Suodata käyttämällä useita kirjanmerkkejä

Järjestä ja hallitse vaikuttajia useammalla kuin yhdellä tunnisteella

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Vaikuttajatunnisteet ovat yksi Klearin suosituimmista ominaisuuksista. Niiden avulla voit koota, järjestää ja hallita vaikuttajia sinulle tärkeimpien kategorioiden perusteella. Meillä on jännittävä päivitys, joka parantaa tätä ominaisuutta. Voit nyt suodattaa ja tarkastella vaikuttajia useammalla kuin yhdellä tunnisteella.

Vaikuttajien tutkiminen ja hallinta useilla tunnisteilla

Joskus voit valita vaikuttajan, jolla on useampi kuin yksi tunniste. Esimerkiksi, voit merkitä jonkun kauneusvaikuttajaksi ja äidiksi, tai voit merkitä jonkun kauneusvaikuttajaksi ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevaksi henkilöksi. Jos käynnistät aktivoinnin, joka vaatii useampaa kuin yhtä tunnistetta vastaavia vaikuttajia, voit nyt suodattaa ja tarkastella niitä useilla tunnisteilla.

usean tunnisteen valitsin-2.png

Vastaavasti jos olet käynnistämässä aktivointia, jossa käytetään vaikuttajia eri kategorioista, voit valita useita tunnisteita ja tarkastella kaikkia vaikuttajia, jotka vastaavat vähintään yhtä valitsemistasi tunnisteita. Voit esimerkiksi merkitä yhden vaikuttajan nimellä "Huippusuorittaja - kevät 2022" ja toisen vaikuttajan nimellä "Huippusuorittaja - kesä 2022". Jos haluat tarkastella useiden kampanjoiden huippusuorittajia, voit nyt tarkastella eri tunnisteilla varustettuja vaikuttajia yhdessä.

Kampanjan tehokkuuden mittaaminen useilla tunnisteilla

Jos suoritat suurta aktivointia, jossa on useita vaikuttajien alaluokkia, kannattaa mitata kampanjasi tehokkuutta kaikkien vaikuttajien ja kunkin alaluokan välillä. Tämä auttaa analysoimaan ja vertailemaan, millä alaluokilla on eniten vaikutusta brändiisi. Saatat esimerkiksi työskennellä vaikuttajien kanssa useammassa kuin yhdessä maassa, ja he saattavat mainostaa useampaa kuin yhtä tuotetta. Tässä esimerkissä suosittelemme merkitsemään jokaisen vaikuttajan kohdalle heidän sijaintinsa ja tuotteen, jota he esittelevät sisällössään. Nyt voit Mittaa-kohdassa suodattaa useilla tunnisteilla voidaksesi raportoida tietyistä vaikuttajien alaluokista. Kunkin alaluokan suorituskyvyn arviointi auttaa tekemään strategisia päätöksiä, jotka lisäävät tulevien kampanjoiden onnistumista.

usean tunnisteen valitsin.png

Miten se toimii?

Kun suodatat vaikuttajia profiileissa tai kampanjasi Mittaa-kohdassa, saat ponnahdusikkunan, joka sisältää kaikki tunnisteesi. Napsauta jokaista haluamaasi tunnistetta. Kun tunniste on valittu, se siirtyy ponnahdusikkunan yläosaan ja sen viereen ilmestyy valintamerkki. Tulokset päivittyvät automaattisesti näiden muutosten myötä. Napsauta ponnahdusikkunan ulkopuolelle sulkeaksesi sen.

Oletusarvoisesti näet vaikuttajat, jotka on merkitty millä tahansa valituista tunnisteista, eli vaikuttajan on oltava merkitty vähintään yhdellä valituista tunnisteista. Jos haluat löytää vaikuttajia, joille on annettu useampi kuin yksi tunniste, napsauta kolmea pistettä tunnisteen pudotusvalikon vieressä ja valitse "KAIKKI valitut tunnisteet." . Näet nyt vaikuttajat, joille on annettu jokainen valitsemasi tunniste.

usean tunnisteen valitsin-2.png

Jos haluat poistaa tunnisteesta valinnan, napsauta tunnisteen pudotusvalikkoa ja napsauta tunnistetta, jonka valinnan haluat poistaa. Tulokset päivittyvät automaattisesti näiden muutosten myötä.