Automatisoitu seulonta Rekrytoi-osiossa

Määritä automaattiset säännöt vaikuttajahakemusten tarkistamisen nopeuttamiseksi.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Rekrytointipyrkimysten laajentuessa seulontaan käytettävä aika voi kasvaa nopeasti. Haluat löytää brändillesi parhaat vaikuttajat, mutta sinulla ei myöskään ole aikaa käydä läpi satoja hakemuksia yksi kerrallaan. Tämän prosessin sujuvoittamiseksi olemme luoneet Recruitiin uuden joukon tarkistusten automatisointisääntöjä.

Mitä uutta?

Rekrytointiautomaatio tuo mahdollisuuden laatia sääntöjä, joiden avulla voi hallinnoida massatarkastuksia. Näin voit vähentää vireillä olevien hakijoiden ruuhkaa ja nopeuttaa samalla aikaa, joka kuluu asianomaisten sisällöntuottajien kanssa toteutukseen. Rekrytointiautomaation avulla voit asettaa halutun vaihteluvälin vaikuttavuuspistemäärälle tai seuraajamäärälle muuttaaksesi vireillä olevan hakijan tilan automaattisesti hyväksytyksi tai hylätyksi. Hyväksymis- ja hylkäysautomatiikat ovat erillisiä, joten voit ottaa käyttöön molemmat tai vain toisen haluamasi mukaan.

Uusi automaatiotoiminto ei lopu tähän. Olemme myös sisällyttäneet mukaan vaihtoehtoja nopeuttaa koko rekrytointityönkulkua automaattisilla seurantatoiminnoilla. Jos vaikuttaja täyttää haluamasi kriteerit, voit myös määrittää toimintoja, kuten kirjanmerkin lisäämisen, kampanjaan lisäämisen ja/tai hyväksymis-/hylkäyssähköpostin lähettämisen.

Rekrytointiautomaation määrittäminen

Napsauta Recruitista hakulomaketta, johon haluat soveltaa sääntöjä, ja valitse Automaatio-painike. Määritä sitten asetuksesi "Aseta rekrytoinnin automaatiosäännöt" -ponnahdusikkunasta.

Määritä hyväksynnän/hylkäämisen automaatiot:

• Vaihda Hyväksy ja/tai Hylkää hakijat -painikkeisiin sen mukaan, mitä sääntöjä haluat asettaa

• Valitse mittari määrittääksesi ehtosi. Vaihtoehtoja ovat: Vaikutuspisteet, Instagram-seuraajat, Facebook-seuraajat tai seuraajat millä tahansa näistä tietyistä alustoista. Huomautus: Voit valita vain yhden mittarin hyväksymis-/hylkäämissääntöä kohti.

• Syötä vähimmäis- ja enimmäisarvot. Sinun on sisällytettävä vähintään yksi arvo, joka on suurempi kuin 0.

Määritä automaation seurantatoiminnot: Jos et halua määrittää seurantatoimintoa, jätä kyseinen osa tyhjäksi.

Lisää tunniste(et):

• Tämän osion vieressä olevan pudotusvalikon avulla voit valita olemassa olevista kirjanmerkeistä ja/tai käyttää +Lisää uusi kirjanmerkki -painiketta uuden kirjanmerkin luomiseksi tästä näkymästä.

• Vinkki: Suosittelemme, että hyväksytyt hakemukset merkitään aina yhdellä tai kahdella tunnisteella, jotta niiden suodattaminen ja lajittelu olisi helppoa (esim. Rekrytointi – hyväksytty, kesäkampanja)

Lisää kampanjaan (vain hyväksynnän työnkulussa):

• Valitse avattavasta valikosta oikea aktiivinen kampanja, johon haluat lisätä hyväksyttyjä jäseniä.

• Huomautus: Jos olet jo saavuttanut hallinnoitujen vaikuttajien kiintiösi, uudet hakijat hyväksytään, mutta niitä ei lisätä kampanjaan. Katso edellä oleva merkintävinkki!

Lähetä hyväksyntä-/hylkäyssähköposteja:

• Valitse olemassa oleva sähköpostimalli. (Huomautus: Et voi luoda uutta mallia tästä näkymästä)

• Määritä sopiva Lähettäjä -sähköpostiosoite. Huomautus: Sinun on yhdistettävä oma sähköpostiosoitteesi käyttääksesi tätä toimintoa. Et voi lähettää Klear-sähköpostiosoitteesta.

• Hyväksyntä- ja hylkäyssähköpostit lähetetään kaksi-kolme päivää hakemuksen päivämäärän jälkeen.

Kun valintasi ovat valmiit, paina Tallenna . Tämän jälkeen hakemuslomakkeessa näkyy Seulonta-automaatio aktiivinen -banneri, joka vahvistaa, että säännöt ovat aktiivisia.