Yleiset kirjautumistiedot monisovelluskäyttäjillemme

Kirjaudu sisään Meltwateriin, Kleariin ja Radarlyyn yhdellä tunnuksella.

Whitney W. avatar
Tekijä: Whitney W.
Päivitetty yli viikko sitten

Strategiset, tehokkaat integraatiopisteet Meltwaterin, Klearin ja Radarlyn välillä luovat mahdollisuuksia saumattomaan sovellusten vaihtoon ja tietojen jakamiseen sekä tehostavat työnkulkua Meltwaterin tuotevalikoimassa.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Yleiset kirjautumistiedot - yleiskatsaus

Jos sinulla on jokin Meltwaterin, Klearin ja Radarlyn yhdistelmä, voit nyt käyttää kaikkia sovelluksiasi samoilla tunnuksilla.

Voit myös käyttää oikean yläreunan navigointipalkin Sovellusvaihtaja (Lisää Meltwaterilta) -pudotusvalikkoa vaihtaaksesi saumattomasti alustojen välillä, eli sinun ei tarvitse kirjautua uudelleen. Jos sinulla ei ole pääsyä kaikkiin näihin työkaluihin, voit silti käyttää Sovellusvaihtajaa, joka on nyt käytettävissä kaikissa kolmessa sovelluksessa, saadaksesi lisätietoja tuotteista, jotka voisivat olla sinulle hyödyllisiä.

Yleisten kirjautumistietojen käyttäminen

Voit käyttää samoja tunnuksia Meltwaterissa, Klearissa ja Radarlyssä riippuen siitä, mitkä tuotteet kuuluvat tilaukseesi. Voit myös vaihtaa sovellusten välillä saumattomasti Sovellusvaihtajan avulla.

FAQ

Mitä ovat yleiset kirjautumistiedot?

Yleisissä kirjautumistiedoissa on yhdet tunnustiedot kaikille kolmelle sovellukselle (Meltwater, Klear ja Radarly) niille käyttäjille, joilla on yksilölliset käyttöoikeudet.

Tarkoittaako tämä, että kaikille Meltwaterin omistamille sovelluksille on yksi kirjautumissivu?

Toistaiseksi kirjautumissivut pysyvät erillisinä.

Entä jos unohdan käyttäjätunnukseni tai salasanani ja tarvitsen pääsyn johonkin sovellukseen? Voit palauttaa salasanasi klikkaamalla "Unohdin salasanan" millä tahansa kirjautumissivulla.

Mitä tapahtuu, jos kirjaudun sisään Googlen kautta?

Klearilta Google-kirjautumisen ei pitäisi vaikuttaa työnkulkuun. Jos sinulla on Meltwater-sovelluksen kirjautuminen + Klear-kirjautuminen ja napsautat "kirjaudu Googlella" Klear-sivulla, se kirjaa sinut edelleen automaattisesti sisään ilman keskeytyksiä työnkulkuun.