Mukautetut aloitussivut Rekrytoi-osiossa

Luo mukautettu aloitussivu Klearissa ja upota se suoraan verkkosivustollesi.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Onnistuneita kampanjoita syntyy, kun teet yhteistyötä sellaisten vaikuttajien ja sisällöntuottajien kanssa, joilla on aito yhteys brändisi kanssa. Mutta parhaiden sopivien löytäminen ja rekrytointi on prosessi, joka vie aikaa ja kärsivällisyyttä. Kun skaalaat yritystäsi, tarvitset strategian, joka auttaa sinua keskittämään huomiosi kumppanuudesta kiinnostuneisiin vaikuttajiin käyttämättä kaikkia resurssejasi.

Mukautettujen aloitussivujen luominen

Käytä jaettavissa olevilla aloitussivuilla olevia hakulomakkeita löytääksesi ja rekrytoidaksesi nykyisestä yhteisöstäsi uusia vaikuttajia, brändin puolestapuhujia ja verkkosivuston kävijöitä. Rakenna Recruit-aloitussivu mallien avulla, tai luo oma helppokäyttöisillä osioilla. Lataa brändi- tai tuotekuvia ja sisällytä ainutlaatuinen kopio esittelemään vaikuttajaohjelmaasi tai tulevaa kampanjaasi.

Aloittaminen:

Luo laskeutumissivu viidessä helpossa vaiheessa. Valitse Klearin Rekrytointi-moduulista +Hakemuslomake-painike ja valitse Laskeutumissivu -vaihtoehto aloittaaksesi.

Vaihe 1: Valitse malli tai aloita alusta

Saatavilla on neljä mallia - Moderni, Minimaalinen, Kompakti tai Aloita tyhjästä. Suosittelemme Moderni-mallia, koska sen sivujen ulkoasu on helppokäyttöinen ja selkeä. Voit säätää Ammattimainen- ja Minimaalinen-malleja ja lisätä lisäosioita.

Huomautus: Kompakti-malli käyttää vanhaa hakulomakkeen rakentajaa, eikä sitä voi mukauttaa Rekrytoinnin uusilla osioilla.

Rekrytoinnin uusi muokkaustyökalu - moderni malli.png

Vaihe 2: Lataa sisältösi

Sivun ulkoasua muuttavat viisi osiotyyppivaihtoehtoa: Kansikuva, Teksti, Perus, Galleria ja Toimintakutsu.

• Valitse avattavasta valikosta osiotyyppi ja päivitä kuhunkin osioon tarvittaessa sopiva teksti, kuvat, taustaväri ja toimintakutsu (CTA).

Huomautus: Galleria-osiossa sinun ei tarvitse ladata kuvia jokaiselle neljälle paikkamerkille. Voit lisätä vähemmän, ja sivu mukauttaa suunnittelua automaattisesti. Muista vain poistaa kaikki kuvatekstikentässä oleva teksti.

• Toista tämä prosessi täyttääksesi kaikki muut osiot, jotka haluat sisällyttää sivullesi. Voit vapaasti lisätä tai poistaa osioita valmiista malleista sinulle parhaiten sopivan muodon mukaan.

• Kun teet päivityksiä, voit painaa Live-esikatselu -painiketta nähdäksesi, miltä sivusi näyttää työpöydällä tai mobiililaitteessa.

Rekrytoinnin uusi muokkaustyokalu-3.png

Päivitys: Kun lisäät kuvan - voit ladata kuvan valitsemalla Lisää kuva tai valitsemalla Valitse Unsplashista. Unsplash on ilmainen kuvakirjasto.

Löydät kuvan valitsemalla jonkin 18 esiasetetusta aiheesta tai käyttämällä hakupalkkia löytääksesi tiettyjä kuvia, jotka sopivat brändin tarpeisiin. Kuvan suuntaus (maisema vs. neliö) on esiasetettu siten, että se vastaa vastaavaa sisältöosiota. Valitse kuva napsauttamalla sitä, ja kuva lisätään laskeutumissivullesi.

Tutustu laskeutumissivujen osiotyyppeihin alta:

Vinkit sivun luomiseen:

• Jos haluat lihavoida tekstin minkä tahansa kappaleen tekstiruudussa, kirjoita tähti (*) ennen haluttua tekstin kohtaa ja sen jälkeen.

• Jos haluat sisällyttää luetelmakohtia kappaleen tekstiruutuun, käytä väliviivoja (-) ennen jokaista lausetta.

• Jos haluat sisällyttää sivullesi visuaalisesti interaktiivisia elementtejä, voit ladata GIF-kuvan kuvana.

Vaihe 3: Rakenna hakulomake

• Seuraa kehotteita päivittääksesi tekstisi, määrittääksesi vaikuttajilta kerättävät tiedot ja laatiaksesi hakemuskysymykset.

• Muokkaa kiitosviestin tekstiä ja otsikkoa, jonka hakijat näkevät lomakkeen lähettämisen jälkeen.

• Määritä kysymykset mukautettuina muuttujina vaikuttajan profiiliin myöhempää käyttöä varten.

Esimerkkejä kysymyksistä:

• Osoite

• Asuinmaa

• Syntymäpäivä

• Tuotemieltymykset

• Mitoitus

• Ostomieltymykset

• Miksi he ajattelevat sopivansa hyvin mukaan

• Ensisijainen sosiaalinen kanava

Rekrytoinnin uusi muokkaustyokalu-4.png

Vaihe 4: Valitse tyylisi

Valitse sopiva fontti, koko ja värit, joita voit käyttää koko aloitussivulla JA hakemuslomakkeessa.

Rekrytoinnin uusi muokkaustyokalu-5.png

Vaihe 5: Luo URL-osoite

Viimeistele aloitussivun URL-osoite siten, että se sisältää tuotemerkkisi nimen tai muun yksilöllisen tuotemerkin tunnisteen.

Kun olet valmis, paina lopuksi Tallenna viimeistelläksesi hakemuslomakkeen ja laskeutumissivun, ja aloita linkin jakaminen! Voit myös tallentaa lomakkeen ja palata siihen myöhemmin.

🪄 Ammattilaistason vinkki: Suosittelemme linkittämään Recruit-aloitussivusi sosiaalisen median kanaviin ja antamaan sosiaalisen median hallintatiimillesi linkin, jotta he voivat helposti käsitellä brändikumppanuuspyyntöjä.

Upota aloitussivusi

Nyt kun aloitussivu on luotu, voit upottaa aloitussivun suoraan verkkosivustollesi. Tämä auttaa korostamaan vaikuttajapyrkimyksiäsi ja houkuttelee lisää faneja lähettämään hakemuksia.

Kun olet luonut mukautetun aloitussivun Rekrytointi-osiossa, saat viimeisessä vaiheessa koodinpätkän ja täydelliset ohjeet asennusta varten, jotka voit sitten välittää tekniselle tiimillesi. Sinun tarvitsee vain sijoittaa tämä koodinpätkä sivulle, jolla aloitussivusi on tarkoitus näkyä. Nyt olet valmis aloittamaan rekrytoinnin.