Yhteistyö kampanjoissa
Päivitetty yli viikko sitten

Vaikuttajamarkkinointikampanjan onnistuminen edellyttää usein tehokasta yhteistyötä. On tärkeää kerätä tietoa tiimiltäsi, ulkopuolisilta sidosryhmiltä ja asiakkailta. Klearin yhteistyöportaali auttaa sujuvoittamaan prosessiin osallistuvien tahojen välistä viestintää.

Niiden, joita kutsut tekemään yhteistyötä kampanjassa, ei tarvitse olla rekisteröityneitä Klear-käyttäjiä, joten voit laajentaa palauteprosessiin osallistuvien henkilöiden määrää.

Oppimistavoitteet:

• Kutsu yhteistyökumppaneita antamaan palautetta kampanjastasi

• Arvioi vaikuttajat, joiden kanssa olet päättänyt tehdä yhteistyötä

• Kerää palautetta sisällöstä, jonka vaikuttajasi ovat lähettäneet hyväksyttäväksi

• Tarkastele yhteistyökumppaneidesi antamaa palautetta ja vastaa niihin

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Sanasto

• Kampanjan omistaja

• Klear-käyttäjä, joka loi kampanjan

• Yhteistyökumppani

• Tiimikaveri, sidosryhmä tai asiakas, joka ei ole Klear-tilin käyttäjä, mutta jota on pyydetty antamaan palautetta kampanjaprosessista.

Kampanjan yhteistyökumppaneiden kutsuminen

Kampanjapalautteen kerääminen kollegoilta tai sidosryhmiltä on nyt helpompaa kuin koskaan.

1. Napsauta Kampanjat-välilehteä

2. Valitse kampanja, johon haluat kutsua muita yhteistyöhön

3. Napsauta Jaa-painiketta ja valitse sitten 'Jaa' ja 'Tee yhteistyötä' avattavasta valikosta

4. Anna yhteistyökumppanin sähköpostiosoite kutsuosiossa

5. Klikkaa Kutsu

6. Yhteistyökumppanille lähetetään henkilökohtainen sähköposti, jossa on yksilöllinen linkki kampanjan yhteistyöportaaliin.

Kaikki kutsutut yhteistyökumppanit luetellaan kutsukentässä, ja niitä voi poistaa viemällä osoitin nimen päälle. Yhteistyökumppanin poistaminen poistaa myös kaikki hänen antamansa palautteet.

Vaikuttajien arviointi

Kutsutut yhteistyökumppanit saavat pääsyn erityiseen yhteistyöportaaliin, jossa he voivat lisätä palautetta jokaisesta kampanjan vaikuttajasta.

1. Napsauta Avaa kampanja yhteistyöhön kutsuvassa sähköpostiviestissä

2. Kun olet yhteistyöportaalissa, etsi vaikuttaja, jota haluat arvioida

3. Napsauta Anna palautetta

4. Kirjoita muistiinpanoja, palautetta tai kommentteja tekstiruutuun

5. Valitse Hyväksy tai Hylkää saamasi palautteen perusteella. Tämä vaihe on valinnainen.

6. Paina Lähetä

7. Kampanjan omistajalle lähetetään ilmoitus siitä, että vaikuttajasta on annettu palautetta.

Kun yhteistyökumppani on antanut palautetta, kampanjan omistaja voi puolestaan lisätä omia muistiinpanojaan kullekin arvioidulle vaikuttajalle.

Yhteistyökumppanit voivat ladata koko profiilin pdf-raportin syvempää analyysia varten klikkaamalla profiilin kuvaa tai nimeä.

Sisältöpalautteen tarkasteleminen

Kun yhteistyökumppani on lisännyt palautetta sisällöstä, jonka vaikuttajat ovat lähettäneet hyväksyttäväksi. Tämän jälkeen kampanjan omistaja voi tarkastella palautetta kampanjan Sisällön hyväksyntä -osiossa. Kampanjan omistajan tai yhteistyökumppanin antamaa sisältöpalautetta ei näytetä vaikuttajalle. Kampanjan omistaja välittää asianmukaisen palautteen vaikuttajille.

Sisältöpalautteen tarkasteleminen:

1. Napsauta Kampanjat-välilehteä

2. Valitse asiaankuuluva kampanja

3. Napsauta Connect-välilehteä

4. Valitse ylävalikosta Sisällön hyväksyntä

5. Kaikki sisältöpalaute on saatavilla Yhteistyökumppanin palaute -osiossa

6. Klikkaa Vastaukset nähdäksesi koko palauteketjun

Tämä palaute lähetetään asiakkaalle, eikä se tavoita vaikuttajaa. Kampanjan omistaja käyttää tätä palautetta välittääkseen asianmukaiset osat vaikuttajille.

Yhteistyökumppanipalautteen tarkasteleminen

Kun olet kutsunut yhteistyökumppanin kampanjaan, voit helposti seurata kaikkia yhteistyökumppanin lisäämiä kommentteja ja keskusteluja käyttämällä jaetun kampanjan Jäsenet-välilehden palautesaraketta.

Yhteistyökumppanipalautteen tarkasteleminen:

1. Napsauta Kampanjat-välilehteä

2. Valitse asiaankuuluva kampanja

3. Napsauta Jäsenet-välilehteä, kun olet avannut kampanjan

4. Palautesarake on Jäsenet-välilehden oikealla puolella

5. Napsauttamalla Vastaukset voit tarkastella kaikkia palautteita, joita yhteistyökumppanit ovat antaneet kyseistä kampanjaa varten, ja lisätä vastauksen mihin tahansa palautteeseen.

Kaikki yhteistyökumppaneiden palautteet täytetään tähän sarakkeeseen reaaliajassa, mukaan lukien palautteen lisänneen yhteistyökumppanin sähköposti ja sen lisäämisaika. Nämä tiedot näkyvät vain asiakkaalle ja sille yhteistyökumppanille, joka on lisännyt ne.

Lisäresurssit

Keskustele Meltwaterin edustajan kanssa

Käytä näytön oikeassa alakulmassa olevaa chat-ominaisuutta keskustellaksesi tuoteasiantuntijan kanssa, joka voi auttaa sinua mahdollisissa kysymyksissä.

mCommunity

mCommunity on yhteistoiminnallinen tila, jossa voit keskustella muiden Klear-käyttäjien kanssa, esittää kysymyksiä yhteisön jäsenille ja saada lisätietoja tuotepäivityksistä sekä Meltwaterin tapahtumista.

Klear Academy

Jos haluat sukeltaa syvemmälle täällä käsitellyihin tietoihin ja oppia työkalun edistyneempiä ominaisuuksia, tutustu Klear Academyyn. Ryhdy Klearin asiantuntijaksi ja hanki sertifiointi samalla, kun opit!