Sisältöanalyysikortti

Käydäänpä läpi, miten ja miksi sinun kannattaa käyttää Sisältöanalyysikortti-ominaisuutta.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty eilen

Sisältöanalyysikortin avulla voit määrittää ja tunnistaa relevantin sisällön nopeammin tuomalla esiin yleisimmät organisaatiot, organisaatiotason sävyn, kirjoittajaprofiilin ja Twitter-osallistumisen yhdessä näkymässä.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Sisältöanalyysin yleiskatsaus

Sisältöanalyysikortti tarjoaa aiemmin näkymättömiä ominaisuuksia ja analyysejä toimituksellisista artikkeleista ja X (aiemmin Twitter) -julkaisuista. Kun klikkaat analyysikuvaketta, sisältöanalyysikortti näyttää julkaisuun liittyvät organisaatiot, organisaatiotason sävyn, potentiaalisen tavoittavuuden, kirjoittajaprofiilin ja someosallistumisen.

Sisältöanalyysikortista löydät seuraavat tiedot:

• Toimitukselliselle sisällölle tavoittavuuden kera

• Artikkelin esikatselu

• Toiminnot

• Avaa uuteen välilehteen

• Merkitse tunniste

• Jaa

• Julkaise X:ään (entinen Twitter)

• Jaa Facebookissa

• Jaa LinkedIniin

• Kokonaissävy

• Näyttökerrat - tämän artikkelin arvioitu näyttökertojen määrä

• Potentiaalinen tavoittavuus - sisällön nähneiden yksittäisten henkilöiden määrä (mobiilissa ja verkossa)

• Suosituimmat entiteetit - skannaa helposti artikkelin entiteetit ymmärtääksesi paremmin, sisältääkö sisältö tuotteita, sijainteja, ihmisiä, paikkoja, organisaatioita, hashtageja vai muita entiteettejä.

• X:n (entinen Twitter) julkaisuille:

• Yleiskatsaus-välilehti

• Julkaisun esikatselu

• Toiminnot

• Avaa uuteen välilehteen

• Merkitse tunniste

• Jaa

• Julkaise X:ään (entinen Twitter)

• Jaa Facebookissa

• Jaa LinkedIniin

• Kirjoittajan esittelyteksti ja seuraajien määrä

• Auktoriteettipisteet - perustuvat kirjoittajan seuraajamäärään, ja suuri seuraajamäärä tuottaa korkeat auktoriteettipisteet. Myös seuraajien/seurattujen määrän välinen suhde sekä kirjoittajan julkaisujen kokonaismäärä vaikuttavat lopulliseen auktoriteettipistemäärään.

• Sosiaalisen median osallistuminen - mittarit, kuten tykkäykset ja vastaukset

• Näyttökerrat - sisällön näyttökertojen määrä, riippumatta muusta osallistumisesta

• Suosituimmat entiteetit - skannaa artikkelin entiteetit helposti, jotta ymmärrät paremmin, sisältääkö sisältö tuotteita, sijainteja, henkilöitä, paikkoja, organisaatioita, hashtageja tai muita entiteettejä.

• Osallistuminen-välilehti

• Osallistumisosion sisältö sisältää vain suorat vastaukset, lainaukset ja uudelleenjulkaisut. Vastaukset vastauksiin eivät sisälly mukaan.

• Redditille ja foorumeille

• Julkaisun esikatselu

• Toiminnot

• Avaa uuteen välilehteen

• Merkitse tunniste

• Jaa

• Julkaise X:ään (entinen Twitter)

• Jaa Facebookissa

• Jaa LinkedIniin

• Sävy

• Kirjoittajan tiedot

• Suosituimmat entiteetit - skannaa helposti artikkelin entiteetit ymmärtääksesi paremmin, sisältääkö sisältö tuotteita, sijainteja, ihmisiä, paikkoja, organisaatioita, hashtageja vai muita entiteettejä.

Sisältöanalyysikortin löytäminen ja käyttäminen

Sisältöanalyysikortti löytyy mistä tahansa Meltwaterin sisältövirrasta, ja siihen pääsee siirtämällä hiiren tietyn artikkelin tai julkaisun päälle ja valitsemalla Sisältöanalyysi.Sisältövirrat löytyvät Explore-, Monitoroi-, Aiheanalyysi-, Analytiikka-välilehti-, Dashboardit-, Mediasuhteet- ja Kirjoittajaosioista.

Jos haluat esimerkiksi etsiä sisältöanalyysikortin Exploressa, toimi seuraavasti:

1. Valitse vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista kohtaa Explore

2. Valitse olemassa oleva tallennettu haku tai luo uusi haku

3. Vie hiiren kursori artikkelin tai julkaisun päälle, niin voit avata sisältöanalyysikortin

4. Napsauta Sisältöanalyysi