee varoitusbanneri, joka kehottaa mainitsemiseen

• Lisätietoja-linkki

• Sisältää oikeudellisten tietojen ponnahdusikkunan

• Resurssin tiedot

• Muokattu päivämäärä

• Luonut

• Oikea puoli:

• UGC-julkaisuun liittyvä media

• Napsauta mediaa avataksesi gallerianäkymän

• Julkaisun teksti

• Ellei Mainitse sisällöntuottaja -valintaruudusta ole poistettu merkintää, alareunaan lisätään seuraava teksti:

• Sisällöntuottaja: {social author}

• Lähde: {native channel} {message type} / {timestamp}

• URL: {native post URL}

UGC-sisällön käyttäminen Julkaise-kohdassa

Nyt kun olet tallentanut Käyttäjän luoman sisällön resurssikirjastoon, voit käyttää sisältöä Engagen Julkaise-osiossa.

1. Siirry kohtaan Engage, Julkaise, Luo julkaisu.

2. Voit valita UGC-sisältöä, jossa on kuvia, painamalla kuvakuvaketta mediaosiosta.Käytä videoita tai gifiä varten asiaankuuluvia syötteitä.

3. Valitse Resurssikirjaston lähde liitetiedostojen valitsimessa.

• Kun UGC-kohde on valittuna, sekä media että julkaisun teksti tuodaan luontityökaluun ja mediaosioon.

• Jos useampi kuin yksi UGC-kohde valitaan, käytetään viimeksi lisättyä julkaisutekstiä.

4. Lataa UGC. Mediaa ja tekstiä voidaan mukauttaa tarpeen mukaan, mukaan lukien alkuperäisen sisällöntuottajan nimen vaihtaminen todelliseen @mention-tunnisteeseen, jos se on tiedossa.

💡 Vihje

Tarvitsetko lisää apua? Ota yhteyttä Stephanie Tamiin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen (stephanie.tam@meltwater.com) tai tutustu asiakasyhteisömme keskusteluun.