Dashboardit: Tietoluettelo
Päivitetty yli viikko sitten

Tietoluettelo

Seuraavat katsaukset ovat saatavilla Dashboardit-kohdassa. Lisätietoja kustakin tiedosta alla:

Mainosarvo (AVE) uutismediatyypeittäin

Näyttää valittujen syötteiden Mainosarvon (AVE) kokonaismäärän uutismediatyypeittäin eriteltynä.

Mainosarvon (AVE) trendi

Näyttää mainosarvon (AVE) valitsemiesi syötteiden välillä ajan myötä. Mainosarvo (AVE) lasketaan Yhdysvaltain dollareina.

Keskimääräinen sävy

Näyttää valittujen syötteiden mainintojen keskimääräisen sävyn. Sävy on johdettu luonnollisen kielen käsittelyalgoritmistamme.

Keskimääräinen sävyn trendi

Näyttää kunkin valitun syötteen keskimääräisen mainintojen tonaalisuuden ajan myötä. YouTube-tiedot jätetään tämän visualisoinnin ulkopuolelle palvelun käytäntöjen mukaisesti.

Mukautettu kuva

Mukauta dashboardiasi lisäämällä siihen omia kuvia hyperlinkin kautta tai lataamalla ne suoraan dashboardeihin.

*Tätä katsausta ei voi viedä

Mukautettu teksti

Esittele sidosryhmille nykyisiä kampanjoitasi, aloitteitasi tai huomioita.Muokkaa tekstiä näyttämällä numeroituja luetteloita, korostamalla viestiäsi kursiivilla tai ryhmittelemällä käsitteitä luetelmakohdilla.Enemmän muokattavissa olevat tekstilohkot mahdollistavat tietojen lajittelun dashboardissasi ja välittävät viestin lukijallesi.

*Tätä katsausta ei voi viedä

Osallistumisten trendi lähdetyypin mukaan

Näyttää valittujen syötteiden osallistumisen suuntauksen lähteen mukaan jaoteltuna ajan mittaan.

Arvioitu näyttökertojen trendi

Näyttää yhden tai useamman syötteen arvioidut näyttökerrat ajan mittaan.

Suurin potentiaalinen toimituksellinen tavoittavuus

Näyttää uutisartikkelin, jolla on saattanut olla suurin vaikutus julkaisun tavoittavuuden vuoksi.

Korkein syndikaatio

Näyttää uutisartikkelin, jolla on saattanut olla suurin vaikutus, koska sitä on uudelleenkohdistettu niin paljon.

Avainsanat mainosarvon (AVE) mukaan

Näyttää avainsanat ja lausekkeet, joilla on suurin mainosarvo (AVE) valituissa syötteissäsi. Mainosarvo (AVE) lasketaan Yhdysvaltain dollareina.

Maininnat uutismediatyypin mukaan

Näyttää mainintojen kokonaismäärän uutismediatyypin mukaan valitsemissasi syötteissä.

Mainintojen trendi

Näyttää valitsemiesi syötteiden mainintojen määrän ajan mittaan syötteittäin eriteltynä.

Mainintojen trendi uutismediatyypin mukaan

Näyttää valittujen syötteiden mainintojen aktiivisuustrendin uutismediatyypeittäin ajallisesti eriteltynä.

Mainintojen trendi lähdetyypin mukaan

Näyttää valittujen syötteiden mainintojen aktiivisuustrendin lähteen mukaan jaoteltuna ajan mittaan.

Eniten somejakoja

Näyttää uutisartikkelin, jolla on saattanut olla suurin vaikutus sen perusteella, kuinka paljon sitä on jaettu sosiaalisissa verkostoissa.

Mahdollinen toimituksellinen tavoittavuustrendi

Näyttää valittujen syötteiden potentiaalisen tavoittavuuden ajan mittaan syötteittäin eriteltynä. Useat maininnat samasta lähteestä lasketaan yhteen.

Sävyn jakautuminen

Näyttää valittujen syötteiden mainintojen sävyjen jakautumisen. Sävy on johdettu luonnollisen kielen käsittelyalgoritmistamme. "Ei arvioitu" -merkinnällä merkityt maininnat eivät sisällä riittävästi tekstiä sävyn analyysia varten. YouTube-tiedot jätetään tämän visualisoinnin ulkopuolelle palvelun käytäntöjen mukaisesti.

Sävy lähdetyypin mukaan

Näyttää valittujen syötteiden mainintojen sävyjakauman lähdetyypin mukaan eriteltynä. Ei arvioitu -maininnoissa ei ole tarpeeksi tekstiä sävyn analysointiin. YouTube-tiedot jätetään tämän visualisoinnin ulkopuolelle palvelun käytäntöjen mukaisesti.

Sävyn trendi

Näyttää valittujen syötteiden mainintojen sävyjakauman ajan funktiona. Ei arvioitu -maininnoissa ei ole tarpeeksi tekstiä sävyn analysointiin. YouTube-tiedot jätetään tämän visualisoinnin ulkopuolelle palvelun käytäntöjen mukaisesti.

Share of Voice mainosarvon (AVE) mukaan

Näyttää mainosarvoon (AVE) perustuvan vertailun useiden hakujen ja kirjanmerkkien välisestä share of voicesta. Mainosarvo (AVE) lasketaan Yhdysvaltain dollareina.

Ääniosuus toimituksellisen tavoittavuuden mukaan

Näyttää valittujen syötteiden välisen Share of Voice -vertailun julkaisujen tavoittavuuden perusteella.

Share of Voice osallistumisen mukaan

Näyttää vertailun valittujen syötteiden Share of Voicesta, joka perustuu uutisten, sosiaalisen median ja muiden lähdetyyppien osallistumiseen. Vertailu voi sisältää jopa 25 syötettä.

Share of Voice arvioitujen näyttökertojen mukaan

Näyttää valittujen syötteiden mainintojen suhteellisen määrän arvioiduilla näyttökerroilla mitattuna.

Share of Voice (SOV) uutismediatyypin mukaan

Näyttää valittujen syötteiden mainintojen suhteellisen määrän eri uutismediatyypeissä.

Share of Voice lähdetyypeittäin

Näyttää valittujen syötteiden mainintojen suhteellisen määrän eri lähdetyypeissä.

Mediaosuus määrän mukaan

Näyttää valittujen syötteiden välisen Share of Voice -vertailun mainintojen määrän perusteella.

Sosiaalisen median tavoittavuustrendi

Samoin kuin Sosiaalisen median tavoittavuuden kehitys lähdetyypeittäin, Sosiaalisen median tavoittavuuden kehitys näyttää yhden tai useamman syötteen sosiaalisen tavoittavuuden ajan mittaan verrattuna toisiinsa sen sijaan, että se olisi jaettu lähdetyypeittäin.

Sosiaalisen median tavoittavuustrendi lähdetyypin mukaan

Sosiaalisen median tavoittavuus -katsauksen avulla voit seurata tietyn viestin sosiaalisessa mediassa nähneiden potentiaalisten katsojien määrää.Tavoittavuuden avulla pystyt paremmin hahmottamaan potentiaalisen yleisön määrän ja tunnistamaan ne viestit, jotka tavoittavat eniten yleisöä sosiaalisessa mediassa. Sosiaalisen median tavoittavuuteen voi sisällyttää yhden hakualueen.

Suosituimmat toimitukselliset toimittajat

Suosituimmat toimitukselliset toimittajat on Dashboards-osiossa oleva katsaustieto ansaitun medianäkyvyyden raportoimiseen. Voit valita kahdesta katsaustiedosta, kun se aktivoidaan relevanttiin hakuun:

• Suosituimmat toimitukselliset journalistit määrän perusteella

• Top toimitukselliset journalistit tavoittavuuden perusteella

Suosituimmat toimittajat näyttää, mitkä toimittajat ovat uutisoineet brändistäsi, kilpailijoistasi tai kiinnostavasta aiheesta. Tämän katsaustiedon avulla voit ymmärtää medianäkyvyytesi vaikutusta tai tutkia toimittajia tulevia kontaktointeja varten. Tiedä keneen ottaa yhteyttä, jos tarvitset oikaisua, mediamahdollisuuden tai lisätutkimuksia sinua kiinnostavasta aiheesta. Napsauta kaavioaluetta nähdäksesi toimittajan aiheeseen liittyvät työt.

Suosituimmat aiheet

Näyttää tietyllä päivämäärävälillä mainitut entiteetit. Aihe on avainsana, joka luokitellaan yleis- tai erisnimeksi.

Eniten julkaisseet Facebook-julkaisijat

Näyttää Facebook-kirjoittajat, joilla on eniten julkaisuja, jotka vastaavat valitsemiasi syötteitä.

Eniten julkaisseet Instagram-julkaisijat

Näyttää Instagram-kirjoittajat, joilla on eniten julkaisuja, jotka vastaavat valitsemiasi syötteitä.

Käytetyimmät avainsanat

Näyttää avainsanat ja lauseet, jotka esiintyvät useimmin valitsemiesi syötteiden maininnoissa.

Suosituimmat avainsanat sävyllä

Näyttää avainsanat ja lauseet, jotka esiintyvät useimmin valitsemiesi syötteiden maininnoissa, maininnan sävyn mukaan eriteltyinä. "Ei arvioitu" -merkinnällä merkityt maininnat eivät sisällä riittävästi tekstiä sävyn analyysia varten. YouTube-tiedot jätetään tämän visualisoinnin ulkopuolelle palvelun käytäntöjen mukaisesti.

Top kielet

Näyttää sisällön yleisimmät kielet kaikista valitsemiesi syötteiden vastaavuuksista.

Top maat

Tämä on mainintojen jakautuminen sijainnin mukaan kirjoittajan sijainnin perusteella. YouTube-tiedot jätetään tämän visualisoinnin ulkopuolelle palvelun käytäntöjen mukaisesti.

Parhaat sijainnit ja äänen jakaminen

Tämä on mainintojen jakautuminen sijainnin mukaan kirjoittajan sijainnin perusteella ja lisäksi jaoteltuna syötteen perusteella. YouTube-tiedot jätetään tämän visualisoinnin ulkopuolelle palvelun käytäntöjen mukaisesti.

Parhaat sijainnit mainosarvon (AVE) mukaan

Mainosarvon (AVE) jakautuminen sijainnin mukaan. Mainosarvo (AVE) lasketaan Yhdysvaltain dollareina.

Suosituimmat organisaatiot ja Share of Voice

Huippuorganisaatiot ja SOV näyttää yritykset ja organisaatiot, jotka mainitaan useimmin, eriteltyinä kunkin valitsemasi syötteen mukaan.

Suosituimmat organisaatiot/kokonaisuudet

Huippuorganisaatiot/yhteisöt näyttävät yritykset ja organisaatiot, jotka mainitaan useimmin valitsemissasi syötteissä.

Top julkaisijat tavoittavuuden mukaan

Katso mitä tunnetut tilit ja brändit julkaisevat brändistä, toimialasta tai kilpailijoista. Tämä työkalu näyttää Twitterin, Facebookin, Redditin, Instagramin, Twitchin, Pinterestin, Kakotalkin ja LINE Voomin parhaat sosiaaliset profiilit, jotka vastaavat tiettyä hakua. Tämä työkalu on saatavilla Laajennetussa sosiaalisen median paketissa.

Suosituimmat julkaisut arvioitujen näyttökertojen mukaan

Näyttää toimitukselliset julkaisut, joilla on eniten arvioituja näyttökertoja valitsemissasi syötteissä.

Suosituimmat julkaisut ja ääniosuus

Näyttää toimitukselliset julkaisut, joissa on eniten mainintoja, kunkin valitsemasi syötteen mukaan jaoteltuina.

Suosituimmat julkaisut mainosarvon (AVE) mukaan

Näyttää toimitukselliset julkaisut, joilla on suurin mainosarvo (AVE) valituissa syötteissä. Mainosarvo (AVE) lasketaan Yhdysvaltain dollareina.

Suosituimmat julkaisut toimituksellisen tavoittavuuden mukaan

Näyttää toimitukselliset julkaisut, joilla on suurin läsnäolo valitsemissasi syötteissä toimituksellisen tavoittavuuden perusteella.

Suosituimmat julkaisut uutismediatyypin mukaan

Näyttää uutisjulkaisut, joilla on suurin näkyvyys valituissa syötteissä, eriteltynä uutismediatyypin mukaan.

Suosituimmat julkaisut mainintojen perusteella

Näyttää toimitukselliset julkaisut, joista on eniten mainintoja valitsemissasi syötteissä.

Suosituimmat julkaisut sävyllä

Näyttää toimitukselliset julkaisut, joissa on eniten mainintoja, mainintojen sävyn mukaan eriteltyinä. "Ei arvioitu" -merkinnällä merkityt maininnat eivät sisällä riittävästi tekstiä sävyn analyysia varten. YouTube-tiedot jätetään tämän visualisoinnin ulkopuolelle palvelun käytäntöjen mukaisesti.

Suosituimmat lähdetyypit

Näyttää ne lähdetyypit, joilla on eniten mainintoja valituissa syötteissä.

Eniten julkaisseet Twitter-julkaisijat

Näyttää Twitter-kirjoittajat, joilla on eniten julkaisuja, jotka vastaavat valitsemiasi syötteitä.

Katsaustiedot yhteensä: Nämä katsaustiedot näyttävät valitun ajanjakson kokonaismäärät, eivätkä vertailuja muihin ajanjaksoihin.

• Mainosarvo yhteensä- Näyttää valittujen tulojen mainosarvon kokonaismäärän.

• Some-jaot yhteensä - Näyttää valittujen syötteiden some-jaot yhteensä.

• Potentiaalinen somen kokonaistavoittavuus- Näyttää valittujen syötteiden potentiaalisen sosiaalisen median kokonaistavoittavuuden.

• Kokonaistavoittavuus - Näyttää valittujen syötteiden lähetyksellisen, toimituksellisen ja sosiaalisen median kokonaistavoittavuuden.

Maininnat yhteensä

Näyttää valittujen syötteiden mainintojen kokonaismäärän ja prosentuaalisen muutoksen edelliseen ajanjaksoon verrattuna.

Kokonaismainintojen trendi

Näyttää valitsemiesi syötteiden mainintojen yhteenlasketun määrän ajanjakson aikana. Tämä näkemys voi perustua sosiaalisiin ja toimituksellisiin lähteisiin, jolloin saat kokonaisnäkymän kaikista maininnoista. Klikkaa piikkiä, jotta saat näkyviin kyseisen piikin aiheuttaneen sisällön.

Potentiaalinen toimituksellinen kokonaistavoittavuus

Näyttää valittujen syötteiden potentiaalisen kokonaistavoittavuuden.