Lähetysarkisto

Vaiheittainen opas lähetyspätkien arkistointiin.

Päivitetty tällä viikolla

Jos olet globaali lähetysasiakas, sinulla on mahdollisuus muokata ja tallentaa leikkeitä, jotka ovat käytettävissä Meltwater-alustalla loputtomasti.

Arkistoidut pätkät ovat käytettävissä Kirjanmerkit-kohdassa. Voit arkistoida kaikki viimeisten 30 päivän aikana poimitut pätkät arkistokansioon. Pätkiä voidaan arkistoida LOPUTON MÄÄRÄ!

Huomautus: Lähetysarkisto-toiminto on saatavilla vain asiakkaille, joilla on lähetysten arkistointitoiminto. Ota yhteyttä tilitiimiisi, jos sinulla on kysyttävää ominaisuuksien käytöstä.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Lähetysarkisto vs. TVEyes-lataukset

Lähetysarkisto - pysyvä video- ja äänilinkki, joka tallennetaan pilveen ja jonka enimmäiskesto on 10 minuuttia, eli arkistoidut pätkät voivat olla vain 10 minuutin pituisia. Tämä voidaan lähettää sähköpostitse yrityksen sisällä.

TVeyes Direct Download - mp4-video- ja äänitiedostot toimitetaan ja tallennetaan loppukäyttäjän työpöydälle.

Lähetysleikkeen arkistointi

Voit arkistoida lähetysleikkeen seuraavasti:

1. Valitse vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista kohtaa Explore

2. Avaa olemassa oleva haku, joka sisältää lähetyslähteen tyypin, tai luo uusi haku

3. Valitse lähetysleike, jonka haluat arkistoida

4. Uusi ikkuna avautuu, napsauta Editori-välilehteä

5. Voit valita leikkeestä mukautetun osan tai arkistoida koko leikkeen 10 minuutin rajan sisällä

6. Valitse Arkistoi

7. Arkistoitu pätkä lisätään automaattisesti tilillesi lisättynä sisältönä ja merkitään kansioon nimeltä Lähetysarkisto. Tämä prosessi voi kestää muutamasta minuutista tuntiin.

8. Jos haluat tarkastella kaikkia arkistoituja leikkeitä, siirry kohtaan Sisältö

9. Valitse Kirjanmerkit ja valitse kansio nimeltä Lähetysarkisto. Voit lisätä mukautettuja kirjanmerkkejä arkistoituihin pätkiin (ja poistaa oletuskirjanmerkin).

10. Arkistoidut pätkät tallennetaan pätkän valintaa vastaavilla metatiedoilla (esim. valinnan STT), ja luokitellaan lähetyssisällöksi. Näin löydät sen uudelleen myös Explore-/lähetyshauissa.