Engage: ChatGPT-pohjaisen tekoälykuvageneraattorin DALL-E:n käyttäminen
Engage: ChatGPT-pohjaisen tekoälykuvageneraattorin DALL-E:n käyttäminen

Luo ainutlaatuisia tekoälyllä luotuja kuvia Engagessa Median latausohjelman avulla osioissa Julkaise, Resurssikirjasto ja Keskustelut.

Whitney W. avatar
Tekijä: Whitney W.
Päivitetty yli viikko sitten

Käytä DALL-E:a, GPT-3-pohjaista tekoälykuvageneraattoria medialatausohjelmassa Julkaise-osiossa, resurssikirjastossa ja keskusteluissa Engagessa luodaksesi ainutlaatuisia kuvia!

Mikä se on?

Uusi mahdollisuus luoda ainutlaatuisia tekoälyn luomia kuvia Engagessa medialatausohjelman kautta! OpenAI:n ChatGPT-teknologian avulla toimiva DALL-E luo käyttäjän syöttämän tekstin perusteella välittömästi ainutlaatuisia kuvia.

Mitä arvoa tästä on?

DALL-E voi olla korvaamaton apuväline sisällön luomisprosessin aikana, sillä sen avulla voit tehdä seuraavaa:

• Voit luoda omaperäisiä julkaisuja, jotka osallistavat yleisöä - Alkuperäiset kuvat osallistavat todennäköisemmin yleisöä ja herättävät positiivisempia brändivaikutelmia kuin valmiit kuvituskuvat.

• Voit luoda paljon vaikuttavaa sisältöä - DALL-E-kuvageneraattori toimii tiimisi jatkeena ja luo kuvia sekunneissa, mikä auttaa tiimejä luomaan paljon vaikuttavaa sisältöä.

• Voit säästää kustannuksia ja nopeuttaa luovaa prosessia - Lähes 40 prosenttia Meltwaterin asiakkaista ulkoistaa sisällöntuotannon rajallisten resurssien vuoksi. DALL-E-kuvageneraattori auttaa tiimejä säästämään kustannuksia ja nopeuttamaan luovaa prosessia pitämällä suuremman osan tarvittavasta työstä yrityksen sisällä.

• Voit poistaa luovuuden esteet ja rajoitukset - Kun luovuus on jumiutunut, DALL-E-kuvageneraattori tarjoaa tarvittavaa inspiraatiota. Sinun ei enää tarvitse omata luovia taitoja, kuten kuvasuunnittelua, luodaksesi ainutlaatuisia ja kiinnostavia kuvia. Kuka tahansa voi luoda ainutlaatuisia ja kiinnostavia kuvia syöttämällä vain tekstiä kuvageneraattorille.

Miten se toimii?

DALL-E:een pääsee käsiksi median latausohjelman kautta, joka löytyy Julkaise-, resurssikirjasto- ja Keskustelut-osioista.

Julkaise

• Napsauta Julkaise-osiosta Lisää resurssi -painiketta:

Resurssikirjasto

• Napsauta resurssikirjastossa kirjaston etusivun tai kansion kautta Lisää resurssi -painiketta:

Keskustelut

• Napsauta keskusteluissa Lisää-painiketta, kun lisäät kommentin tai vastauksen, ja valitse sitten Lisää resurssi (käytettävissä vain Facebookissa, LinkedInissä ja Twitterissä):

Kun olet avannut median latausohjelman, DALL-E ilmestyy uudeksi vaihtoehdoksi vasemmanpuoleisessa lähteenvalitsimessa, jonka tunnistaa OpenAI:n logosta.

• Napsauta DALL-E- vaihtoehtoa avataksesi tekstiruudun:

• Kirjoita teksti (enintään 400 merkkiä) kuvalle, jonka haluat luoda. Se voi olla niin tarkka tai laaja kehote/teksti kuin haluat. Napsauta sitten Luo kuvia.

• DALL-E luo enintään yhdeksän kuvaa , jotka vastaavat antamaasi tekstiä.

• Nyt voit valita haluamasi kuvan (kuvat) kunkin kuvan vasemmassa yläkulmassa olevan valintaruudun avulla tai muokata alkuperäistä annettua kehotetta/tekstiä oikealla olevasta laatikosta ja valita Luo kuvat uudelleen saadaksesi uusia kuvia.