Explore-haut perinteisissä koontinäytöissä
Päivitetty yli viikko sitten

Jos yrität tällä hetkellä käyttää Explore-hakua widgetissä perinteisissä koontinäytöissä, widget ei välttämättä näytä kaikkea sisältöä valitusta hakutyypistä riippuen. Tämä on tunnettu rajoitus.

Jotta voit käyttää Explore-hakuja perinteisissä koontinäytöissä, kyseiset haut on päivitettävä, jotta seuraava pätee:

1. Uutisina tallennetut haut eivät saa sisältää vain somesuodattimia.

2. Somena tallennetut haut eivät saa sisältää vain uutissuodattimia.

Seuraavassa on joitakin yleisiä ohjeita siitä, miten widgetit käyttäytyvät, kun valitset Explore-hakuja:

1. Kun käytät uutishakua toimitukselliseen widgettiin, vain toimitukselliset artikkelit tulevat näkyviin, ja määrät poikkeavat Exploren määristä.

2. Käytä vain somehakuja somewidgeteihin koontinäytöissä.

3. Sekatyyppiset widgetit:

1. Vain tallennettuun hakutyyppiin sopivat asiakirjat näytetään/lasketaan.

1. Esimerkiksi jos tallennettu hakutyyppi on "uutiset" ja käyttäjä valitsee SOV-videon, vain SOV sisällytetään toimituksellisiin artikkeleihin ja päinvastoin, jos some on tallennettu hakutyyppi.

Huomaa, että kehitämme parhaillaan toimintoja, jotka tukevat Explore-hakuja uusissa mukautetuissa koontinäytöissä Q1. Tämän avulla voit lisätä minkä tahansa Explore-haun mihin tahansa tietoon koontinäytöissä!