Käyttöopas: LinkedIn-tiedot ja Exploren tarkemmat tiedot

Tässä käyttöoppaassa kerrotaan yksityiskohtaisesti, miten LinkedIn Data and Insights -palvelu yhdistetään ja miten sitä käytetään Meltwater Exploressa

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Tämän käyttöoppaan tarkoituksena on auttaa sinua yhdistämään ja käyttämään LinkedIn-integraatiota Meltwater Exploren Data and Insights -palvelussa.

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin yhdistät LinkedIn-tilisi Meltwateriin, on tärkeää varmistaa, että olet LinkedIn-yrityssivun ylläpitäjä. LinkedIn-tililläsi saatetaan tarvita lisäasetuksia asianmukaisen luvan myöntämiseksi. Meltwater ei voi vahvistaa tai päivittää näitä asetuksia, joten suosittelemme, että otat yhteyttä yrityksesi Salesforce-järjestelmänvalvojaan, joka voi avustaa käyttöoikeuksien tarkistamisessa ja muokkaamisessa tarpeen mukaan. Ilman asianmukaisia oikeuksia LinkedIn-yhteytesi ei toimi.

LinkedIn-tilisi todentaminen Meltwaterissa

• Aloita navigoimalla vasemmanpuoleisessa navigoinnissa kohtaan Tili ja valitsemalla Someyhteydet.

• Vieritä Valvotut yhteydet -kohdassa alas kolmanteen vaihtoehtoon: LinkedIn-todennus

• Valitse LinkedIn-osiosta Lisää tili .

• Kirjaudu sisään LinkedIn-tilisi kirjautumistiedoilla.

Huomautus: Sinua pyydetään kirjautumaan henkilökohtaiselle LinkedIn-tilillesi, jota käytät yrityssivusi hallintaan. Henkilökohtaisen profiilin lisääminen mahdollistaa vain somekuuntelun, eikä siihen sisälly yksittäisten tietojen julkaisemista tai seurantaa.

• Tämä kehottaa sinua kirjautumaan sisään henkilökohtaisella LinkedIn-profiilillasi, joka on yhdistetty yritysprofiileihisi.

• Kun olet kirjautunut sisään henkilökohtaisilla LinkedIn-tunnuksillasi, näyttöön tulee valtuutusviesti. Valitse Salli.

• Valitse sivu, johon haluat muodostaa yhteyden, ja napsauta Tallenna.

Kun profiilisi on yhdistetty, se näytetään Someyhteydet-sivulla. Huomaa voimassaolon päättymispäivä, jolloin profiili on todennettava uudelleen toiminnan jatkamiseksi. Turvallisuuden vuoksi LinkedIn-yhteydet Meltwateriin kestävät 1 vuoden (365 päivää).

Kun LinkedIn-yhteys on päättymässä, saat useita hälytyksiä sovelluksen sisällä ja sähköpostitse. Ilmoitukset lähetetään 10 päivää, 5 päivää ja 1 päivä ennen vanhentumispäivää sekä vanhentumispäivänä. Voit uusia liittymäsi milloin tahansa ennen sen päättymistä.

Avainsanojen lisääminen LinkedIn-seurantaan

Kun olet yhdistänyt LinkedIn-tilisi Meltwateriin, sinun on tunnistettava ja määriteltävä avainsanat, joita haluat seurata.

Voit seurata enintään 10 avainsanaa todennettua LinkedIn-käyttäjää kohden Meltwaterissa (esim. 5 käyttäjää x 10 avainsanaa = 50 seurattua avainsanaa). Kun asetat avainsanoja LinkedInissä, muista kuitenkin, että voit käyttää enintään 3 sanaa kullekin avainsanalle. Se saattaa tuntua yksinkertaiselta, mutta kulissien takana tapahtuu enemmän. LinkedIn käyttää CNF-merkintää avainsanojesi ymmärtämiseen.

Pilkotaanpa tämä palasiksi: jos sinulla on kolme yhden sanan avainsanaa, kuten ”kissa,” ”koira,” ja ”lintu,” LinkedIn ymmärtää sen seuraavasti: ”kissa tai koira tai lintu.” Mutta jos sisällytät kahden sanan avainsanan, kuten ”iso kissa,” homma muuttuu monimutkaisemmaksi. LinkedIn nimittäin tulkitsee sen ”kissa tai koira tai (iso ja kissa)”. Tämä monimutkaisuus kasvaa eksponentiaalisesti jokaisen monisanaisen avainsanan myötä.

Joten vaikka yksi tai kaksi monisanaista avainsanaa voivat toimia hyvin, enimmäkseen monisanaisten avainsanojen käyttö voi saavuttaa LinkedInin rajan nopeammin. Siksi on tärkeää pitää avainsanat yksinkertaisina ja ytimekkäinä.

Huomautus: LinkedInistä saamamme tulokset ovat otantaan perustuvia, eli et näe kaikkia valitsemasi avainsanat sisältäviä julkaisuja.

Voit lisätä LinkedIn-avainsanoja seuraavasti:

1. Napsauta plus + symbolia Avainsanat-sarakkeen alla.

2. Kirjoita vastaavaan ponnahdusikkunaan erikseen avainsana(t), jo(i)ta haluat seurata, ja napsauta Lisää.

• Voit nähdä, kuinka monta avainsanaa tällä hetkellä seuraat Someyhteydet-sivulta, ja voit muokata tätä avainsanaluetteloa milloin tahansa lisäämällä uusia avainsanoja tai napsauttamalla avainsanan vieressä olevaa roskakoria poistaaksesi sen.

Ehdotuksia avainsanoista, joita saatat haluta valvoa:

• Brändinimesi

• Kampanjat

• Lähettiläät

• Kilpailijat

• Toimialan aiheet

Avainsanat aloittavat seurannan syöttämisestä eteenpäin. Se tarkoittaa, että ne alkavat seurata vasta, kun syötät ne, eikä takautumaa ole saatavilla. Lisää siis avainsanat mahdollisimman aikaisin.

Vinkkejä:

Varmista, että kaikki avainsanat, jotka lisäät, sisältyvät myös hakusanoihisi, jotta näet varmasti kaiken LinkedInistä tulevan sisällön. Aina kun sinun on lisättävä uusia avainsanoja, sinun on tehtävä se sekä someyhteyksissä että hauissa.

Huomautus: LinkedIn tukee tällä hetkellä vain englanninkielisiä merkkejä avainsanoissa. Vältä lisäksi käyttämästä täytesanoja, kuten ja, yms, jne.

LinkedInin käyttäminen lähteenä Exploressa

Exploressa LinkedIn-tulokset näkyvät automaattisesti kaikkien muiden lähteiden rinnalla, ellei toisin määritetä.

LinkedIn näkyy omana lähteenään Lähdetyyppi -suodattimessa.

LinkedIn-tulokset näkyvät sisältövirrassa LinkedIn-logolla .

Jokaisessa tuloksessa esiintyvä seurattu avainsana korostetaan vaaleanpunaisella, ja se näkyy myös tuloksen vasemmassa alareunassa.

LinkedInin toimittamien käyttäjätietojen tietosuojarajoitusten vuoksi demografisia tietoja, kuten käyttäjätunnuksia, ei sisällytetä tuloksiin.

Muut Exploren välilehdet ja työkalut toimivat odotetusti, kun otetaan huomioon niiden kanavakohtaiset rajoitukset.

LinkedIn-tulokset sisällytetään muihin Meltwaterin sovellettaviin alueisiin, kuten:

• Monitoroi

• Dashboardit

• Älykkäät hälytykset, mukaan lukien integraatiot

• Uutiskirje

• Raportit: Uutistiivistelmä ja somekatsaukset

• Meltwater-mobiilisovellus

Huomautus: Kaikki jatkuva LinkedIn-sisältö on saatavilla 90 päivän ajan.

💡 Vihje

Tarvitsetko lisää apua? Ota meihin yhteyttä Live Chatin kautta tai tutustu asiakasyhteisöömme.

Saat vastauksia ja apua Meltwaterin tuesta ja yhteisön asiantuntijoilta.