Sisällöntuottajille: Instagram-profiilin todentaminen Klearissa
Sisällöntuottajille: Instagram-profiilin todentaminen Klearissa
Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Todentamalla Instagram-tilisi Klearissa tarjoat yhteistyökumppanina olevalle brändille reaaliaikaisia tietoja ja lisäät läpinäkyvyyttä vähentäen samalla manuaalista tietojen jakamista. Instagram-tiliäsi todentaessasi voit valita, millaisia tietoja haluat jakaa kiinnostuneiden brändikumppaneiden kanssa, ja varmistaa näin, että kumppanuutesi toimii sujuvasti ja yksityisyytesi säilyy.

Tämä artikkeli sisältää sekä vaiheittaisen oppaan että video-opetusohjelman, jonka avulla voit helposti yhdistää Instagram-tilisi Kleariin.

Oppimistavoitteet:

• Varmista, että Instagram-profiilisi on Business- tai Creator-tili.

• Instagram-tilin todentaminen Klearissa

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Varmista, että Instagram-tilisi on asetettu Business- tai Creator-tiliksi

Jotta voit todentaa tilisi, sinun on ensin varmistettava, että Instagram-tilisi on asetettu joko Creator- tai Business-tiliksi. Tämä on META:n tietosuojakäytännön mukainen toimenpide ja antaa Klearille pääsyn tilin tietoihin.

Instagram-profiilin muuttaminen Business- tai Creator-tiliksi

1. Avaa Instagram ja siirry Asetuksiin

2. Napsauta Tilityyppi ja työkalut

3. Napsauta Vaihda Professional-tiliin

4. Valitse joko Creator- tai Business-tili ja napsauta Seuraava.

5. Seuraa jäljellä olevia ohjeita muuttaaksesi tilisi henkilökohtaisesta profiilista joko Business- tai Creator-profiiliksi.

Instagram-tilisi todentaminen

Todentamisen video-opas

Todentamisen vaiheittainen opas