Usein kysytyt kysymykset: Hallinta

Ymmärrä kampanjan hallinnoinnin luomisen taustalla olevat kysymykset.

Whitney W. avatar
Tekijä: Whitney W.
Päivitetty yli viikko sitten

Alta löydät yleisimmät hallinnointiin liittyvät kysymykset, joita käyttäjillä on Klearia käytettäessä.

Sisällysluettelo:

Kuinka voin lisätä vaikuttajia kampanjaan?

Vaikuttajia voidaan lisätä kampanjaan kahdella eri tavalla:

Siirry profiiliin ja klikkaa profiilin yläreunassa olevaa #-symbolia. Näkyviin tulee luettelo olemassa olevista kampanjoistasi. Valitse haluamasi kampanja tai kirjoita uusi kampanjan nimi.

Kampanjat-välilehden yläreunassa on Tuo CSV-tiedostona -vaihtoehto. Valitse Twitter tai Instagram, laadi luettelo vaikuttajista @kahvoittain ja lisää heidät kampanjaasi. Voit tuoda luettelon olemassa olevaan kampanjaan, kunhan varmistat, että kampanjan nimi on täsmälleen sama.

Kuinka voin tarkastella/muokata luomaani tiedotetta?

Tiedotetta voi tarkastella ja muokata kampanjan Asetukset-painikkeen kautta. Kun klikkaat tätä painiketta, ikkuna avautuu. Vieritä alas, ja sieltä löydät vaihtoehdon Muokkaa tiedotetta. Tämä voidaan tehdä myös Yhdistä-välilehdellä valitsemalla Tiedote-painike.

Kuinka voin määrittää kumppanimaksut?

Voit nyt määrittää kumppanimaksut kampanjan perustamisen aikana Hallinta-kohdassa olevan Kumppanimaksut-sarakkeen kautta. Kumpannimaksujen sarakkeesta käsin (sekä Hallinta- että Mittaus-osiossa) on mahdollisuus asettaa palkkiot kiinteänä summana konversiota kohti eikä vain prosentteina.

Jos haluat asettaa kumppanuusmaksut Hallinta-osiossa, paina Tilastot-näkymän painiketta avataksesi kumppanuussarakkeen. Muistutus: voit tarkastella vain 10 saraketta kerrallaan, joten tämä uusi sarake ei välttämättä ole automaattisesti näkyvissä.

Kun asetat maksuja, näet nyt uuden "Kiinteä summa per konversio" -painikkeen, johon voit syöttää euroarvon (esim. 15 euroa) määrän, jolla määritetään vaikuttajan korvaus myyntituloksen perusteella.

Kaikki Hallinta-osiossa määrittelemäsi kumppanimaksut siirtyvät Mittaus-osion Kumppanit-välilehdelle.

Kuinka vaikuttajat voivat rekisteröityä Kleariin?

Jos vaikuttajat haluavat lisätä itsensä rekisteröidyksi vaikuttajaksi, he voivat luoda Klear-profiilin täällä: https://klear.com/creators.

Miksi vaikuttajallamme on vaikeuksia muodostaa yhteys Kleariin?

Vaikuttajilla on oltava yritys- tai sisällöntuottajatili Instagramissa, ja heidän tilinsä on oltava yhdistetty Facebookiin. Näin siksi, että Facebook on "resurssien haltija" ja kaikki kävijätiedot ja tarinat ovat itse asiassa Facebookin hallinnoimia. Kun vaikuttajat yhdistävät Instagraminsa Facebookiin, heitä pyydetään jakamaan sisältö Facebookin kanssa. Heidän ON HYVÄKSYTTÄVÄ tämä, ja VASTA sen jälkeen he voivat siirtyä Kleariin ja yhdistää Instagram-yritystilinsä tai -sisällöntuottajatilinsä. Jos näin ei tehdä, yhteyttä ei voida muodostaa. Ota yhteyttä vaikuttajiin ja kommunikoi tästä suoraan heidän kanssaan.