Kuinka ajoittaa Instagram-tarinoita vain verkon kautta

Julkaise Instagram-tarinoita suoraan Meltwaterin verkkoalustalta.

Whitney W. avatar
Tekijä: Whitney W.
Päivitetty yli viikko sitten

Ennen elokuuta 2023 muistat ehkä, että Instagram-tarinoiden ajoittamiseksi piti käyttää verkkoa ja Meltwater-mobiilisovellusta yhdessä.Instagram mahdollistaa nyt tarinoiden julkaisemisen suoraan verkosta!Tämä tarkoittaa, että voit laatia, aikatauluttaa ja julkaista Instagram-tarinoita suoraan Meltwaterissa ilman Engage-mobiilisovellusta.

Huomautus: Voit edelleen aikatauluttaa Instagram-tarinoita mobiilisovelluksen työnkulun kautta, joka löytyy täältä.Tämä vaihtoehto mahdollistaa lisäominaisuuksia, kuten tarrojen, musiikin jne. lisäämisen.

Miten se toimii?

1. Napsauta Julkaise-kohdassa Luo ja valitse Julkaise tai napsauta päivää ja kellonaikaa kalenterista.

Jos haluat julkaista mobiilisovelluksen kautta, saat lisätietoja täältä.

2. Valitse yksi Instagram-profiili.Instagram ei salli tarinoiden julkaisemista useille käyttäjille samanaikaisesti.

3. Lisää yksi video tai kuva Instagram-tarinaasi, joko yleisen julkaisutyökalun tai Instagram-spesifisen julkaistyökalun kautta.Useiden mediaresurssien liittämistä kerralla ei tueta.

4. Valitse kanavakohtaisen julkaisutyökalun avattavasta Julkaistyyppi-valikosta Tarina.

1. Jos julkaisuun on valittu useampi kuin yksi Instagram-profiili tai siihen on lisätty useampi kuin yksi mediaresurssi, Tarinaa ei voi valita.

2. Instagram-tarinat eivät tue kuvauksia, yksilöllisiä linkkejä tai ensimmäisiä kommentteja.Jos käyttäjä valitsee pudotusvalikosta vaihtoehdon "tarina", kaikki näille alueille tehdyt merkinnät poistetaan.

5. Instagram-tarinoilla on tietyt kuvasuhdevaatimukset, ja käyttäjiä saatetaan kehottaa muuttamaan kuvasuhdetta.Tämä voidaan tehdä sovelluksen sisäisen kuvankäsittelyohjelman kautta.

6. Jatka tavanomaista julkaisuprosessia, jota kaikki muut kanavat noudattavat.

7. Instagram-tarinat näkyvät kalenterissa kaiken muun ajastetun sisällön rinnalla.

Mitä arvoa tästä on?

• Säästät aikaa - Sinun ei tarvitse enää julkaista Instagram-tarinoita mobiili-ilmoitusten virran kautta.Voit ajoittaa sisältösi etukäteen ja luottaa siihen, että se julkaistaan ilman muita toimenpiteitä.

• Pysyt ajan tasalla ja edistät brändisi tavoittavuutta tapaamalla fanejasi julkaisutyypeissä, joita he katsovat ja joiden kanssa he ovat eniten tekemisissä, Instagram-tarinoissa.