HQ Dashboard ja raportit

Vertaile yhdellä silmäyksellä kaikkien Klear-työtilojesi suorituskykymittareita.

Whitney W. avatar
Tekijä: Whitney W.
Päivitetty yli viikko sitten

Olemme ottaneet käyttöön uuden Workspace Dashboardin, joka tarjoaa näkyvyyttä kaikkien työtilojen ylimmän tason toimintaan ja mittareihin.Lisätietoja alla:

Mikä se on?

Klearin työtilojen avulla poikkitoiminnalliset tiimit voivat organisoida ja toteuttaa kampanjoita erillisissä ympäristöissä ja pysyä samalla johdonmukaisina vaikuttajatyönkulkunsa kanssa.Olemme ottaneet käyttöön uuden HQ Dashboardin, joka tarjoaa näkyvyyttä kaikkien työtilojen ylimmän tason toimintaan ja mittareihin.

Enterprise Dashboard.png

Mitä arvoa tästä on?

Kampanjoiden päivittäinen työnkulku voi olla samanlainen sekä suurissa että pienissä tiimeissä.Mutta niiden brändien ja toimistojen kohdalla, jotka tukevat useita tuotteita ja markkinoita koskevia aloitteita, seurattavia suorituskykyindikaattoreita ja hallittavia sidosryhmiä on enemmän.Tämä vaikeuttaa organisointia, suorituskyvyn vertailua ja katsausten löytämistä.HQ Dashboard pitää ylimmän tason johtajat ajan tasalla siitä, mitä kaikissa työtiloissa tapahtuu yhdellä silmäyksellä ilman, että heidän tarvitsee alkaa kaivelemaan tietoja.Tämä auttaa:

• Selvittämään, mitkä aloitteet tuottavat eniten menestystä

• Varmistamaan, että huipputason KPI:t ovat kunnossa

• Laatimaan ylimmän tason raportointia

• Selvittämään trendejä vertaamalla suorituskykyä ajan mittaan

Miten se toimii?

Visuaalisesti HQ Dashboard näyttää samalta kuin etusivun Campaign Dashboard.Sen sijaan, että arvioisit toimintaa kampanjatasolla, voit tarkastella yksittäisten työtilojen mittareita.

Enterprise Dashboard.png

Mukana olevat mittarit:

Dashboardin yläpalkki tarjoaa yhteenvedon tärkeimmistä mittareista, kuten työtilojen määrästä ja julkaisujen kokonaismäärästä, osallistumisesta, osallistumisasteesta, tavoittavuudesta, EMV:stä ja myynnistä (jos mahdollista).

• Kunkin työtilan rivi sisältää saman kyseistä työtilaa koskevan erittelyn sekä kampanjoiden ja (aktiivisten) vaikuttajien määrän.

• EMV- ja myyntitiedot näytetään/muunnetaan ensisijaisella tilillä valituksi valuutaksi.

• Oletusaikataulu näyttää toiminnan viime viikolta.Kun haluat tehdä muutoksia, valitse Aikaväli-pudotusvalikko ja valitse sieltä joko: Viime viikko, Viime kuukausi, Viime vuosineljännes, Viime vuosi tai Oletusaika (kampanja-asetuksissa määritetty aikaväli).

• Jos haluat mukauttaa näytettäviä työtiloja, määritä näkymä valitsemalla Työtilat -kohdan vieressä olevat kolme pistettä.

Kuka voi tarkastella tätä?

Työtilojen dashboard näkyy vain ensisijaisen tilin kotisivulla.Vain ensisijaisen tilin käyttäjät voivat tarkastella työtilojen dashboardia.

Esim.Jos sinulla on työtila A (ensisijainen tili), jossa on 2 käyttäjää, työtila B, jossa on 1 käyttäjä, ja työtila C, jossa on 1 käyttäjä.Vain työtila A ja sen 2 käyttäjää pääsevät työtilan dashboardiin.

Jos Työtilat-toiminto ei ole tällä hetkellä aktivoituna Klear-tililläsi ja haluat lisätietoja, ota yhteyttä tiliesi ylläpitäjään.

HQ Dashboard -raportit

Jos sinulla on pääsy HQ Dashboardiin, voit nyt luoda ja viedä korkean tason raportteja, mukaan lukien työtilan mittareita. Nämä raportit ovat muokattavissa siten, että ne sisältävät joko useiden työtilojen tai useiden kampanjoiden koostettuja mittareita.

Jos esimerkiksi käynnissä on kaksi lomapainotteista kampanjaa, joista kumpikin on eri työtilassa (yksi Iso-Britannian ja toinen Yhdysvaltojen työtilassa), voit luoda yhden koostetun raportin, joka sisältää näiden kahden kampanjan tiedot.

Miten se toimii?

Siirry Klearin etusivulla kohtaan Omat työtilat ja napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa Raportti-painiketta.

Raporttipainike avaa työtilojen kampanjaraportin ponnahdusikkunan, jossa on painike, jolla voit valita raportin joko työtilojen tai kampanjoiden vientiä varten. Huomautus: HQ Dashboard ja raporttitoiminnot näkyvät vain päätilin käyttäjille.

Työtilojen vienti:

• Valitse kampanjan oletusaikataulu, ennalta määritetyt vaihtoehdot tai mukautettu aikataulu.

• Valitse 'Valitse työtilat' -osiossa joko hakupalkin avulla tai täytetystä luettelosta ne työtilat, jotka haluat sisällyttää mukaan.

• Tehdessäsi valintoja kukin työtila korostuu valintamerkillä sen sisällyttämisen vahvistamiseksi, ja ponnahdusikkunan oikeassa yläkulmassa päivittyy, kuinka monta työtilaa olet valinnut. Voit poistaa työtilan viemällä hiiren kursorin työtilarivin päälle ja napsauttamalla x-kirjainta.

• Valitse raporttisi muoto. Pidä muokattavissa-ruudun valinta tyhjänä, jos haluat PDF-version, ja ruksaa muokattavissa-ruudun valinta, jos haluat Google Slides -version.

• Napsauta Lähetä minulle raportti. Saat päivityksen sovelluksen sisällä ja sähköpostitse, kun

raportti on valmis ladattavaksi tai tarkasteltavaksi.

• Raportti sisältää kootut suorituskykyindikaattorit ja dian kunkin työtilan parhaiten suoriutuvista julkaisuista.

Kampanjoiden vienti:

• Valitse kampanjan oletusaikataulu, ennalta määritetyt vaihtoehdot tai mukautettu aikataulu.

• Paikanna kampanjasi sisältävä työtila 'Valitse työtila' -pudotusvalikosta.

• Valitse 'Valitse kampanjat' -osiossa joko hakupalkin avulla tai täytetystä luettelosta kampanjat, jotka haluat sisällyttää.

• Kun teet valintoja, kukin kampanja korostuu valintamerkillä sen sisällyttämisen vahvistamiseksi, ja ponnahdusikkunan oikeassa yläkulmassa päivittyy valitsemiesi kampanjoiden määrä. Jos haluat poistaa kampanjan, vie hiiri kampanjarivin päälle ja napsauta x-merkkiä.

• Toista tämä prosessi siirtyäksesi työtiloissa ja valitaksesi sopivat kampanjat.

• Kun valintasi ovat valmiit, paina Lähetä minulle raportti. Saat päivityksen, kun raporttisi on valmis ladattavaksi tai katsottavaksi. Tämä sisältää koostetut suorituskykyindikaattorit, kunkin yksittäisen kampanjan tunnuslukuja korostavan dian ja kunkin kampanjan huippusisältöä kuvaavan dian.

Huomautus: Raporttiin voi sisällyttää rajattomasti työtiloja tai kampanjoita. Mitä enemmän tietoja kuitenkin sisällytät, sitä kauemmin raportin luominen kestää.