Tuo vaikuttajakirjanmerkit ja mukautetut muuttujat

Lataa lisää vaikuttajatietoja nykyisistä yhteistyökuvioista.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Riippumatta, oletko uusi Klearissa vai onko sinulla jo kampanjoita käynnissä, tiedät, miten tärkeää listan rakentaminen ja kattavien tietojen löytäminen yhdestä paikasta on. Vaikka yhteystiedot ja sosiaaliset profiilit ovat vakiotietoja, voit kerätä yksilöllisempiä tietoja hoitaessasi kumppanuuksiasi. Esimerkiksi harrastukset, syntymäpäivät tai paitojen koot ovat tietoja, joita kannattaa pitää lähettyvillä vahvistaaksesi ja virtaviivaistaaksesi tulevia kumppanuuksiasi. Klear mahdollistaa jo nyt vaikuttajaluetteloiden lataamisen, mutta laajennamme tätä mahdollisuutta lisäämällä siihen lisää räätälöityjä kenttiä. Nyt sinun ei siis tarvitse käyttää aikaa ulkoisten tiedostojen etsimiseen löytääksesi tarvitsemasi.

Mitä uutta?

Klear on päivittänyt vaikuttajaluettelomallin sisältämään “Tunnisteet“ ja “Mukautettu“ -kentät, jotta kaikki asiaankuuluvat tietosi voidaan ottaa ja keskittää suoraan Klear-kampanjoihisi. Aikaisempi malli sisälsi valmiita kenttiä yhteystiedoille (nimi, sähköpostiosoite, numero, osoite) ja muistiinpanoille. Uusien tunnisteiden ja mukautettujen kenttien avulla voit räätälöidä tarkalleen, mitä tietoja haluat liittää kullekin vaikuttajalle, ja ne täytetään vaikuttajien profiilikortteihin kampanjan aikana. Lisäksi taivas on rajana – voit nimittäin lisätä niin monta mukautettua muuttujaa ja tunnistekenttää kuin haluat, jotta relevantteja yksityiskohtia ei jää jäljelle.

Miten se toimii?

Ensin sinun on ladattava CSV-vaikuttajalistamalli listan rakentamista varten. Pääset tähän Kampanjat-välilehden "Tuo vaikuttajia" -painikkeesta. Vaikuttajia voi tuoda manuaalisesti tai lataamalla CSV-tiedoston. Valitse Tiedosto-välilehti, niin näet ladattavan mallin. Jotta lataus onnistuisi:

• Luettelon on oltava CSV-tiedostomuodossa.

• Voi sisältää enintään 500 vaikuttajaa.

• PITÄÄ sisältää "Verkosto" ja "Käyttäjänimi" kentät, ja näiden kenttien on oltava mallin ensimmäiset sarakkeet.

tuo vaikuttajia tageilla ja mukautetuilla muuttujilla.png

Seuraavaksi valmistelet tiedoston uusilla mukautetuilla kentillä ja tunnistekentillä.

• Mukautettu: Käytä tätä kenttää esimerkiksi syntymäpäivien, harrastusten tai paitakokojen tallentamiseen. Lisää yksinkertaisesti uusi sarake jokaiselle uudelle mukaan otettavalle mukautetulle kentälle. (Esimerkki: "mukautettu: syntymäpäivä", "mukautettu: harrastus" ja "mukautettu: paidan koko"), Lisää sitten kullekin vaikuttajariville asianmukainen arvo (Esimerkki: 12/09/1985, kiipeily, keskikoko).

• Tunniste: Käytä tätä kenttää, kun haluat käyttää tunnisteita tuomiisi vaikuttajiin. Esimerkiksi "tunniste: valokuvaaja" tai "tunniste: korkea sitoutuminen". Tässä sarakkeessa merkitse "x" jokaisen vaikuttajan viereen, jonka haluat merkitä tällä tunnisteella.

tuo vaikuttajia tunnisteilla ja mukautetuilla muuttujilla-1.png

Kun tiedostosi on täytetty kokonaan kaikilla mukautetuilla kentillä ja tunnisteilla, voit aloittaa latausprosessin.

• Siirry "Tuo vaikuttajia" -painikkeeseen ja valitse latausvaihtoehdoksi Tiedosto.

• Klikkaa "Lataa tiedosto" ja valitse täytetty vaikuttajaluettelosi (varmista, että se on CSV!). Latauksen jälkeen näyttöön tulee viesti, jossa vahvistetaan listallasi havaittujen vaikuttajien määrä tai jos latauksessa havaittiin ongelmia.

• Valitse, haluatko ladata listasi olemassa olevaan vai uuteen kampanjaan.

• Paina " Tuo" ja Klear hoitaa kaiken siitä eteenpäin. Käsittelyn valmistuttua näet lataamiesi vaikuttajien datan käytettävissä kampanjassasi ja vaikuttajien profiileissa.

tuo vaikuttajia tunnisteilla ja mukautetuilla muuttujilla-2.png